Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A lényeg, hogy azt kell megnézni, hogy a érintettnek testszőrzete is szőke-e. Ennek érdekében fogadásokat kötöttek, majd székeket készítettek a fürdősátor mellé mint a moziban, majd a döntő pillanatban lerántották a fürdősátrat a a főnővér feje fölül.
Most nincs időm visszakeresni, de a 2. kép alapján Sastréra gondoltam. Aztán eszembe jutott, hogy miért nézegetnél Sastréról gyerekkori képet, így aztán Gibora tippeltem :)
Nem:-) A legalsó képet kell nézni, mert azon jobban látszanak a színei. Rádásul pár oldallal előbb betettem egy képet, ami detto ugyanebben a pozicióban ábrázolja az idei touron. Úgy látszik, szeret aludni:-)
Ida, Téges is szeretnélek megkérni, hogy ha van kedved, küld el a lányomnak az msn címedet a nevemnél lévő törzsasztalos e-mail címre. Nagyon köszönöm.
Nekem meg a lányomnak hiányoztál. A Vera arra kér, hogy küldd el az MSN címedet, mert szeretné veled felvenni a kapcsolatot. Ha nincs ellenedre erre a törzsasztalos címre, ami a nevemnél bejön, elküldheted. Előre is köszönöm.