A kisbusz olyan 11 óra felé indult a csarnoktól,a taglétszám kisebb részben a Falco Baráti Kör tagokból és nagyobb részben a B-közép tagjaiból állt.Gyakorlatilag az egész utat végig baromkodtuk,ittuk,fosztogattuk,de ebbe a túrába még egy kis vandálkodás is belefért.(Hiába ha csürhe tábornak tartanak minket,akkor arra rá is kell szolgálni )Pécsre délután 5 körül érkeztünk meg,gyorsan még a büfé felé vettük az irányt,aztán irány a lelátó!A vendégszektorban olyan 25-30 sárga-fekete fanatikus sorakozott fel,hangos szurkolásba kezdtünk,a bemutatás végén pedig kihúztuk a kiírást:
"A FALCO AZ MI VAGYUNK!" (Jelezve csapatunknak,vezetőinknek,hogy amit manapság művelnek az cseppet sem méltó a FALCO hírnevéhez.)
A csarnokban talán még fél ház sem volt,hazai oldalon egy ülő dobos és pár fapapucs jelentette a szurkolást,így gyakorlatilag csak mi hangunkat lehetett hallani egész meccsen.Volt pár pécsi tag akik mutogattak nekünk,tőlük kérdeztük miért nem jönnek Szhelyre is?
A hazafele út is elég vidáman telt,mintha nem is vesztes meccsen lettünk volna és olyan 1 óra felé érkeztünk meg.
Kezdem velünk, mer' hogy mi voltunk a vendégek! :) Kellemesen csalódtam, mert sokkal többen voltunk, mint arra számítottam. Tőlünk szokatlan módon, még a bemutatás előtt elkezdtünk szurkolgatni, aztán a feldobás után nyomtuk folyamatosan az első félidőben. Sztem elég változatosra is sikerült ekkor még. Aztán jött a 2. félidő, amikoris kezdett elromlani a játék, és innentől már voltak akadozások a szurkolásban is. Azért erőlködtünk még, de változatosságról ekkor már nem beszélhettünk. Az utolsó két percre hagytuk abba teljesen a kiabálást. Említést érdemel még, hogy Davisnek is szurkoltunk, aki ezt meg is hálálta, és a pakson megszokott módon, szívét veregetve válaszolt! :)) (na meg vágott nekünk jó pár pontot..)
Hazai oldal: Mikor elkezdtük, rákezdtek ők is, és szintén végig szurkolták az első felét a meccsnek. A változás itt is a meccs második felében állt be, amikor is megérezték, hogy lehet keresnivalójuk a pályán, és felállították a közönséget. Ez pedig - ha valaki járt már Szolnokon, az tudja -, azt jelenti, hogy 1000 torokból szól egyszerre a "Hajrá Olaj". Ha mást nem is, de ezt mindenképpen irigylem a tiszaligeti közönségtől. A meccs végén meg persze ünneplés, csapat visszahívása stb.
Azért látszik, hogy ez a B-közép, már nem az, mint régen. Meccs alatt egyszer sem fordult elő, hogy velünk, szurkolókkal foglalkoztak volna, senki nem volt, aki felénk fordulva anyázott volna. Sőt még a "cigányok" rigmust is a csapatunk kapta, nem mi.. Azért, hogy ne legyen olyan nagy a hiányérzetünk a végén, mikor teljesen abbahagytuk a szureket, még kaptunk egy "Parasztok, nincsen hangotok"-ot! Na, hát így is lehet! Szerintem minden idők legbékésebb Olaj-ASE-ja volt ez a tegnapi!
Hány személyes az autód? Az egyik haverom (leendő sáltulaj) épp ma kérdezte, hogy ha el tudja cserélni a műszakját, akkor levinném-e... persze azt mondtam "NEM, de rákérdek". Nem kéne szurkolóbuszt szervezni Szolnokra?:))
Debrecen-ZTE Hát attól tartók az egerszegiek nem Debrecennel kezdik az idegenbeli meccsrejárást. A hazaiaktól a szokásos várható. Albacomp-Körmend Leszünk, nem is kevesen, bár a pénteki időpont megint nem nekünk kedvez. Mindenesetre a hangulatra nem lesz panasz, kiadunk mindent magunkból. A hazaiak remélem redukálják a szánalmas mutogatásaikat. Szolnok-Atomerőmű Hát nem tudom a tavalyiak után mit fognak kapni a paksiak Szolnokon. Komoly hangpárbaj alakulhat a két tábor között. Pécs-Falco Buszos turné sárga-fekete módra, némi hazai ellendrukkerral, ez sem lesz rossz... A biztonságiakkal illik vigyázni! Univer-Kaposvár Nem hiszem, hogy mennek Somogyországból szurkolók, így a rangadón simán otthon érezheti magát a Kecskemét. Sopron-MAFC Több jó párosítás is van ebben a fordulóban, ez kétségkívül nem tartozik közéjük... Nyíregyháza-Dombóvár Nem tudom, hogy az Ultra Fanatic bevállalja-e ezt a hosszú utazást. Ha igen, mivel már nem kong a csarnok az ürességtől Nyírségben, itt is kétoldalról jön majd az üvöltés (ami csak jót tehet a meccsnek).