“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Úgy csináltok most éppen , mint a falusi vénasszonyok , ha kiülnek a ház elé a kis padra . Kibeszéltek valakit , aki nincs ott . Mé' nem mentek át a másikba , és mondjátok ott neki ?
Szerintetek ez a fórumozás ? Amott feszt Forint a téma , itt meg most Seri ... holnap valaki más .
aki a gyereke kurvasagban semmi kivetnivalot nem talal, hanem sikertörtenetnek könyveli el, annak nincs rend a fejeben.
slut anyukaja nem tud arrol, hogy a lanya kurva, ezert, (is) nevetseges amikor a femiben, aradoznak arrol föleg a pasik, hogy slut az, aki mindenben es mindehol felvallalja magat..
hiaba irja slut a masikon, hogy nem ertettem amit ir, teved, ö ott arrol is irt, hogyan tamogatna a gyereket, mindenfele jo tanaccsal, hogy felvertezze majd a vevökkel valo kapcsolatban..
en is igy gondolom, es valoban örülök, hogy egyezik a velemenyünk.
van egy masik iras... az egesz hideglelös es elborzaszto... ott szinte kiszakad a testeböl, es szinte kivülröl latva irja le azokat az esemenyeket amiket atelt...több mint furcsa iras..:(
azon is gondokododtam miutan olvastam, vajon slut tud-e meg szeretkezni!!!! .. a szo legszebb ertelmeben, lagyan adni es viszonzast nem varva elvezni a nöieseget es azt, hogy, Ö kap, minden erdek nelkül csak az elvezetet a vagyat.. amiben Ö mega is meggyul
- nem hiszem, nem tudom.., hogy valaha volt erre-e kepes..:(
az egesz blog, valos kepet nyujtja egy szomoru lanynak.