Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Megcsinálom én szívesen, bár kicsit már be vagyok rozsdásodva. :) Csak a te fordításaid mindig olyan jók szoktak lenni. :)
Amúgy most megyek majd képeket előhivatni, hogy a talira meglegyenek, és tartogatok a számodra egy igazán remek darabot. :) És persze elviszem a jó Simoni aláfirkantását is ha érdekel. :)
A hölgy 1995-ben készítette el a "Biciklivel az ágyba" című sorozatát. Az ötletet 10 év múlva Tim de Waele szemérmetlenül ellpota, mert a tvalyi vuelta ideján ugyanígy örökítette meg Sastrét
Bocsánat. A sietség, máris van egy leitnerjakab. Nem Cipollini tett ajánlatot Ingrid Hoffmannak, hanem egy közelebbről meg nem nevezett orosz, aki szerint sokkal jobban hajtott volna a másnapi versenyen ha....
Re Leone következetesen mindig kihajította a lánykát, soha nem volt hajlandó modellt állni neki.
Úgy látom Armstonrgot kedveled, így hát a rá vonatkozó részek:
A szövegben:
Armstrong a fényképezést mindig üzleti alapon intézte, ezért Hoffmannak az volt a véleménye róla, hogy izzig-vérig amerikai. Amikor hozzá indult a fotózásra előre felkészült, és vitt magával egyhatalmas amarikai lobogót, amit 1989-ben, Lemond győzelmekor szerzett a győzelmi emelvény mellől.
A kép mellett.
Armstrongot a szállodai lift mellett kellett meglesnie, mint egy vérbeli rajongónak, mert a hivatalos kapcsolatfelévtelre mindig csak mellébeszélt. Megállítota, elmondta, hogy csak felvételt akar a csillagos-sávos lobogóval, Armstrong villámgyorsan megértette, tíz perc alatt kész is voltak.
Akkor lefordítom a cikket a hét végén, mert arról az Ingrid Hoffmannról szól, aki a képket készítette. Arról szól, hogyan teremtett kapcsolatot velük, melyikük volt zárkózottabb, melyik nyitottabb. Volt egy nagyon pikáns kalandja Re Leonéval, aki elszőr kidobta, utána ajánlatot tett neki. Hogyan választja ki a témákat. Ki tart e legszebbenk a modellek közöl. Hogy sikerült nőként boldogulnia ebben a zárt férfiközösségben. Azért érdekel, mert van egy nagyon kedves barátom, aki fotoriporter, neki akarom elküldni a cikket.
Érdekes a Heras féle oldal. Elmodja, hogy Indurain annyira szégyenlős volt, hogy minden erejével visszautasította, hogy akár egyetlen cm2 is kilátszon a felsőtestéből. Eric Decker viszont egy órát ázott a kedvéért anyatojt meztelen a kádban, mert a biciklikerék folyton beleesett a vízbe, és mindent összefröcskölt. Heras egy egészen fiatal fiúra emlékeztette, akiből van valami Pinocchioból, azért ültette a wc tetejére egy magazinnal.
Ui. Ez a Pinocchio nagyon ül. Sose fogom elfelejteni, ahogy november 23-án, két nappal B próba eredményének kihirdetése előt sajtótájékoztatót tartott, ott ült 1 millió újságíróval szemben és szemrebbenés nélkül, a hatalmas világosbarna szemeit ártatlanul meregetve közölte, hogy ő aztán sose. Időnként pedig végigsimított az orrhegyén, mintha azt nézné, hogy nőtt-e.
Úgyhogy hamarosan érkezem a fotoművésznő életének dolgaival.
Én gondoltam rá. Csak, szóval ilyet egyátalán nem illik mondani. De nekem az szőke, aki a kakast tartja, valahogy nem szimpatikus. Én nem látom olyan szépnek, mint aki egy ilyen reprezentatív munkára termett.
Roberto Heras a vuelta győztes a pop idolra Frank Zappara emlékeztet, de amíg az ő alsógatyája provokatív módon mindig a bokája körül libegett, Heras ott hagyta a sajátját, ahol ennél a sajátságos ülésmódnál nem szokták:-)