Keresés

Részletes keresés

e. Creative Commons License 2006.10.05 0 0 767

Nem különösebben kedveltem Simonit régebben. Nagyszájúnak tartottam, de mostanában valahogy mégis nagyon megkedveltem. Különös figura ebben a sportágban. Remélem még nem tervezget semmiféle viszavonulást! :)

Előzmény: Törölt nick (765)
el mariachi_ Creative Commons License 2006.10.05 0 0 766
Végignéztem/nevettem a topikot, nagyon jóóó Vanda!:-)
Előzmény: Törölt nick (765)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 765
Eredeti figura az biztos:-)

Talán említettem már, hogy Simoni bekattanásában hasonló okok játszottak szerepet, mint szegény Bettininél. 1994-ben lett porfi a Jollynál, és mielőtt beindulhatott volna a karrierje, mindjárt a következő évben meghalt az édesapja, majd az egyik bátyja. Az események úgy megviselték, hogy sehogyan se ért el semmilyen számottveő erdeményt. 1998-ban egy évig volt félamatőr, amikor a Moser biciligyárban dolgozott, mint szerelő. Utána valahogy -gondolom Franco Moser révén- bekerült a Ballanhoz, és akkor kezdtek el jönni az első komoly sikerei. De olyan nagy rend sose lett többé a fejében.
Előzmény: e. (763)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 764
Szegény Paolo...:-(
Előzmény: ccsőszami (756)
e. Creative Commons License 2006.10.04 0 0 763
Simoni hihetetlen! Outisként az évad vége után még elhódítja a montis bajnoki címet és elmegy, hogy nyakig sárosan múlassa az időt pár versenyen és nem is akárhogy szerepel :D
Előzmény: Törölt nick (762)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 762
Talátam Gibo honlapján néhány képet a Gimondi versenyről. Nem épp tiszta munka, de legalább maga Felice Gimondi adja át a díjat. Persze szegény kis cinke volt a legkisebb.
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 761
Rendes tőlük. Nagyon sajnálom szegény Paolot.
Előzmény: e. (760)
e. Creative Commons License 2006.10.04 0 0 760
Szolidaritásból hagy ki egy versenyt a Quick Step

Mint arról a tegnapi napon hírt adtunk, a Világbajnok Paolo Bettini bátyja autóbalesetben életét vesztette. Paolo, aki nagyon közel állt lelkileg testvéréhez azonnal otthagyta a csapatot és hazautazott családjához. A Quick Step csütörtökön a Coppa Sabatini viadalon indult volna, a gárda azonban úgy döntött, szolidaritásból nem áll rajthoz az eseményen, ahol Bettini lett volna az első számú emberük.

velo.hu

e. Creative Commons License 2006.10.04 0 0 759

Ez biztos! A felhőtlen öröme egy perc alatt semmivé lett. Nagy kár, ritkán látni valakit ennyire örülni! :)

Én azt gondolom, hogy lehet már nem indul idén sehol.

Előzmény: oscarsevilla (758)
oscarsevilla Creative Commons License 2006.10.03 0 0 758
Szerintem szíves örömest visszaadná a szivárványos mezt, sőt, az olasz bajnoki trikót, de még az olimpiabajnoki címet is. Annyira sajnálom, ami történt, pont most.    :((
Előzmény: Törölt nick (757)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.03 0 0 757
Szörnyű dolog, ami történt. Milyen kegyetlen néha az élet, hogy fordulhat ilyen hirtelen az a hatalmas öröm, ilyen rettentő bánatba. Szegény Paolo, szegény hátramaradt család. Két évvel fiatalabb volt nálam:-(

Persze tudja az ember, hogy mindenért fizetni kell, de ennyit?
Előzmény: ccsőszami (756)
ccsőszami Creative Commons License 2006.10.03 0 0 756
Sauro és Paulo
e. Creative Commons License 2006.10.03 0 0 755

Bettini nagyon ad a részletekre! :) Ez a cipő, meg a sisak hihetetlen!

De azért egy szivárványos zoknit kérhetett volna TOmtól! :D

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 754
Ez igen. ehhez képest a Marchante bicója a pléhbikával, meg a torreádorral szerény kivitel:-)
Előzmény: HPéter1978 (753)
HPéter1978 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 753
Előzmény: Hawkeye Pierce (752)
Hawkeye Pierce Creative Commons License 2006.10.02 0 0 752
Jól látom, hogy a Bettini képen a lánc is aranyszínű? :-DDDDD
Előzmény: Törölt nick (748)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 751
Szomorú fűzfából biztos alacsony volt a felhozatal. :-)
Előzmény: HPéter1978 (750)
HPéter1978 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 750
"Megkötöm lovamat..."

Na, de pont a budihoz? :-)
Előzmény: Törölt nick (749)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 749
"Megkötöm lovamat..."

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 748
Dizánj center folytatás:

Ui: Az utolsón a skótkockás lábtyű a lényeg.
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 747
Sajnos gif képet nem lehet beilleszteni, de ezek annyira tetszettek:

http://www.simonigilberto.it/phpBB2/viewtopic.php?t=226&postdays=0&postorder=asc&start=10

Gibo a szűz:-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 746
A csábítás művészete ;-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 745
Körülnéztem Marchante honlapján:

Dizájn center :-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 744

A bajnoki trikós kiscinke a Gimondi versenyen az igazi bikerek között.

Ha így folytatja, még kijuthat Pekingbe:-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 743
Hű, ez nagyon gyönyörű!
Előzmény: Törölt nick (741)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 742
Biztos nagyon látványos lehetett.  Örülök, hogy jól érzeted magad. :-)
Előzmény: Törölt nick (740)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 741
Előzmény: Törölt nick (740)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 740
Tegnap csak tátottam a szám... tegnap volt a Nina Ricci bemutató... Détár Enikő volt a műsorvezető, de a lányok... :-) persze a ruhák, ékszerek is dögösek voltak!
Előzmény: Törölt nick (724)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 739
Köszönöm szépen. Gibo jobban tud biciklizni, bármilyen biciklivel, mint fogalmazni. azt hiszem elég sajátos nyelvjárást beszélhet, mert a babelhal nemigen tudja lefordítani a szavait. De mindig érdekes, amit ír. Eredeti személyiség az bizonyos:-)
Előzmény: vidor23 (738)
vidor23 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 738
Na, átrágtam magam rajta, ha néhány mondat furcsa, esetleg értelmetlen, akkor mentségemre legyen, egész nap kül. háztartási gépek használati utasításait fordítottam (néhány tanárnak fura elkpzelései vannak a házi feladatról) továbbá nincsen wordöm, szóval a következményekért felelősséget nem vállalok :))

Mit is mondjak... Megcsináltam! Helyesebben, jól ment! De milyen kemény... Egy szép 4 és fél órás crono lejtők, emelkedők közepette, folyamatosan ugráló szívvel, és hozzá "ne aludj, épségben kell megérkezned!... Már kaptam rengeteg gratulációt, és köszönöm nektek a szép szavakat... Ezzel szemben az én gondolataim és az akaratom nem mindig kapcsolódik össze és nagyon nehéz mindenkinek válaszolni...
MTB... nekem is fura, egyetlen lírát sem tettem volna a győzelmemre. Van, aki panaszkodik, és sajnálom. Szerintem ez a sport több figyelmet érdemelne, sokkal többet, a fontosabb médiától, mert itt a test teljesítményén túl kell egy kis fantázia, egy kis őrültség... Valami, ami más, ami nincs meg mindenkiben, de nem én diktálom a szabályokat, ahogy nem is én döntöm el, ki megy jól vagy kinek kell lassabban mennie, én jól felkészültem, mint a többiek azt hiszem, mert senki sem tud improvizálni egy ilyen kemény és fontos versenyen... én csak azt adtam hozzá, ami én vagyok: hogy soha nem adom fel.
Én nem akarok semmit sem bizonyítani, de nem húzhatom be a fékeket... ha most ellenszenves vagyok ezért, akkor nevetséges lennék, ha úgy versenyeznék, hogy nem a győzelemért hajtok...
Meghívom minden országúti kollégámat, vegyék fel a versenyt Deóval vagy Debertolis-szal és akkor újra tárgyalhatunk, meglátjuk, hogy mind antipatikus vagy aranyos lesz-e!
Egyébként nem csak én csinálom ezeket, vannak svájciak, belgák, franciák és még mások akik egy bringáról pattannak át a másikra... mint egy biker, aki részt vett az országúti vb-n...Tehát ha akartok jönni, várlak benneteket, mindenkinek van hely, csak egyetlenegy szabály: tudni kell elfáradni. Talán igen, tévedek, csak a csapatomnak kellett bebizonyítanom, hogy ha már az mtb-t választottam, mindent beleadtam, megfelelve a bizalomnak, amit Mauro Giannettitől kaptam, aki megengedte, a további igen gazdag versenynaptár helyett.
Ok, nem tudom megköszönni a csapatmonak, mert itt nincsen rá szükség, akkor tehát köszönöm minden barátomnak és azoknak, akik szeretik maguk alatt érezni a biciklit, és imádják a szűk utakat, a kemény emelkedőket, szóval a bikereknek... ja majd elfelejtettem, a Scotttomnak is, ami nem olyan, mint a többi, mert 'AZ ÉN SCOTTOM', remekül megy... (h)ASTA LA VISTA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!