jaaaaaa!! igy mar ertem, hogy miert jo minden posztra....
basszus, lattam a Forest Gump-ot (megint) es most vettem csak eszre, hogy 44-es volt a szama a focicsapatban. :(
uj terem??? fel ora kocsival?? hol van az?
a masik igen fontos dolog a pom-pom lanyok amiket idoben el kellene kezdeni, ma beszelek az "edzo ba'-val", hogy mit lehetne tenni.... szerintem erdemes lenne a fosulikon is hirdetni egy plakattal, amin mondjuk rajta van egy csapatkep...stb.
filmnezes szerintem is jo dolgog, ugyhogy ha szervezitek ne itt a forumon "beszeljetek meg" mert akkor engem is oda esz a fene.... :) nekem is megvan a film, szinkronnal.
hetvegen nem lekkene osszeroffenni egyet labdazni??
ja, megnéztük tegnap, szerda fél ötre lenne is időpont, csak az a baj, hogy fél óra kocsival...
Jövő szombaton megbeszéljük, és ha bevállalja a csapat akkor mehetünk szerdánként.
(kb. 8 alkalom jönne ki ott egy alkalom áráért a jelenlegi teremben...)
Oda van írva a hírdetésbe, hogy multi-position players. De gondolom ez nem azt jelenti hogy Center és QB vállvédő, hanem pl. QB-WR-DB-CB, akik ugyanolyat használnak. Érteeem? :)
A közös DVD-zés jó ötlet, meg a Csontdaráló sem rossz, de mit szólnátok egy Minden héten háborúhoz? Nagy klasszikus, szerintem még mindig a valaha készült legjobb amerikafocis film.
Na halló mindenkinek! Tomi tudtál alkotni valamit a teremmel kapcsolatban mert én holnap megyek be a széchenyibe és megkérdezem ők menyiért dobnánk hozzánk a termet! feltéve ha hozzánk vágják ("bár ahhoz elég nehéz").
Nakem is még mindig a jövöhét van a fejembe 14.e remélem akkor elkezdjük. Jólenne! Hát néztem énis ezt a hirdetést azért ojan nincs ami minden posztra jó! de jól hangzik annak aki nem tudja h, miről szól!
WUHHHHHH multkor megnéztem a "csontdaráló"k c. filmet javasolnám h, szerezzük be a DVD-t és egy közös esti filmnézés során nézzük meg nagyon ütős és nagyon gatyába rázzná a csapatot jupeee még mindig a fil mámorában vagyok!
Nah csákány ha valakinek megvan az szóljon oszt összehozunk egy dvd-zést!
Szerintem nem készültek képek, de egyszercsak mindenki eltűnt, ketten maradtunk Kullanccsal. De aztán unatkoztunk, meg én amúgy is utálom, úgyhogy haza mentünk.
:)
Aztán persze lehet, hogy csak a látásunkkal történt valami hirtelenjében, és azért tűntek el a többiek.
Pedig próbáltunk toborozni is a dizsiben. Kevés sikerrel...
Naggyon király buli volt annyit röhögtem mint állat Dombai Peti basszus ilyen nincs MONDOSAVANÉZEK mi késsz Meg a gerecsinek meg a mondosavanogok meg a teletabik:D:D
en sajnos nem tudok menni a bulira, mert mar nem leszek a varosban, pedig igen kivancsi lennek ra, ki hogy fog beba...ni. de azert jo ivaszatot kivanok mindenkinek!!
valami azt sugja, hogy jovore ige jo szezonnak nezunk elebe, es remelem az edzesek latogatottsaga is emelkedni fog. a pom-pom lanyokrol mar nem is beszelve. remelem a vezetosegunk megengedi, hogy kezembe vegyem a lanyokat, marmint a szervezest. :)
Z
ja kellemes kari meg minden... amit ilyenkor szoktak!
Jaja persze te aki a kulcs lyukon tapétézod a szobát mi:D:D Tamás idézete a King Kong elött: Aztán kúrva vlág lessz ám amikor jön a Kin Kong:D:D Befogsz baszni és kész nem vitatkozom!!:D:D
Na sá PREDATOROK Pénteken aztán fekvés lessz ám:D Úgy be kell baszni hogy a fűbe vagy a hóba kapaszkodjunk hogy el ne boruljunk:DDD Alig várom hogy veletek bulizzak eggyet naggyon király lessz csak aztán valaki nehogy úgy bebasszon hogy kint a kapufán akarjon egy tackelt csinálni:D:D:D:D:D:D Majd akkor pénteken ütközünk addigis minden jót :)))
Jah hát kullancsra jellemző h, várja már a partit! :P
Uj plaij buk!? hmm van belőle egy kópiád nekem is ?! hát pedig ha csak a 34 pd van benne az nagyon jó legalább nem kell sok formációt fejben tartani :P!
Igaz tomi?!
Nem őrülünk bele a play hívásokba !
Huh gyerekek már nagyon várom a szombati edzést fasza volt a multkori!
Nos hát a zh az egy ojan dolog amit feltétlenül megkell bocsátanunk! Énis zhzok mostanság és nagyon nem szeretem őket de muszály! most héten szombaton gyere edzésre mindenképpen! nagyon tetszeni fog. Persze csak ha utána megtudsz moccanni másnap! :P
Hali!! Én nagyon szivesen mentem volna de fenn kellett maradnom pesten -statika zh-t írtam délelőtt :( - és nem értem volna haza .Jövő héten viszont mindenkép megyek én is.