“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Nem igaz. Ne hazudj! A fórum nem biztonságos. Harmadik fél simán hozzáférhet a fórumon keresztül a számítógéphez és kémprogramot telepíthet rá. Ide a fórumra elég sok alja libsi gazember ír. Bármelyik megteheti
téged nem kérdeztelek, engem Forint válasza érdekelne
de ha már itt vagy, akkor igazán helyretehetnéd, hogy qrvára semmi közöm ahhoz, hogy te hogyan moderálod a topikot, mert ez az egyik fixa ideája a stüncikédnek
Ne keljen dolgozni ! Vegyünk fel inkább IMF hitelt és éljük fel újra az ország aranytartalékát! Követeljük Gyurcsányt miniszterelnöknek! Legyen újra 10% feletti munkanélküliség és infláció! Töröljük el a pedagógusok béremelését visszamenőleg! Ne engedjük bevezetni a tervezett eü dolgozok béremelését! Legyen újra fizetős a tankönyv! Töröljük el a családi adókedvezményt! Töröljük el a rezsicsökkentést ne hagyjuk, hogy a kormány zsarolja szegény monopolhelyzetben lévő rezsiszolgáltatókat, legyen szabadáras újból a rezsi! Bontsuk le a kerítést! Tartsuk el és taníttassuk ki a menekülteket, ha kell legyenek megszorítások, hogy miután kitanultak a magyar emberek pénzén legyen pénzük tovább állni Németországba és az ottani GDPt növelni! Töröljük el a háztartási lakossági gépcserét is! Ne hagyjuk hogy ilyen magas legyen a gazdasági növekedés! Bontsuk le a stadionokat, ne ösztökéljük sportra, egészséges életre gyermekeinket, egyúttal töröljük el a chipsadót is, mert így van mikor csak almára futja kóla és zsíros chips helyett. Hagyjuk, hogy az Európai ügyészség beleszólhasson Magyarország belügyeibe, és a nekik tetszi politikát megvalósíthassa hiszen a nyugat, főleg Franciaország mindig is Magyarország érdekeit tartotta szem előtt pl a Trianonnal sok gondot levett a vállunkról..."
Nem ribancoztam, nem fasznyakoztam, nem retkeskalottk..aanyáztam? Az a bajod? Mert ez jelenti a ballibsik kulturált társalgását itt a fórumon. Nem az, hogy igazat írnak! Neked az nem tetszik hogy igaz volt amit írtam!
Azért, kérlek, mert ha te nem vigyázol a szádra (értsd: a mondanivalódat nem tudod kulturált formába önteni, vagy netán a mondandód maga kulturálatlan), akkor nekem kell.