Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
bocs ha esetleg nem szabad itt hirdetni de lenne 2 eladó 4gigás használt - nem idősebbek 1 évnél) ipod nano(enyém + munkatársamé) + plussz 1 60gigás Video Ipod(munkatársamé nem volt még használva csak kibontva a doboz). Bolti áron alul adnánk el. Akit érdekel valamelyik az keressen meg lécci a helomi5@vipmail.hu-n és elmondom a további részleteit és megállapodhatunk.
Ez lehetne akár feature is, mert hát ha csak egy album van, akkor minek klikkelni egyel többet?
Én is attól tartok, hogy ez feature, nem pedig egy bug, amit előbb-utóbb javítani fognak. Egyébként a fenti megözelítés logikus, viszont, ha OTG playlistbe szeretném felvenni azt az egyetlen albumot, mivel egyből a számok listájában találom magam, mégiscsak eggyel többet kell klikkelnem, mint a korábbi fw verzióknál.
most őszintén erre garit vársz? mert akkor visszviszem a telefonom, hogy berepedt a kijlzőm, miközben munka közben a zsebembe volt és ahogy rakosgattam a dogozokat, vagy rádőltem akkor berepedt... mégse várom semmi garit. Ne haradugj, ha megbántottalak, de ez az én meglátásom.
No igen. Kaptam már garis, nem működő iPodot, még 3Gst. A hdd csatlakozó lábak nem kicsit voltak elferdülve. A srác tagadta, hogy ő nyitotta volna ki, én kötöttem az ebet a karóhoz. El akarta vinni, hogy majd jól beperel, amiért mondvacsinált okból nem akarom garanciában cserélni. Mondtam elviheti, de csak általam lepecsételt dobozban, hogy majd a bíróság kérhessen igazságügyi vizsgálatot, hogy vajon melyikünk ujjlenyomata van a fémburlkolat belsején...
Ekkor lehiggadt. :)
Alapvetően tényleg nem nagy dolog iPodot szerelni. Ha van érzéked hozzá akkor menni fog, a neten meg fenn van az összes szétszedési útmutató.
Én régebben egy telefont áztattam el... (a kutyám beleesett egy stégről a jeges balatonba, máig nem tudom hogy csinálta. Gondolkozás nélkül ölbe kaptam és rohantam vele haza, nehogy megfázzon. A telefon pedig elázott a kabátzsebemben..)
Simán el lehetne adni őket, és gyártják a kijelzőket pluszba, hiszen a visszaküldöttekben is csak kicserélik és új szériaszámmal visszajönnek a körforgásba!
Asszem a Macintosh topicba írtam, hogy az elkövetkező év dobása a Mac piacon a biztosítás lesz. Laptopra már lehet venni (a 800.000-es laptopra is csak évi 13.000, amiben a leejtés is benne van!), de még nem sikerült meggyőzni a biztosítót, hogy terjesszék ki iPodokra is.
Az utángyártott aksik nem egy esetben nagyobb kapacitásuak, mint a gyáriak.
Nekem egy shuffle-t cseréltek, mert teljesen elszállt, még usb-drivenak sem müködött. Telefon az almának, két nap múlva futár jő és lihegve hozza az újat, viszi a régit (azaz nem ua.futár, azt külön kellet hívnom). Nem budapesti a sztori :-)
Roger, köszi a tanácsot de nem értek annyira hozzá h csak úgy szétkapjam a podot.. meg szerintem nem is javasolnák... Bár faterom műszerész lehet tud majd valamit kezdeni
vzstrial, Én mondtam h ráültem. hát most mit izéljek :D ez van. de nem gondoltam rá h baja lesz, wan rajta fél cm műanyag borítás. De nem tom, akk mire jár gari?:S
Ez gond, de viszont gondolj bele, hogy legyártanak 200 db kijelzőt, és 5-6 évente eladnak belőle 2-t, és a többi ottmarad a nyakukon, az új modellekbe nem ez kerül... ez is egy megközelítés:)
A másik pedig, ha jól tudom akksit lehet kapni (lehet hogy nem gyárit, de lehet, és általában ez hal meg előbb), ha meg valaki leejti akkor hát újjat kell venni.
(Svarowski se árulja csak a góláynak a csőrét, mert Mucika eltörte... pedig igen fontos része a gólyának, mégse árulja:))
Bármely audioszerkesztő progival meg tudod csinálni, bár mp3-at szerkesztgetni, újratömöríteni... (minőségromlás) Ingyenes az Audacity (win és linux) fizetős a CoolEdit (a legújabb verziója már valami Adobe néven fut)
Hehe, ez aranyos történet, de sajnos ilyenek vagyunk mi emberek:( ez utóbbi viszont elég szomorú. Volt anno régebben egy fotós topicban is valami efféle probléma, ott épp akkusiról volt szó, remélem elnézitek, hogy kicsit off... Szóval a srác problémázott, hogy elrontotta vagy sem az új DSLR gépének akksiját, majd 2-3 hozzászólással később kijelentette, mind1 garanciás majd a Canon ad újjat. Ez nem hozzáállás, hogy gariban szétkúrom, aztán majd úgyis adnak, amdj úgyis megcsinálják. Igenis ki kell, kellene vizsgálni a tönkremenetel okát, ha gyártó hiba akkor ingyér szervíz (szerintem nemcsak gari időben, de akkor legyen mondjuk 2év a gari) és ha netán kimossuk, vagy akármi más, akkor fizessük ki, és ne a garanciás legyen az első szavunk, de ez így nehéz kiállni és mondani, hogy gyerekek szétáztattam, tudtok valamit csinálni (mondjuk a szervizeseket se kell félteni, lehúznak rendesen...)? bocs, elkanyarodtam, de szerintem hasonló volt a hozzáállás amit Te is tapasztaltál...
Minden szervizalkatrészként érkező iPodnak nagyon durva ára van, sokkal több, mint a dobozos verzónak. Viszont ha visszaküldöm az Apple-nek a rossz iPodot, akkor jóváírnak egy csomót belőle. A jóváírás után kb. 65-75eHUF* körül lehet egy 30 gigás csereára. Minél régebbi model az iPod, annál kevesebbet ír jóvá az Apple és elöbb-utóbb nem érdemes cserélni.
w8.
*Simán lehet, hogy nem ennyi, nekem valamiért ez a szám ugrott be. Holnap hívd fel kedvenc viszonteladódat.
Fejből nem tudom az árát, hívd fel a kedvenc viszonteladódat! Lehet csak kijelzőt is cserélni, de külön kijelzőt nem lehet kapni, az Apple nem arul alkatreszt iPodhoz, az iPod egyetlen rendelheto szervizalkatresze maga az iPod.
Van arra valami iranyszam, hogy a bolti ar hany szazalekat kell fizetni, ha javitas helyett folias iPodot kap az emberfia? Mert mondjuk leejtette es osszetort a kijelzoje?