mert saját nevében indult összefogva a normális pécsiekkel, egyébként mszp jel a jobb sarokban... csak ha elvakultak vagytok se láttok, se hallotok mert zombik vagytok :)
Az a baj a vörösöknek túl nagy a média hangja. Az Index is állandóan Szilit nyomja. A jobb oldal meg csak áll, pedig a szart is kilehetett volna verni ebből a szerencsétlen nőszemélyből.
ez a műbalhé csak az összefogás című civilcsapat reklámozására volt jó, legalább hallotunk róluk, ha én a szavazz ránk című egyesületként indulnék, senki nem használhatná a plakátjain a szavazz szót? vicces üres szarpofozás volt, semmin sem változtat, ill. éppen a pávától vehet el szavazatot hogy van más is helyettük... öngól volt sztem
Ebben az a szép, hogy liberális lennék, de amit kedves Szadesz meg a te vöröseid csinálnak azt jóérzésű ember nem fogadja el. Természetesen vagytok ti, akiknek a lelkében ott van, hogy vörös, vörös, és akkor is vörös. Mert más nem lehet....na igen öregem....
Gondolom hallottad,hogy most kötelezték a nagy asszony kampányvezíreit,miszerint három napon belül le kell venni az kampányhírdetéseit,mert egy más (összefogás) társaság logóját használták a kampányban,akik kikérték maguknak ezt az eljárást.
Mivel ezen régióban nagy a szar,országosan a második helyen áll a munkanélküliség.
A bérek a fővárosi bérek fele harmada,a megélhetés a rezsi viszont kétszerese háromszorosa.
A víz dija 1000Ft.
Na a maszopot és a szadeszt zsigerböl utálják már!
A kulturális fővárosra kapott lóvét eltüntették,most keresik.
pécsi vagyok, csak a szájtépő részeg hablatyolókat hallod okádni buszon, sorban komcsizni vadul, a normális csak azért bólogat nehogy megharapja a veszettkutya...
Igen. A gazdaság pedig a Bokros csomag hatására azért állt stabil növekedési pályára, mert Orbán Viktor megsajnált minket, és azt mondta, hogy abraka-dabra. Hogy Bokrost stabilizációs programját nyugati egyetemeken tanítják? Hogy a London School of Economics -on tantárgyként felvehető a Bokros féle "csúszó leértékelés? Hogy környező országok tanácsadóként alkalmazták saját gazdasági programjuk kidolgozásánál? Minderre egyszerű a magyarázat: azok mind zsidók vagy kommunisták, de leginkább mindkettő.
Azért én kíváncsi lennék hogyan működött a BB-nál! A Bokros csomag nagy része nem állta ki az alkotmánybíróság próbáját, mert jogtelen és embertelen is volt!
Nem kellene dicsekedni vele!
A nemzetközi szanálók eddig mindíg a tőke érdekében szanáltak!