Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Én még egyszer láttam a honlapját. És ahogy néztem a tricilis képen az arcát hirtelen beugrott, hogy ez Boogerd. De a mosolya tényleg ugyanolyan, nagyon jó természete lehet a hollandnak.
Ha egy sörrel leöntött, sörszagú, ősrégi, szamárfüles és enyhén meggyötört, anno antikváriumból szerzett darab megfelel, és össze is ülünk a Lombardiai Kör alatt, akkor szívesen kölcsönadom azt a könyvet is, csak addig elolvasom mégegyszer.
Amúgy most belelapoztam, és pont a következő mondat volt az első, amit elolvastam, ha már pont erről a városról volt szó itt kicsit alább: "Irúnban át kellett szállni, s bemutatni az útleveleket." :))
Örülök, hogy tetszett! 2-3 éve egyszer ezzel a könyvvel készültem a Tourra, hogy kerékpáros hangulatba keveredjek, na meg Hemingway Fiestájával. Utóbbiban nincsen szó kerékpárról, viszont a történet egy része Baszkföldön, főleg Pamplonában játszódik, és elég sok leírás van az ottani tájról meg a hegyekről. Azt olvastad?