Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A kép miatt egy - ha jól emlékszem - 2002-es Tour magazint tessék piszkálni, én onnan vettem! (Azaz az egyik ismerősöm vette onnan a képet és úgy csináltatta nekem ezt a poharat - ezúton is köszi.)
Ez jó kávé. a haldoklót is feltámasztja. Mielőtt megiszod, te vagy a legszerencsétlenebb ember a világon, akit valami balkáni kis nyikhaj kitúr az állásából, utána meg tucaton belül csinálod meg a legnehezebb hegyet.
Az utolsó szakaszt azt hiszem nem, de a többit igen. Egyik szakasz végn volt egy post race interjú Alberto Contadorral, és a két szpíker azon röhögött, hogy milyen kis nyávogós hangja van. Szegény kis farkaskölyök.
Áprilisban a baszk körverseny díjátadóján, Valverde és Colom között félúton. Anhel egy mesteri 24 km-es itt után nyerte meg a versenyt, amely előtt így álltak még az összetettben:
1 Samuel Sanchez (Spa) Euskaltel-Euskadi 19.58.54 2 Alberto Contador (Spa) Liberty Seguros-Würth Team 3 Davide Rebellin (Ita) Gerolsteiner 0.02 4 Leonardo Bertagnolli (Ita) Cofidis, le Credit par Telephone 5 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 6 M. A. Martin Perdiguero (Spa) Phonak Hearing Systems 0.08 7 Antonio Colom (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 8 José Angel Gomez Marchante (Spa) Saunier Duval-Prodir 0.09 9 Alejandro Valverde (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 0.10