Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Ő nem lehet, mert ő párizsi. Szerintem egy baszkról van szó. Az első képen egy barrett sapka van rajta, a második képen a palánkon a felirat baszk nyelvű, a harmadik képen pedig a koszorús lányokon lévő népviselet baszk. Az egyik fiú jobb oldalt, olyan, mint ha úttörőegyenruhában lenne, fehér ing, piros sál. ez viszont navarrai viselet. A kép a férfiak öltönye, és a mennyasszonyi ruha alapján valamikor a kilencvenes ével elején készülhetett. Szóval baszk, navarrai, kb negyen éves, de nem Indurain.
Pont ezen gondolkodtam valamelyik nap, hogy mikor és hol volt ez a szakasz, mikor a szerncsétlen azt hitte már nyert és közben nem is ott volt a cél. Nagyon sajnáltam szegényt!