Keresés

Részletes keresés

A PROFI Creative Commons License 2003.05.25 0 0 721
Bocs, hogy közbeszólok, csak rage kérdezte, hogy le lehet-e még tölteni az "It's so easy" eredeti verzióját.
Klikk ide
Ha a linkre klikkelsz, akkor egy Guns fórumban találod magad, ahonnan letölthető kb. 10 klipp és az is köztük van (Its So Easy Rare Music Video), meg néhány hivatalos klipp és a párizsi koncert egy része.
Előzmény: rage (715)
zAcsKO Creative Commons License 2003.05.24 0 0 720
Azér a rossz tulzás, de tény hogy nem az igazi. De csak azért mert nem saját számok, sajnos már akkor haldoklott a zenekar és csak feldolgozásra futotta...:(
A feldolgozásokkal a metallica is befürdött, a garage days elég béna lett.

Előzmény: stonedrop (716)
zAcsKO Creative Commons License 2003.05.24 0 0 719
Tegnap megint hallgattam a useII-t és megállapítottam (sokadszorra), hogy slash gitárjátéka mennyire csodálatos, és nélküle lehetetlen a régi guns feelinget visszahozni. Megpróbáltam ugy hallgatni a számokat hogy csak a gitárt figyeltem és hihetetlen mit müvelt slash a háttérben, ha kivennénk az éneket a számokból újra fel lehetne fedezni az egyes számokat, mert olyan instrumentális zenét kapnánk amiben azok a részek is előtérbe kerülnének amelyeket észre se vettünk mert elnyomta az ének.

És az a hihetetlen, hogy annyira tetszett az album mintha először hallgatnám, pedig ha nem hallgattam, meg vagy ezerszer akkor egyszer sem:)
Semmilyen zenével nem tapasztaltam ilyet idő után mindent meg lehet unni, de a gunst soha

Előzmény: stevebi (717)
Mike McCready Creative Commons License 2003.05.23 0 0 718
SZerintem kar lenne megint vegigcsinalni a mizeriat. Jobb lenne, ha Scott osszeszedne magat...
Előzmény: stevebi (717)
stevebi Creative Commons License 2003.05.23 0 0 717
A szép az lenne, (mivel drog problémák miatt a Scott gyerek is kidőlni látszik a "The Projekt" énekesi pozícióból), hogy egyszercsak Slashék próbaterménél egy bizonyos Axl Rose kopogtatna be az ajtón énekes meghallgatásra.:)
('Ha a Sebastian Bach nem vált be, jó lesz nekünk ez az Axl')

Nos, ekkor lenne esélyünk egy tökös r'n r albumra...:) (Tudom, az esélyek szinte a 0-val egyenlők)

Előzmény: zAcsKO (714)
stonedrop Creative Commons License 2003.05.23 0 0 716
És az az egy album is milyen rossz :((
Előzmény: zAcsKO (714)
rage Creative Commons License 2003.05.22 0 0 715
A klip már nem elérhető, pedig szívesen letölteném. Nincs valahol még fent?

Másik kérdés:
Hányan láttátok anno a Sweet Child klip másik verzióját ? Kb egyszer adta le az MTV...

Előzmény: zAcsKO (711)
zAcsKO Creative Commons License 2003.05.22 0 0 714
Ki gondolta volna akkor, hogy 11 év mulva csak egy albummal leszünk gazdagabbak:(
Ha 2 evente adtak volna ki albumot most lenne vagy öt uj lemez azóta:(

Sebaj pár hét és itt az új metallica lemez majd azzal vigasztalódom:)

Előzmény: stonedrop (713)
stonedrop Creative Commons License 2003.05.22 0 0 713
Már 11 éve volt? K... életbe!
Előzmény: stevebi (712)
stevebi Creative Commons License 2003.05.22 0 0 712
Ma van a budapesti koncert 11éves évfordulója!!

(mekkora extázisban voltunk ilyenkor!!!:))

Emlékeztek még?

zAcsKO Creative Commons License 2003.05.12 0 0 711
Köszi prof.
Letöltöttem, szerintem a klipp a túlzott erotikától elég távol van, nincs benne semmi nagyon durva. Persze mai szemmel nyilván más, főleg, hogy láttunk már egy smack my bitch up-ot a prodigy-től:)

Azért a hangulat nagyon átüt a klippen, ez az a guns koncert amire nem biztos, hogy szívesen elmentem volna, iszonyat pankráció ment a dühöngőben és axl-ék elég aggresszíven ugráltak a tömegbe.

Előzmény: A PROFI (710)
A PROFI Creative Commons License 2003.05.11 0 0 710
Ebben a fórumban is téma volt már, hogy valamikor 1989-ben a zenekar leforgatta az "It's so easy" videoklippjét, de - túlzott erotikus tartalma miatt - sosem mutatták be.

A videoklipp letölthető innen. Nem tudom, hogy meddig lesz fenn, úgyhogy addig töltsétek le, amíg nem késő.

www.tar.hu/newera
kicsike1 Creative Commons License 2003.03.19 0 0 709
Hóóórukkkk!
Na...., na!
Feljött!

***gnr4ever***

stevebi Creative Commons License 2003.03.14 0 0 708
Gilby Clarke csatlakozott a kultikus Heart együttes turnécsapatához!!!
stevebi Creative Commons License 2003.02.24 0 0 707
Látom, csak tréfa volt, hogy megszűnik a web lapod, vagy csak egy kis pihenő? :))

Mindenesetre bemásolok ide egy jó(?) hírt, hogy feléledjen ez a topic!:

„Steven Adler új bandájának neve mégsem Adler's Appetite lesz, ellentétben azzal, ami korábban a Steven Adler hivatalos honlapon megjelent. A zenekar neve jelenleg a bejegyzés folyamatában van és nemsokára bejelentésre kerül. Ettől függetlenül Steven Adler új zenekarának tagjai a következők:
Jizzy Pearl (Ratt, ex-Love/Hate) énekes
Keri Kelli (ex-Slash's Snakepit) gitár
Brent Muscat (Faster Pussycat) gitár
Robbie Crane (ex-Vince Neil, ex-Black n' Blue, ex-Ratt) basszusgitár
Steven Adler dob

A zenekar hamarosan induló turnéján (mely során a nevük még Adler's Appetite lesz) játszani fogja az Appetite for Destruction legtöbb dalát, de röviddel ezután teljes egészében leállnak az említett album dalainak előadásával. A turné legnagyobb részében a vendégzenekar a The White Stars lesz, mely egy Los Angeles-i banda és az Osbournes TV sorozatban vált közismertté.”

Mindenesetre bizarrnak tűnik az egész, hisz' Steven-t már mindenki többszázszor leírta és most mégis összeránt vmit? Pesszimistán úgy is nézhetnénk, hogy kivénhedt zenészek újabb próbálkozása a sikerhez való visszatalálásra, de inkább legyünk optimisták, hogy ilyen kőprofi zenészek talán összehoznak egy húzós rockalbumot! Elég furcsa, hogy Slashék formációjával szinte párhuzamosan megy a munka, nem beszélve Axl befuccsolt vállalkozásáról sem. (mint vmi verseny)

Állítólag a Slashék éjjel felléptek a Grammy-n!!!!.... és G'nR-ként harangozták be őket!!!

Előzmény: A PROFI (705)
stevebi Creative Commons License 2003.02.20 0 0 706
Nem mondod komolyan, hogy kész, vége, befejezted??!!??
A tiéd volt a legjobb magyar G'n R web lap, sok friss infoval.
Mindenesetre sajnálom.:((
Publikus, hogy miért nem viszed tovább??
Előzmény: A PROFI (705)
A PROFI Creative Commons License 2003.02.07 0 0 705
Meg aztán tegnap Duff is 39 lett...
zAcsKO Creative Commons License 2003.02.06 0 0 704
Boldog szülinapot Axl, de add mar ki azt a rohadt albumot:)
Előzmény: Zrec01 (702)
gReg Creative Commons License 2003.02.06 0 0 703
tE jó isten! :-o
Előzmény: Zrec01 (702)
Zrec01 Creative Commons License 2003.02.06 0 0 702
Azért közben emlékezzünk meg a jó öreg Axl bácsi 41. szülinapjáról!
Előzmény: Mike McCready (701)
Mike McCready Creative Commons License 2003.02.06 0 0 701
NA igen, de ennek ilyen "meg tobbet, meg tobbet" szaga van.
De nem akarok ezen vitazni, biztos neked van igazad:)
Előzmény: valleyboy (700)
valleyboy Creative Commons License 2003.02.06 0 0 700
ennyire talán nem szörnyű a helyzet. a turnézás, mint olyan gazdasági esemény, mindenkinek lóvé van benne. nehéz lenne olyan előadót mondani akinek nem lebeg ilyenkor pénz a szeme előtt. talán Steve Wonder, de ő vak.
Előzmény: Mike McCready (699)
Mike McCready Creative Commons License 2003.02.06 0 0 699
Ez szerintem nem errol szol. A napstert is szedszettek a penz miatt...
Előzmény: valleyboy (697)
stevebi Creative Commons License 2003.02.06 0 0 698
....vagyis a Slash-ék új formációjának a Sum41-el kell turnét csinálnia, hogy sikeresek legyenek? :))
Egyébként teljesen egyetértek veled, ami a mainstream –t illeti. Önmagában furcsa, hogy egy öregebb zenekarnak kell társulnia egy fiatallal, hogy sikeres legyen, holott fordítva lenne logikus és természetes, ami a zenéből már kihalt tiszteletet és védjegyet jellemezhetné! De ez van, a tiniknek ez kell, a zeneipar mozgatórugói pedig ilyen lapokat osztogatnak.
Sz’al remélem Slash nem áll be e sorba, bár a múltkori hír,a feltörekvő tinisztár(Elan) mögötti bábáskodás nem ezt sejteti....(Igaz, ő elég sok zenésszel szokott dolgozni, gondoljunk csak a Jacko féle akciókra...)
Előzmény: valleyboy (697)
valleyboy Creative Commons License 2003.02.06 0 0 697
alapvetően amerikából indulnak, ezt ott valszleg nem szégyenként élik meg. manapság a populáris köztudatban ez jelenti a heavy metalt. megijedtek a sikertelenségtől, minden kiöregedő zenészre ez vár.
Előzmény: stevebi (695)
Mike McCready Creative Commons License 2003.02.06 0 0 696
A Metallica eddig is egy penzhajhasz szar volt...
Előzmény: stevebi (695)
stevebi Creative Commons License 2003.02.06 0 0 695
ez elég ciki....(melodicrock.com):

"NEWS IN BRIEF:
Metallica have announced they will tour in 2003 with Linkin Park and Limp Bizkit. Sounds as good as Guns N Roses touring with Mixmaster Mike, or whatever his name was."

Matyika_ Creative Commons License 2003.01.31 0 0 694
hú akkor én biztos alkonyatkor meg hajnalban néztem az MTV-t
Előzmény: ac3 (689)
zAcsKO Creative Commons License 2003.01.30 0 0 693
Az Estranged-et összesen kb 4-5- ször láttam MTV-n, de csak egyszer adták le a delfines zárójelenetig.

A Civil Wart viszont orrba szájba nyomatták, szinte jobb volt a koncertfelvétel, mint az eredeti:)

Előzmény: stevebi (691)
A PROFI Creative Commons License 2003.01.30 0 0 692
Szív TV
Előzmény: stevebi (691)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!