Hát azt kell hogy mondjam a ez azért benne volt a levegőben mert a Redskins egyre szarabbúl játszott a meccsein...Titans meg most egy kicsit pihen fejben szerintem.
Hogy kaphat ki a Redskins a Bengalstol? Én ezt nemértem :S Merthogy a Texas elveri a Titanst, oké még az jobban benne is van... Szerdán ha a Máv is úgy akarja leviszek 1 A4es lapot edzésre, összevissza firkáltam szünetben hülye Aligators meg Hellboys playekkel :)
Week 15: Chicago Bears - New Orleans Saints 27-24 video Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers 13-10 Cincinnati Bengals - Washington Redskins 20-13 Houston Texans - Tennessee Titans 13-12 Indianapolis Colts - Detroit Lions 31-21 Jacksonville Jaguars - Green Bay Packers 20-16 Kansas City Chiefs - San Diego Chargers 21-22 Miami Dolphins - San Francisco 49ers 14-9 New York Jets - Buffalo Bills 31-27 St. Louis Rams - Seattle Seahawks20-23 Arizona Cardinals - Minnesota Vikings 14-35 Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers Carolina Panthers - Denver Broncos 30-10 Oakland Raiders - New England Patriots 26-49 Dallas Cowboys - New York Giants 20-8 Philadelphia Eagles - Cleveland Browns
Kár hogy nemlehettem ott a csapat bulin mégha most nemis vagyok 100%os csapattag, de azért prágában sem volt rossz, főleg hogy életem első defens meccsén a csapatunkal 3 meccsen keresztül nem kaptunk pontot és még futottam is 1 Fumble Return TD-t :) A 3. bronzéremért meg 0perc szünettel kezdtünk el játszani a Brno Aligators ellen úgy hogy a defens lesem jött a pályáról mert nekik az offens márt jött fel és ki is kaptunk sajna 9-8ra :( A Praha Panthers Oldboysról meg csak ennyit: http://www.youtube.com/watch?v=M-IUDI2yt48
JÓ VOLT A BULI CSAK KEVESEN MARADTUNK A VÉGÉRE .PONTOSAN NÉGYEN . TISZTELT ELNÖK URUNK SZERINTEM MÁR 01-ÓRAKOR OTTHON VOLT CSICSIKÁLNI MERT ELFÁRADT.SAJNÁLOM HOGY ILYEN KEVESEN VOLTUNK A BULIN.
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például, amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városban. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze, ha kurva, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, mikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol!
Azt hittem minden vezetőségi döntésről tudok................... max élek a vétó jogommal és akár azt is mondhatnám hogy : mindenkinek a vendége vagyok!! :))))))