Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
1. Jose Angel Gomez Marchante az 1997-es Tour de France-n. 2. Jose Angel Gomez Marchante a 2005-öd Tour de France-n. 3. Jose Angel Gomez Marchante 2006-os Tour de Frane-n. /Jó volna azért végre egy olyan tour, ahol már nem gyerek, nem törik el semmilye, és nem fáj a hasa. /
Roberto Bettini szerény tehetségére számos meglehetősen zűzavaros kompozíciója is bizonyságot adhatna. Nekem azonban ez a kedvencem. Azt nem értem, egyikük se nézte meg rendesen ezt a képet? Se Bettini, se Simoni, se a scott kerékpárgyár. Mert az rendben van, hogy Simoni szeret nagyot mondani, de van, ami még tőle is túlzás.
A felesleges fehér hátteret el lehet tüntetni. A fehér alap jobb alsó sarkát egérrel húzd a kis kép jobb alsó sarkáig. És utána érdemes jpg formátumba menteni, az index azt szereti.
Amikor megjelenik az a kép, akkor - print/screen-t nyomni, aztán Paint-be "beillesztés" , ott megjelenik az egész oldal, és már csak ki kell vágni a lényeget.
Itt van egy piszok jó fiatalkori kép Oscarról, ha görgetitek lefelé a szöveget, akkor jobb oldalt fog kijönni, alatta "Epoca de cadete" felirat van. El tudná valaki menteni? Nekem nem akar sikerülni :((.
Olvastam, hogy Dzsibo már a visszavonulása utáni időre koncentrálva a szezon hátralévő idejében egykülönleges scott mtb kerékpárral, mtb versenyeken fog indulni.
Jelen állapotában azonban Dzsibo teljesen alkalmatlan arra, hogy montys legyen, mert hiányzik róla egy alapvető kellék, ami nélkül szerintem senki nem lehet rider.
Kiváncsi vagyok mit, és hova fognak elhelyezni rá?
Ők is voltak már Miguel nosztalgia bárjában, de azért itt is elsütöm őket. Az olasz kerékpársport színe virága 20-22 évvel ezelőtt. Rebellin, Simoni, Peron
"A hollandoknak és a belgáknak egész más a viszonya a meztelenséghez, mint például a spanyolonak állapította meg."
No ez igaz. Nem tudom emlékeztek-e rá a tavaszi klasszikusok után, a kamera mindig követte a versenyzőket a pihenő sátorba. Mikor Boonen nyert, a belga azonmód a kamerák kereszttűzében elkezdte lehányni magáról az anzugot, hamarosan derékik meztelen volt, és a gyúró csutakolta egy szivaccsal. A következő héten Valverde nyert, a spanyol be a sátorba, cipzár le, és ott állt kb. úgy mint egy hajléktalan. A murciai fázós is, szégyenlős is, legalább három különböző anyagú és ujjhosszúságű fehér alsó trikó volt rajta a mez alatt, amelyek mindegyikéhez következetesen ragaszkodott is.
Volt még egy kedvencem, aki a 2004-es touron, a transzfernél ábrázolta Herast. Épp mentek a repülő felé, amikor visszanézett a kamerába és páni félelem volt a tekintetében. Úgy látszik nem szeretett repülni. Mostani állapota egyetlen előnye, hogy ki se kell tennie a lábát abból a gyönyörű Bejarból.