Aranyos vagy. Olyan mint itt a felhasználóink többsége. nyekeregnek, hogy nem tudnak belépni a rnedszerbe, de hogy nekem is elmondják, ahhoz már annyira nincs kedvük. :-)
Tessék szólni. Én most hétvégén véletlenül vettem észre a hiányt. Néztem a 0-ás jelű fejezeteket és a 18. gyanús volt. Én is úgy emlékeztem, hogy lennie kell, mert úgy tudtam, húszig a könyv is kész.
No most akkor megragadom az alkalmat és nyöszörgök, mert már nagyon régóta szeretném olvasni a Gretna Green-es részt, de a tripodos oldalon 0-át mutat.
Láttátok a legutóbbi 'Allo,'Allo!-t?Volt benne egy jelenet,amikor az egyik pincérlány ezt mondta:René,te olyan vagy,mint egy szikla!
Ugye ismerős ez a "szikla"?Poppy is ezt mondta Jamesnek az irodában:Maga olyan volt nekem,mint egy szikla,amire támaszkodhatok!
És mi következik ebből?
V:David Croft írta ezt a jelenetet a mylordban!!!
Sajnos ez a rész nincs meg angolul,de az utolsó rész csirkés dalán már dolgozom!Az eleje ez:csi-csi-csi-csi-csirke,tojj egy kis tojást nekem!
Egyébként,nem tudom felfigyeltetek-e rá,hogy a csirkés dal közben mutatnak 4 embert,akik szintén csirkék 2nő,és 2 férfi, a sátornál ülnek és énekelnek,közülük a képernyő baloldalán ülő férfi Roy Moore,aki a mylord főcímdalát írta Jimmy Perryvel!!!
Ez az, amiért mindig csodálom Önt. Bokros teendői közepette sem feledkezik meg rólunk, s mindjárt ilyen kitűnő csemegével örvendeztet meg minket.
A magam részéről megígrhetem,hogy amint megkapom a 21. rész szövegét haladétalanul tájékoztatom Őméltóságát, aki azonnal lépéseket tesz, hogy eloszlasson minden homályt.
A 23. részt LeifEriksson gépelőtársnak köszönhetjük és köszönjük is ! Az ő eredetileg küldött változatát is feltettem "szinkron szöveg" hivatkozás alatt találhatjátok. Oka: állítása szerint vhogy így néz ki egy szinkronos szövegkönyv. Nos, lássatok csudát !
A 26. részt BleuBird nevű csodálatos kismadárnak köszönhetjük. Süssön rá a jó meleg napsugár és legyen dalos kedve mindenkor !
Most pedig menjetek, hess, hess ! Nézelődjetek kedvetekre !
Ha veszed a fáradtságot, hogy megkeresd nekem itt ebben a fórumban, hogy ki ajánlott tárhelyet, és ők még mindig tartják fellelőtlen ajánlatukat, akkor majd lehet.
Eddig ketten kérték és kapták vincseszteren meg. Átfutási idő 1-2 nap.
Ha bp-i vagy, gyorsabb, ha nem vezetéken keresztül próbálkozunk.