Keresés

Részletes keresés

Borkum Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2473
Csá Foti!

Az én PC-m nem nem bírná, elég eccerű darab. Tutira nincs meg kazin? Vagy át lehet vetetni valahogy?

boles Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2472
Foti!

A 25. rész begépelve elment a yahoo-s címedre.
üdv
boles

Előzmény: Foti (2471)
Foti Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2471
kb 4,5 gigán a teljes mylord elérhető - köszönhető Herb-nek

Ha kell mélez, ne mélázz !

Előzmény: Borkum (2470)
Borkum Creative Commons License 2002.04.26 0 0 2470
Szevasztok!

Új vagyok erre de hogy ezt megtaláltam! Király! Kedvenc sorozatom volt. Azok voltak a szép idők, mikor szombaton ment a Waczak szálló, vasárnap meg a csengetett mylord.

Nincs meg valakinek felvéve az egész vidokazin? Sok mindenre képes lennék érte!

koef Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2469
Tud valaki valamit, hogy van-e vagy lesz-e folytatása a sorozatnak? Én az utolsó részben kénytelen voltam megelégedni azzal, hogy Eve továbbra is szolgálja gőgös urát, Mr. Twelvetrease-t (javítsatok nyugodtan, sose láttam egyik nevet se leírva). Én persze az ő helyében kiprogramoznám magamban az ifiurat és azon lennék, hogy megtaláljam az igazi boldogságomat - de hát ez az ő dolga meg a sorozatcsinálóké. A mese nem valóság, azért mese.
De visszatérve a bevezető kérdésemre: ha tényleg folytatnák, vajon ezt a románcot hogyan lenne szimpatikus folytatni?
Foti Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2468
Gyerekek, ne itt az ebédlőasztalnál !
Különben is vasárnap van !
Előzmény: layout (2467)
layout Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2467
Drága Poppy!

Nem tudom éppen hogy állsz a tanulással, minden esetre szorítok Neked, hogy sikeresen vedd az előtted tornyosuló akadályokat!

Egy kalappal! Asszem ezt szokták kívánni.

Előzmény: Poppy Meldrum (2465)
Ati-pati Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2466
Sőt Levender és Mrs Lipton is szerepelt benne.

Ati-pati

Előzmény: Poppy Meldrum (2465)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2465
TUDTAD-E?...
...hogy Aimée Delamain,vagyis Maude néni szerepelt egy rövid jelenetben a Fawlty Towers c. sorozatban?Pontos lelőhely:The Psychiatrist c. részben Mr Johnson(az evolúció kezdete,ahogy Basil mondta) édesanyját alakítja.
Foti Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2464
Tudhatnád, hogy James sose inna Őméltósága borából !
A meggyespite jót tenne neki (hacsak nem a leendő min.elnök nevét kódoltad. Mert ő alapvetően konzervatív beállítottságú)
Előzmény: Tycho Brache (2463)
Tycho Brache Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2463
Esetleg Henryvel küldethetnénk neki egy kis adag meggyes lepényt, hogy a nick-készítés gördülékenyebben menjen. Stokes-tól pedig kérhetnénk egy üveg Tio Pepe-t arra az esetre, ha éjszakába nyúlna a művelet.
Előzmény: layout (2462)
layout Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2462
Mint ahogyan az a villanypostán küldött üzenetből kiderül, regisztrálta ő magát, kapott is jelszót, valahol utána veszthette el a fonalat. Bízom benne, hogy az általam küldött leírás alapos és minden részletre kiterjedő útmutatása alapján – ha kell közösen –, de megoldjuk a problémát. Biztosítottam Házunk Napsugarát, hogy a fórum tagsága mellette áll és már nagyon várjuk megjelenését.

Mostanra ennyit.

Ui.: Nagy szeretettel várnám a 20. részt követő többi rész szövegét, hogy végre tovább haladhassak a 2. kötettel is.

Előzmény: Foti (2461)
Foti Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2461
Talán regisztráltatnod kéne vmilyen nick néven. Mondjuk az "igazi James 12trees" vagy valami hasonló, aztán küldd a belépő nevet és jelszót neki.
Nemzeti értékeinkkel óvatosan kell bánni.
Előzmény: layout (2460)
layout Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2460
Drága Flora!

Nem is tudod, mennyire örülök, hogy újra itt vagy a fórumon. Már-már azt hittem, hogy bezárhatjuk a boltot, mert nincs hozzászóló. örömmel látom, hogy kezdünk visszatérin a régi kerékvágásba.

Szóval úri becsületszavamat adom, hogy layout az bizony layout, Házunk Napsugara pedig a kiváló színművész Konrád Antal, a Jamesnek odaadóan és híven a hangját kölcsönző tökéletes gentleman.

Elküldtem neki egy minden részletre kiterjedő aprólékos, ám ugyanakkor tökéletesen érthető útmutatást arra vonatkozóan, hogyan tudja mégis szerét ejteni annak, hogy gondolatait immáron írásos formában is közzé tegye szerény kis topicunkon.

Mostanra ennyit.

Ja és még az isteni Florának annyit, hogy jelenlétével bearanyaozta a mai napom.

Előzmény: Flora (2457)
BlueBird Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2459
Piknik a személyzettel? Gondolom Miss Poppy majd James mellé ül, én meg elmagyarázom Ivynak a születésszabályozást : )
Előzmény: Flora (2457)
wilhunting Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2458
elobb a kakas volt
1.aki eloszor megmaszta a tyukot
2.valami olyat tett bele amitol a tojasbol kiscsibe lett:)))
3.elzavarta a tyukot kotlani
Előzmény: Foti (2454)
Flora Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2457
Kedves layout,
nem lenne kedve Konrád Antalnak valami májusi időpontot megjelölni ? :-)
(Tudod-e, hogy sokáig arra gyanakodtam, hogy layout = Konrád Antal ?)
Előzmény: layout (2456)
layout Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2456
Üdv mindenkinek!

Ide pattintanám a Házunk Napsugarától ma reggel villanypostán érkezett üzenetet:

„Kedves Layout!

A lemez remek és köszönöm. Igéretemhez híven megpróbáltam magam regisztrálni, aktíválni, jelentkezni, megnevezni, jelszót fabrikálni és kapni, majd kiderült, hogy utána még húsz percet kellene várni, amíg írhatok Önöknek. Kioktattak viszont, hogy ki rasszista, kommunista, trágár, stb... Csak nem jutottam be. Nem hittem volna, hogy az internet ilyen körülményes és komplikált lehet. Azt hiszem a továbbiakban a kapcsolattartás eme számomra egyszerűbb módját fogom preferálni.
Öszinte nagyrabecsüléssel

Az Önök Jamese”

Hát ez egyelőre nem túl bíztató, de azért még próbálkozom egy kicsit James internetes gyorstalpalójával. Kívánjatok szerencsét.

BlueBird Creative Commons License 2002.04.23 0 0 2455
Hová is vezetne ez? Nem igaz, Mrs Lipton?
Előzmény: Herb-Atea (2453)
Foti Creative Commons License 2002.04.23 0 0 2454
Ki tudja, mi volt előbb: tyúk vagy tojás ?
Ez csak értelmezés kérdése.
Én mindig ezt mondom.
:-)
Előzmény: Herb-Atea (2453)
Herb-Atea Creative Commons License 2002.04.23 0 0 2453
Tévedés! A Meldrum-ház a lord és a rá kirótt átok miatt került válságba. Ne keverjük a fogalmakat, főleg ne a politikával! ;)
Előzmény: Foti (2451)
layout Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2452
Kedves Foti!

Ami a hallható ajándékot illeti, nos egy szerény kis összeállítással kedveskedtem Házunk Napsugarának. Összeállítottam egy lemezt olyan zenékből, melyekre talán James és Ivy ropta a szolgálók bálján. Egyébiránt némi büszkeséggel tölt el, hogy egyesek igen jó véleménnyel vannak erről a kis zenei csemegéről. És egy csodás hölgy mosolya nekem mindennél többet ér.

Nos el kell mondjam, ha nem is illatos borítékok, de bizonyos különleges tulajdonságokkal felruházott borítékok is készülőben vannak, melyek elsősorban gyönyörű hölgyek szívét dobogtatják meg majd reményeim szerint. Igaz, az utóbbi napok izgalmas eseményei némiképp átrendezték a Mylorddal kapcsolatos tevékenységeimet.

„Én egy buszt vezettem! Átkozottul veszélyes volt!”

Szóval a személyzet bolsi lett.

Mostanra ennyit.

Előzmény: Foti (2451)
Foti Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2451
Pedig a nép tanulhatott volna a történelemből !
Mi lett szegény Meldrum-házzal, miután Cissy tanácstag lett ?
Jött a gumiszú, megszorító intézkedések, majd a fellendülés reménye 1929-től !

A polgárság bolsi lett ?

Hova vezet ez ?!

Előzmény: Poppy Meldrum (2450)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2450
Miss Cissy nyert!Stokes,hozzon gyorsan Apának egy konyakot!Mi lesz ha ezt a miniszterelnök megtudja?És mit fog John Rees mondani?!
Foti Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2449
És azok a gyöngy betűk ! Meg a boríték illata !
El vagyok bűvölve !

Előzmény: BlueBird (2448)
BlueBird Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2448
Bingó : )
Előzmény: Foti (2447)
Foti Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2447
Csak nem egy huszonhatodik rész lapul a levélszekrényben ?

Imádom a meglepetéseket !

Előzmény: BlueBird (2446)
BlueBird Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2446
Foti, drága, megkaptad a levelemet?
Foti Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2445
És mi volt az a "hallható ajándék " ?
Előzmény: layout (2444)
layout Creative Commons License 2002.04.22 0 0 2444
Ide pattintanám Konrád művész úr villanypostán érkezett levelét:

Kedves Layout!
Tiszteletreméltó ajándéka megérkezett. Nagyon köszönöm, bevallom nem volt még alkalmam meghallgatni, de ezt a hét végén bepótolom. Egy sajnálatos balesetről kell beszámolnom. Az Önök topicjának cime egy örökre összeomlott számitógép memóriájában maradt. Ha lesz szíves újfent köüzölni a címet, igérem, azonnal és haladéktalanul megjelenek...és rám fognak ismerni.
Az Igazi James

Mostanra ennyit. Sziasztok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!