Keresés

Részletes keresés

aurum2020 Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 781

:D

Előzmény: Törölt nick (779)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 780

Bármit is jelentsen az extra. Bármilyen keveset.

Előzmény: Törölt nick (778)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 779

Úgy.

Előzmény: Törölt nick (778)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 778

úgy érted, hogy egy átlagférfi esetében nincs extraprofit ?

Előzmény: Törölt nick (777)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 777

Persze.

De jellemzően mégsincs.

A valóság talaján állva: az átlagférfiak nem jobbak annyival az átlagnőknél, hogy arról lehessen beszélni, hogy "megéri".

Előzmény: Törölt nick (776)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 2 776

ja ... tehát szerintem nem kell aggódni, jó eséllyel vinni fogjátok a vállalkozást ... már ha van. Ha nincs, akkor tényleg szopás, de azért nem féltelek én annyira benneteket, hogy erre ne figyelnétek :)

Előzmény: Törölt nick (775)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 775

Dehogy.

Az az első fele, hogy számít az is, melyik országról beszélünk.

Előzmény: Törölt nick (774)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 1 774

ott élsz ? Egyébként szerintem nagyjából ez az irány, csak pár év (vagy évtized lemaradásban ... vagy mondjuk szerintem inkább előnyben) vagyunk. Kanadában hihetetlen mennyire elharapózott már a feminizmus, a férjnek elég felemelni a hangját és viszik el :(

Előzmény: Törölt nick (773)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 773

Ez így van. Mármint az első fele.

Előzmény: Törölt nick (772)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 1 772

azért az is fontos, hogy melyik országról beszélünk Kanadában konkrétan szinte semmi nem marad az apának ... ez van .. magyarországon lehet szarabb a helyzet, de azért a jövő számotokra lehet nagyon megnyugtató (mint ahogy szinte mindenben).

Előzmény: Törölt nick (771)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 2 771

És mesélhetnek nők is a válásukról, és arról, hogy a gyerek apja milyen elegánsan szállt ki minden közös vállalásból.

Mondjuk, már mondtam, hogy rendezni kellene a válási megegyezési lehetőséget, szóval ha álomvilágról vitatkozunk, akkor ne hozd be pont azt a valóság-elemet, amiről már nyilatkoztam, hogy változtatni kellene rajta.

Előzmény: Törölt nick (761)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 770

:)

Arra gondoltam, hogy az artificial intelligence valószínűleg mellélövés lenne. :)

Előzmény: Törölt nick (762)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 769

Ja

Előzmény: Törölt nick (767)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 768

Szerintem nem csökken a képességük a tartós kapcsolatra, hanem azért tartanak a nyolcezrediknél, mert _eleve_ se volt képességük tartós kapcsolatra. :)

hat igen, itt nem konnyu az ok es okozatot megkulonboztetni :)

Előzmény: Törölt nick (756)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 0 2 767

"Kérdezz meg 100 nőt, 99 ezt fogja mondani."

Hát ha ezt mondják, akkor ez így van. Nincs is miről vitázni, ez ütős érv. Fel is adom...

Előzmény: Törölt nick (749)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 766

egy hülye aki kurva nagy gesztust gyakorol ... esetleg ? :D

Előzmény: Törölt nick (761)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 765

igen, mivel valoszinuleg nem a kulsejuk miatt vettek el oket

Előzmény: Törölt nick (739)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 764

válás sem nagyon lenne.

Előzmény: Törölt nick (763)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 2 763

konkrét eseteket nézel, és nem globálisan. A mercedes mérnöke mondta egyszer, hogy kurvára felesleges mindenféle biztonsági katyvasz az autókra, ugyanis általában jobban növeli a vélt biztonságérzetet mint a valósat, azaz a legjobb egy olyan "légzsák" lenne, amelyik nyakonszurja a vezetőt, ha karambolozik. Tehát ha mondjuk a nők tudják, hogy egy lehetőségük van, akkor jobban fognak figyelni, hogy jól válasszanak, és akkor a te általad jelenlévő probléma nagyrészt már ott megoldódna, hogy válás sem lenne.

Előzmény: Törölt nick (759)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 762

Amnesty International, vagy mire gondolsz?

Nem csinálhatnánk inkább mi egy szervezetet?

apak az igazsagert :)

Előzmény: Törölt nick (722)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 761

És egyúttal valamelyikőtök elmondaná azt, hogy mit jelent, hogy a férfiak részéről a házasodás egy gesztus, és miért az?

meseltem eleg sokat a valasomrol, az utana levokrol. alapvetoen aki ilyen elonytelen szerzodest kot, az egy hulye vagy pedig kurva nagy gesztus a no fele. ezt dontsd el inkabb te, en alapvetoen az elsore tippelek.

Előzmény: Törölt nick (713)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 1 760

Ezt nyilván a hosszabb távú kapcsolatra írtam. Rövid távon, egyéjszakáshoz elég persze. 

na itt fontos lenne egy nagyon fontos axiómát tisztázni, mert több hölgy jelezte a testvér topikban, hogy ha egy nő lefexik egy férfivel, az általában már tervez is vele ... és ismertem pár nagy kurvát én is, és szó mi szó, bármelyiket megkérdeztem, mindegyik akart volna gyereket és családot az aktuális pasijától. Tehát jó lenne mondjuk tisztázni, hogy mennyire gyakori, hogy a nő csak ugy érzelmek nélkül dug egyet, mert itt bukhat az egész elmélkedésed, és nem is kicsit.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 759

nem nem, sztem tényleg semmi szomorú nincs abban, hogy vki nem házasodhat többször.

de, sok esetben az szomoru lehet

a hazassag alapvetoen az utodok felnevelesere letrehozott gazdasagi/erzelmi kozosseg

peldaul a nonek az elso hazassagbol nincs gyereke (tokmindegy miert), akkor azert jo lenne, ha meg kothetne egy masik delikvenssel is hazassagot. a gyerekek erdekeben

Előzmény: Törölt nick (687)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 758

szép test, és a jóképűség nem olyan fontos. A nők nincsenek úgy belebolondulva a test esztétikájába. Kérdezz meg 100 nőt, 99 ezt fogja mondani.

abban igaza van, hogy ez azért már csak az utóbbi 10 évben is sokat változott, és ebben nem kevés szerepe van a netes társkeresőknek. Tehát ha a tendenciát nézzük, azt nem mondom, hogy nem fog számítani az egzisztencia, de valóban egyre kevesebb súlya lesz.. tehát annyira azért nem ment mellé az a hozzászólás mint amennyire elsőre lejön.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 757

Tehát szüzesség-igény mellett pont nem lehet megtudni egy nőről, hogy milyen képessége van tartós kapcsolatra.

Ellenben, ha valaki 30 éves és volt két ötéves kapcsolata, valaki meg harmincéves és volt húsz félévesnél rövidebb kapcsolata - na abból már megtudsz valamit.

Előzmény: Törölt nick (755)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 1 756

Szerintem nem csökken a képességük a tartós kapcsolatra, hanem azért tartanak a nyolcezrediknél, mert _eleve_ se volt képességük tartós kapcsolatra. :)

Előzmény: Törölt nick (755)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -3 0 755

Jó, de pl. vannak mazohisták, mint Klemi aki belemegy egy ilyen elmeroggyant idióta világába (valóságtól elrugaszkodva) és lemodellezi :D

Hogy miért, az passz, kérdezd Klemit, kellene neki egy hobby.

azert az van, hogy a partnerszam novekedesevel csokken a nok kepessege a tartos kapcsolatra (szerintem a ferfiake is, de az most lenyegtelen)

szovan van ertelme a szuzlanyok (vagy az afele kozelito holgyek (alacsony partnerszam)) preferalaasara

Előzmény: Törölt nick (610)
Graw1 Creative Commons License 2018.12.13 -1 0 754

Én megkérdeztem és arányában inkább 65-80% volt mint 99, de pont a napokban gondoltam végig hogy még ennél is kevesebben gondoljak valóban úgy.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 753

Sokszor van, hog férfiak hangoztatnak bizonyos értékeket, aztán nem az alapján választanak.

konzekvens vagyok: a cici a lenyeg es igy is tortent mindig is :)

na jo, VVnel egy pillanatra meginogtam :DDD

Előzmény: Törölt nick (575)
Meklar Creative Commons License 2018.12.13 -2 0 752

Minden nő akarva - akarattalanul arra hajt, hogy az irányítása alá vonja a párját. Szép szóval, hisztivel, muff adagolásával gyengébb egyedeknél eléri azt, hogy ő osztja be a család teljes életét, női szemmel nézve szép családi életet alakít ki, rátelepszik mindenre és mindenkire, ellentmondást nem ismer.

Aztán megcsalja férjét, mert egy ilyen unalmas, hülye trógerrel nem jó a szex.

hoppa dos fater milyet villogott :)

mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy a bsm fele jaupasikkal is igy megy ez, de hat mindig tanul az embor :)

Előzmény: alaptalan (557)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!