Új vagyok erre de hogy ezt megtaláltam! Király! Kedvenc sorozatom volt. Azok voltak a szép idők, mikor szombaton ment a Waczak szálló, vasárnap meg a csengetett mylord.
Nincs meg valakinek felvéve az egész vidokazin? Sok mindenre képes lennék érte!
Tud valaki valamit, hogy van-e vagy lesz-e folytatása a sorozatnak? Én az utolsó részben kénytelen voltam megelégedni azzal, hogy Eve továbbra is szolgálja gőgös urát, Mr. Twelvetrease-t (javítsatok nyugodtan, sose láttam egyik nevet se leírva). Én persze az ő helyében kiprogramoznám magamban az ifiurat és azon lennék, hogy megtaláljam az igazi boldogságomat - de hát ez az ő dolga meg a sorozatcsinálóké. A mese nem valóság, azért mese.
De visszatérve a bevezető kérdésemre: ha tényleg folytatnák, vajon ezt a románcot hogyan lenne szimpatikus folytatni?
TUDTAD-E?...
...hogy Aimée Delamain,vagyis Maude néni szerepelt egy rövid jelenetben a Fawlty Towers c. sorozatban?Pontos lelőhely:The Psychiatrist c. részben Mr Johnson(az evolúció kezdete,ahogy Basil mondta) édesanyját alakítja.
Tudhatnád, hogy James sose inna Őméltósága borából !
A meggyespite jót tenne neki (hacsak nem a leendő min.elnök nevét kódoltad. Mert ő alapvetően konzervatív beállítottságú)
Esetleg Henryvel küldethetnénk neki egy kis adag meggyes lepényt, hogy a nick-készítés gördülékenyebben menjen. Stokes-tól pedig kérhetnénk egy üveg Tio Pepe-t arra az esetre, ha éjszakába nyúlna a művelet.
Mint ahogyan az a villanypostán küldött üzenetből kiderül, regisztrálta ő magát, kapott is jelszót, valahol utána veszthette el a fonalat. Bízom benne, hogy az általam küldött leírás alapos és minden részletre kiterjedő útmutatása alapján – ha kell közösen –, de megoldjuk a problémát. Biztosítottam Házunk Napsugarát, hogy a fórum tagsága mellette áll és már nagyon várjuk megjelenését.
Mostanra ennyit.
Ui.: Nagy szeretettel várnám a 20. részt követő többi rész szövegét, hogy végre tovább haladhassak a 2. kötettel is.
Talán regisztráltatnod kéne vmilyen nick néven. Mondjuk az "igazi James 12trees" vagy valami hasonló, aztán küldd a belépő nevet és jelszót neki.
Nemzeti értékeinkkel óvatosan kell bánni.
Nem is tudod, mennyire örülök, hogy újra itt vagy a fórumon. Már-már azt hittem, hogy bezárhatjuk a boltot, mert nincs hozzászóló. örömmel látom, hogy kezdünk visszatérin a régi kerékvágásba.
Szóval úri becsületszavamat adom, hogy layout az bizony layout, Házunk Napsugara pedig a kiváló színművész Konrád Antal, a Jamesnek odaadóan és híven a hangját kölcsönző tökéletes gentleman.
Elküldtem neki egy minden részletre kiterjedő aprólékos, ám ugyanakkor tökéletesen érthető útmutatást arra vonatkozóan, hogyan tudja mégis szerét ejteni annak, hogy gondolatait immáron írásos formában is közzé tegye szerény kis topicunkon.
Mostanra ennyit.
Ja és még az isteni Florának annyit, hogy jelenlétével bearanyaozta a mai napom.
Kedves layout,
nem lenne kedve Konrád Antalnak valami májusi időpontot megjelölni ? :-)
(Tudod-e, hogy sokáig arra gyanakodtam, hogy layout = Konrád Antal ?)
Ide pattintanám a Házunk Napsugarától ma reggel villanypostán érkezett üzenetet:
„Kedves Layout!
A lemez remek és köszönöm. Igéretemhez híven megpróbáltam magam regisztrálni, aktíválni, jelentkezni, megnevezni, jelszót fabrikálni és kapni, majd kiderült, hogy utána még húsz percet kellene várni, amíg írhatok Önöknek. Kioktattak viszont, hogy ki rasszista, kommunista, trágár, stb... Csak nem jutottam be. Nem hittem volna, hogy az internet ilyen körülményes és komplikált lehet. Azt hiszem a továbbiakban a kapcsolattartás eme számomra egyszerűbb módját fogom preferálni.
Öszinte nagyrabecsüléssel
Az Önök Jamese”
Hát ez egyelőre nem túl bíztató, de azért még próbálkozom egy kicsit James internetes gyorstalpalójával. Kívánjatok szerencsét.
Ami a hallható ajándékot illeti, nos egy szerény kis összeállítással kedveskedtem Házunk Napsugarának. Összeállítottam egy lemezt olyan zenékből, melyekre talán James és Ivy ropta a szolgálók bálján. Egyébiránt némi büszkeséggel tölt el, hogy egyesek igen jó véleménnyel vannak erről a kis zenei csemegéről. És egy csodás hölgy mosolya nekem mindennél többet ér.
Nos el kell mondjam, ha nem is illatos borítékok, de bizonyos különleges tulajdonságokkal felruházott borítékok is készülőben vannak, melyek elsősorban gyönyörű hölgyek szívét dobogtatják meg majd reményeim szerint. Igaz, az utóbbi napok izgalmas eseményei némiképp átrendezték a Mylorddal kapcsolatos tevékenységeimet.
„Én egy buszt vezettem! Átkozottul veszélyes volt!”
Pedig a nép tanulhatott volna a történelemből !
Mi lett szegény Meldrum-házzal, miután Cissy tanácstag lett ?
Jött a gumiszú, megszorító intézkedések, majd a fellendülés reménye 1929-től !
Ide pattintanám Konrád művész úr villanypostán érkezett levelét:
Kedves Layout!
Tiszteletreméltó ajándéka megérkezett. Nagyon köszönöm, bevallom nem volt még alkalmam meghallgatni, de ezt a hét végén bepótolom. Egy sajnálatos balesetről kell beszámolnom. Az Önök topicjának cime egy örökre összeomlott számitógép memóriájában maradt. Ha lesz szíves újfent köüzölni a címet, igérem, azonnal és haladéktalanul megjelenek...és rám fognak ismerni.
Az Igazi James