Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Van még róla két akciófotó is, egy a Glandonról és egy az időfutamról. De tény hogy a legjobb az a fotó lett. Azt maillot készítette, van ugyan nekem is egy hasonló, csak nem egészen szemből. Szerintem nem bánná, ha beküldenéd, úgyhogy küldd be nyugodtan, hátha benne lesz abban a naptárban. :)))) Csak jó lenne, ha majd tájékoztatnának, hogy kiválasztották-e. :)
Nem az egyik rajongó e-mail címére lehet elküldeni. Illetve létrehoztak egy külön topicot a képeknek, de minkét kapcsolatfelvételhez be kell jelentkezni a fórumba.
A Gibo fórumon képeket gyűjtenek egy jótékonysági célra készülő Gibo naptárhoz. Ha van kedved tedd fel ide azt a szép portrét, amit Gap-ban készítettél. Beküldeném nekik, természtesen megjelölve, hogy te készítetted Gapban.
Tudjátok, azok akikre rácsukódott a Fuentes dosszié fedele, igen rosszul jártak ebben a szezonban, és évek múlva is el fognak riadni álmukból, ha erről az esetről álmodnak.
De vigasztalja őket a tudat, hogy Petacchi semmibe se keveredett bel idén, mégis jó eséllyel pályázhat az év lúzere címre.
Hát pedig ez már csak így van. Hidd el először én sem hittem el, hogy lehet hegyre fel így jönni. Persze egy laza Armstrong, Valverde, Manci és Rasmussen sor prezentálta először nekem élőben, hogy igenis lehet. :)