Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
neeem azért mondtam :D nekem határtalan örömöt okozott, hogy végre felismertem valakit :)) na meg az esküvős feladványon szereplő személyt is tudom, csak nem sejtem...
Ő nem lehet, mert ő párizsi. Szerintem egy baszkról van szó. Az első képen egy barrett sapka van rajta, a második képen a palánkon a felirat baszk nyelvű, a harmadik képen pedig a koszorús lányokon lévő népviselet baszk. Az egyik fiú jobb oldalt, olyan, mint ha úttörőegyenruhában lenne, fehér ing, piros sál. ez viszont navarrai viselet. A kép a férfiak öltönye, és a mennyasszonyi ruha alapján valamikor a kilencvenes ével elején készülhetett. Szóval baszk, navarrai, kb negyen éves, de nem Indurain.