“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Most megtudtuk - tőled - hogy fasírt ballibsi zsidó. Ezért törölnie kellett volna a hsz-od és a nickedet is, mivel az, hogy zsidó, IRL, akár igaz, akár nem.
Hééé, Fasííírt! Miért nem törlöd a zsidózó hukálmajomspermát?
Készen vagytok az előkészületekkel? Én ma kétszer fordultam az Aldiba meg a Lidlbe, de már minden megvan az utolsó mazsolaszemig. Holnap megcsinálom a töltött káposztát, a flódnit, meg a mézes krémest. A flódnihoz van tokaji aszú, abban 'főzöm' meg a diót és a mákot. Eddig somlói juhafarkkal készítettem mindig, kíváncsi leszek, hogy tokajival milyen lesz. Ma kaptam egy kocsideréknyi csokit és bonbont, vagy két tucat doboznyit odaadtam a hajléktalanoknak meg a szomszédoknak. Én nem is ismertem ezeket a márkákat: Witor's Dolce Vita, Lindt Lindor, Anthon Berg strawberry in champagne és chocolate liqueurs meg egy csomó más egyéb.
Leellenőriztem a karácsonyi égősort is, működik, úgyhogy minden készen áll.
A mézes tortalap egyike eltűnt, a morzsanyomok a férjem foteléig vezettek, de ő tagadja és a szomszéd kutyájára mutogat. :))
Mentette a nyavalyát. Churchill tervei szerint - ami az amerikaiakon bukott el elsősorban - Németországot 5 részre cincálták volna, Magyarországot pedig hozzácsapták volna Bajorországhoz és Ausztriához. Kétség sem fér hozzá, hogy azzal jobban jártunk volna, mint a szovjet blokkal.