“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Egész EU-ban és a világban a pénzpiaci háttérhatalom háborút akar! Felgyorsítva. Az a gyanúm, hogy az EU képviselők választása előtt Európát lángba akarják borítani.
Hazudsz. A jogharmonizáció lényegében - a derogációk kivételével - egy önkéntes folyamat volt, ami a belépésünket tette lehetővé az EU-ba azáltal, hogy a belépés előtti jogszabályainkat módosítottuk, harmonizáltuk az EU jogával. Lényegében évekkel ezelőtt lezárult.
Azóta eleve nem is lehet a kötelező EU-s szabályokkal ellenétes jogszabályt alkotni, ha mégis megteszi Pártunk és Kormányunk, akkor jön a következő kötelezetségszegési eljárás, durvább esetben a hetes cikk.
Az EU semmi olyasmit nem ír elő amúgy, ami hasonlítana az új magyar túlóratörvényhez, már csak azért sem, mert a munkajog területén gyakorlatilag csak a munkavállalók minimális jogait írja elő. A most elfogadott jogszabályt nem hogy nem írja elő az EU, de valószínűleg elentétes is annak joganyagával. (Amúgy az Alaptörvénnyel is, de azt majd jó demokrata módjára módosítják.)
ne kivand vissza a fegyvereket sem a haborut :( hamarabb fogsz velük szembesülni mint ahogyan azt gondolod...
Tegnap hajnalban hoztam el Hamburgbol az elsö vendeginket...- a repteren hatalmas keszültseg volt es van... komoly fegyverekkel katonak es katanona nök, rendörnök (kutyakkal) is vedik a biztonsagot, felelmetes volt latni, hogy bekeidöben karacsonykor ami a szeretett ünnepe ekkora erödemonstarciora van szükseg, hogy biztonsagban erezzek magaukat a polgarok es az utazoközönseg :(.
Kint a repter területen a garazsoknal (mely)..is fegyveres örök voltak..
Masfelorat tartott be es kiijönni a repter területeröl, tasakat es papirokat neztek,...
Képzeld volt olyanom . Mondtam is a gyerekeknek , hogy na ! .... anyátok most öregedett meg . Abban a szempillantásban , amikor eszébe jutott egy banyatankot venni . De annyira utáltam (meg hülyén is éreztem magam , amint körömcipőben húztam magam után) , hogy kidobtam . Visszafiatalodni sajna nem sikerült . :-D