Keresés

Részletes keresés

echris Creative Commons License 2006.03.26 0 0 438

Pécs-FALCO:

Egy remekül sikerült turnén vagyunk túl!

A kisbusz olyan 11 óra felé indult a csarnoktól,a taglétszám kisebb részben a Falco Baráti Kör tagokból és nagyobb részben a B-közép tagjaiból állt.Gyakorlatilag az egész utat végig baromkodtuk,ittuk,fosztogattuk,de ebbe a túrába még egy kis vandálkodás is belefért.(Hiába ha csürhe tábornak tartanak minket,akkor arra rá is kell szolgálni )Pécsre délután 5 körül érkeztünk meg,gyorsan még a büfé felé vettük az irányt,aztán irány a lelátó!A vendégszektorban olyan 25-30 sárga-fekete fanatikus sorakozott fel,hangos szurkolásba kezdtünk,a bemutatás végén pedig kihúztuk a kiírást:

"A FALCO AZ MI VAGYUNK!"  (Jelezve csapatunknak,vezetőinknek,hogy amit manapság művelnek az cseppet sem méltó a FALCO hírnevéhez.)

A csarnokban talán még fél ház sem volt,hazai oldalon egy ülő dobos és pár fapapucs jelentette a szurkolást,így gyakorlatilag csak mi hangunkat lehetett hallani egész meccsen.Volt pár pécsi tag akik mutogattak nekünk,tőlük kérdeztük miért nem jönnek Szhelyre is?

A hazafele út is elég vidáman telt,mintha nem is vesztes meccsen lettünk volna és olyan 1 óra felé érkeztünk meg.

Köszönet ezért a túráért mindenkinek!

Baggio2001 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 437
Tegnapi Olaj - ASE, szurkolásilag:

Kezdem velünk, mer' hogy mi voltunk a vendégek! :)
Kellemesen csalódtam, mert sokkal többen voltunk, mint arra számítottam. Tőlünk szokatlan módon, még a bemutatás előtt elkezdtünk szurkolgatni, aztán a feldobás után nyomtuk folyamatosan az első félidőben. Sztem elég változatosra is sikerült ekkor még. Aztán jött a 2. félidő, amikoris kezdett elromlani a játék, és innentől már voltak akadozások a szurkolásban is. Azért erőlködtünk még, de változatosságról ekkor már nem beszélhettünk. Az utolsó két percre hagytuk abba teljesen a kiabálást.
Említést érdemel még, hogy Davisnek is szurkoltunk, aki ezt meg is hálálta, és a pakson megszokott módon, szívét veregetve válaszolt! :)) (na meg vágott nekünk jó pár pontot..)

Hazai oldal:
Mikor elkezdtük, rákezdtek ők is, és szintén végig szurkolták az első felét a meccsnek. A változás itt is a meccs második felében állt be, amikor is megérezték, hogy lehet keresnivalójuk a pályán, és felállították a közönséget. Ez pedig - ha valaki járt már Szolnokon, az tudja -, azt jelenti, hogy 1000 torokból szól egyszerre a "Hajrá Olaj". Ha mást nem is, de ezt mindenképpen irigylem a tiszaligeti közönségtől. A meccs végén meg persze ünneplés, csapat visszahívása stb.

Azért látszik, hogy ez a B-közép, már nem az, mint régen. Meccs alatt egyszer sem fordult elő, hogy velünk, szurkolókkal foglalkoztak volna, senki nem volt, aki felénk fordulva anyázott volna. Sőt még a "cigányok" rigmust is a csapatunk kapta, nem mi.. Azért, hogy ne legyen olyan nagy a hiányérzetünk a végén, mikor teljesen abbahagytuk a szureket, még kaptunk egy "Parasztok, nincsen hangotok"-ot! Na, hát így is lehet!
Szerintem minden idők legbékésebb Olaj-ASE-ja volt ez a tegnapi!
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.26 0 0 436
CSabi,retro szurkolás?   :-))
belfera Creative Commons License 2006.03.24 0 0 435
Jó lenne. No meg a helyszínen szurkolni is.
Így marad a fullcourt. :-(
Előzmény: CSabesz (434)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.24 0 0 434
Sima vendéggyőzelmekre nem szokásom járni...;-)
Előzmény: belfera (430)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.24 0 0 433
Nem akarok rosszat szólni,de már ismersz annyira,hogy tudod a válaszom... :-))

remélem...
Előzmény: morrone (431)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.24 0 0 432

És ez most jutott eszedbe? Csabesz napok óta nem alszik miatta...

Előzmény: belfera (426)
morrone Creative Commons License 2006.03.24 0 0 431
Én már igen. Viszont nem egyezik az MNK szellemiségével, ezért Joci egy komoly elbeszélgetés elé néz. :)
Előzmény: CSabesz (417)
belfera Creative Commons License 2006.03.23 0 0 430
Ott leszel?
Előzmény: CSabesz (429)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 429
Szájtépés helyett majd holnap Székletfehérváron bizonyíts!!
Előzmény: belfera (428)
belfera Creative Commons License 2006.03.23 0 0 428
Ne fenyegess, mert feltöretem a jelszavadat az egyik emberemmel, aztán megadom kosztajaninak, hogy írkáljon kicsit a nevedben.
Előzmény: CSabesz (427)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 427

Ne kötözködjél KisBelencsák!

Szerencséd, hogy ma már csak akkor mertél felhívni, amikor elhagytam Sopront....

Megtalállak, aztán lerendezzük IRL.

Előzmény: belfera (426)
belfera Creative Commons License 2006.03.23 0 0 426
A szőlő keserű, a 3 méter pedig talán két lépés távolság akart lenni.
Előzmény: CSabesz (424)
olajbogyó Creative Commons License 2006.03.23 0 0 425
Holnap felhívlak, addig gondolom kiderül, hogy jön-e...
Előzmény: CSabesz (423)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 424

Savanyú a szőlő, mi??

:-))

Előzmény: Tyrant Joci (422)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 423

IV-es Golf, szóval 5-en is elférünk...

Engem meg úgysem érdekel, mert én vezetek....ez mondjuk nektek nem túl jó hír....:-))

Előzmény: olajbogyó (421)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.23 0 0 422
Vaze Bogyó,milyen brigádot nyomatsz magad mellé .   Te aztán nagyba kűűdöd              :-)))
Előzmény: olajbogyó (421)
olajbogyó Creative Commons License 2006.03.23 0 0 421
Hány személyes az autód? Az egyik haverom (leendő sáltulaj) épp ma kérdezte, hogy ha el tudja cserélni a műszakját, akkor levinném-e... persze azt mondtam "NEM, de rákérdek". Nem kéne szurkolóbuszt szervezni Szolnokra?:))
Előzmény: CSabesz (419)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.23 0 0 420
Óóó, akkor ihat !! Mikor tudta meg? Még most is azt ünnepli... :-)))
Előzmény: CSabesz (419)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 419
Sőt, Pestről már 4-en megyünk Bogyóval együtt...
Előzmény: Tyrant Joci (418)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.23 0 0 418
Szombaton elmondom...

Akkor Bogyóval jössz? Vagyis te hozod?
Előzmény: CSabesz (417)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 417

Vendégoldalon tutira bevetik a félelmetes fapapucsot.....:-)

( amúgy azt a 3 métert én sem értem még mindig...)

Előzmény: Tyrant Joci (416)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.23 0 0 416
Gázduda? :-)))
Előzmény: CSabesz (415)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 415

Még jó, hogy nem "hanggránátpárbajt"...

:-)))

Előzmény: Tyrant Joci (414)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.23 0 0 414
 "Komoly hangpárbajt" 

Hát azt biztos.. :-)))
Előzmény: realfan (411)
realfan Creative Commons License 2006.03.23 0 0 413
Ilyen esetekben akkor elnézést kérek az érintettektől. Ha tényleg szurkolnak is, nem csak nézik a meccset, az úgy van rendben.
Előzmény: Simi23 (412)
Simi23 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 412

"Univer-Kaposvár
Nem hiszem, hogy mennek Somogyországból szurkolók, így a rangadón simán otthon érezheti magát a Kecskemét"

Szerintem lesz vendégszurkoló, de hogy hangban ez mire lesz elég azt nem tudom!

Előzmény: realfan (411)
realfan Creative Commons License 2006.03.23 0 0 411
Na akkor nézzük a hétvégét.

Debrecen-ZTE
Hát attól tartók az egerszegiek nem Debrecennel kezdik az idegenbeli meccsrejárást. A hazaiaktól a szokásos várható.
Albacomp-Körmend
Leszünk, nem is kevesen, bár a pénteki időpont megint nem nekünk kedvez. Mindenesetre a hangulatra nem lesz panasz, kiadunk mindent magunkból. A hazaiak remélem redukálják a szánalmas mutogatásaikat.
Szolnok-Atomerőmű
Hát nem tudom a tavalyiak után mit fognak kapni a paksiak Szolnokon. Komoly hangpárbaj alakulhat a két tábor között.
Pécs-Falco
Buszos turné sárga-fekete módra, némi hazai ellendrukkerral, ez sem lesz rossz... A biztonságiakkal illik vigyázni!
Univer-Kaposvár
Nem hiszem, hogy mennek Somogyországból szurkolók, így a rangadón simán otthon érezheti magát a Kecskemét.
Sopron-MAFC
Több jó párosítás is van ebben a fordulóban, ez kétségkívül nem tartozik közéjük...
Nyíregyháza-Dombóvár
Nem tudom, hogy az Ultra Fanatic bevállalja-e ezt a hosszú utazást. Ha igen, mivel már nem kong a csarnok az ürességtől Nyírségben, itt is kétoldalról jön majd az üvöltés (ami csak jót tehet a meccsnek).

Jó szurkolást mindenkinek a hétvégére!
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.23 0 0 410
Vhááááááá...
Előzmény: CSabesz (409)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 409

Milyen 3 méter?

Tudod te mi az  TT ???

Nem, nem az Audi egyik típusa...

Nem is a Tisza-tó...

Nem is a tiszaföldvári turi....

:-)))

Előzmény: Tyrant Joci (401)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!