Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Most nincs időm visszakeresni, de a 2. kép alapján Sastréra gondoltam. Aztán eszembe jutott, hogy miért nézegetnél Sastréról gyerekkori képet, így aztán Gibora tippeltem :)
Nem:-) A legalsó képet kell nézni, mert azon jobban látszanak a színei. Rádásul pár oldallal előbb betettem egy képet, ami detto ugyanebben a pozicióban ábrázolja az idei touron. Úgy látszik, szeret aludni:-)
Ida, Téges is szeretnélek megkérni, hogy ha van kedved, küld el a lányomnak az msn címedet a nevemnél lévő törzsasztalos e-mail címre. Nagyon köszönöm.
Nekem meg a lányomnak hiányoztál. A Vera arra kér, hogy küldd el az MSN címedet, mert szeretné veled felvenni a kapcsolatot. Ha nincs ellenedre erre a törzsasztalos címre, ami a nevemnél bejön, elküldheted. Előre is köszönöm.