“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
"Üdvözlöm, én egy albán vírus vagyok, de mivel az országom nagy lemaradással küzd technológiai téren, sajnos nem tudok kárt okozni az Ön gépében. Ezért kérem, hogy legyen szíves törölni egy fontos állományát, majd küldjön tovább más felhasználók részére. Köszönöm az együttműködését! Üdvözlettel, Albán vírus".
:DDDD
Ez jó, mentem! :D
Én is egy másikat akartam berakni, de az meg azon a profilon van, amit emiatt a nyomorult titkosítási rendszer miatt tett taccsra a Fb.
Ezt minden böngésző kiírja manapság, ha nem SSL-kapcsolaton keresztül érsz el egy honlapot. Fölösleges riogatás a dolog, az SSL-kapcsolat nem az illetéktelen kémprogramokról szól: az ő feladata a hitelesített és titkosított kapcsolat.
jaja, és én tehetek arról, hogy a stüncikéd fegyelmezhetetlen és idegrohamot kap, ha törölsz tőle valamit
hát azzal semmit sem oldasz meg, ha engem kitiltasz, azt ugye tudod?
attól még ugyanolyan idegrohamot fog kapni, amikor legközelebb törölsz tőle valamit, én viszont már gecire unom, hogy egyrészt mindenért engem hibáztat, másrészt azt is gecire unom, hogy eszedbe sem jut helyretenned, hogy qrvára semmi közöm az intézkedéseidhez
és akkor most neked is egy méretes cokkancs, lehet kitiltani, ha ettől te meg a stüncikéd jobban érzitek magatokat!
Nem igaz. Ne hazudj! A fórum nem biztonságos. Harmadik fél simán hozzáférhet a fórumon keresztül a számítógéphez és kémprogramot telepíthet rá. Ide a fórumra elég sok alja libsi gazember ír. Bármelyik megteheti
téged nem kérdeztelek, engem Forint válasza érdekelne
de ha már itt vagy, akkor igazán helyretehetnéd, hogy qrvára semmi közöm ahhoz, hogy te hogyan moderálod a topikot, mert ez az egyik fixa ideája a stüncikédnek