“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
en is igy gondolom, es valoban örülök, hogy egyezik a velemenyünk.
van egy masik iras... az egesz hideglelös es elborzaszto... ott szinte kiszakad a testeböl, es szinte kivülröl latva irja le azokat az esemenyeket amiket atelt...több mint furcsa iras..:(
azon is gondokododtam miutan olvastam, vajon slut tud-e meg szeretkezni!!!! .. a szo legszebb ertelmeben, lagyan adni es viszonzast nem varva elvezni a nöieseget es azt, hogy, Ö kap, minden erdek nelkül csak az elvezetet a vagyat.. amiben Ö mega is meggyul
- nem hiszem, nem tudom.., hogy valaha volt erre-e kepes..:(
az egesz blog, valos kepet nyujtja egy szomoru lanynak.
Majd csinálhatják családi vállalkozásban. A hirdetésben meg szerepelhet, hogy "Kuriózum! Családi kiszerelés! Anyja meg a lánya gangbaget vállal 6-8-10 pasival. Akcijó!" :))
nem volt/lenne az hülyeseg, marmint a barca. Nyomon lehetetne követni a sexmunkast, orvosi szüreset, es az adojat is, amit lelkismeretes befiezetett :)
van benne közhelyek es igazabol semmit mondo irasok, es olyan dolgok amik "furcsak" es aminek meg is tapsikolnak es körbenyaljak a femiben a ferfiak slutot erte, mint peldaul amikor leirja, hogy tele van zuzodasokkal, mert eröszakos volt a kliense (Vevöje!,hogy pontos legyek ) es többször megütötte...
es ö megsem talalja kivetni valonak, hogyha a gyereke erre rögös palyara akarna lepni..
Te mit szolnal ha gyereked, prosti munkat valasztana?, erdekel, neked mennyire egyezik a velemenyed a narcisztikus sluteval..