Daveből végre vége, egyébként sok volt belőle ebben a dupla záróban nagyon.
Szerintem nem nyálasítják el annyira, hogy Susan legyen a zara. :-)
A rüfke Gabyékhoz nem kellett volna. Szegény 2 kislányt alig foglalkoztatták, mióta megvannak; előtte érthető módon nem tudták volna, ha akarták volna se. :-)
Lynették ennyire kifáradt karakterek, hogy újabb terhesség, amikor az elsők már 18(!) évesek?!!!
Bree?
Se a fia és a párja, se a másik meleg pár nem túl aktívak. :-)))) Már, ami a sorozatot illeti, legalábbis ahhoz képest, hogy az utcában laknak.
Én csalódtam egy cseppet ebben a season final-ben... annyira kiszámítható volt- mint az is,hogy Susan az ara. Látszott a sziluettje:D De az is lehet,hogy valaki teljesen más... se nem Katherine, se nem Susan-:D Szerintem Dave kislánya irtó csúnya volt (bár tudom,ilyet gyerekre nem szabad írni...). Lynették is, banyek... Gaby-éknál meg az a kis rüfke; na, Gaby megtanulja majd,milyen egy vetélytárssal együtt élni...:P Alapvetően nem volt rossz, de én többet vártam - azért hiányozni fog...
ennek a sorozatnak is jó volt az évadzárója nagyon! dév kislánya olyan helyes! linettéken nagyon nevettem, gábiékhoz viszont nem kellett volna az a kiscsaj, inkább a 2 kis lurkót szerepeltethetnék többet. óriási fordulat: vajon ki az ara??:DD
Na most, ha jó a kalkuláció, ezvót' a season final? Annak nagyon gyérecskére sikeredett.. semmi egetrengető cliffhanger, semmi körömrágósanvárós fordulat... vagy még lesz egy duplarész?! Homályosítsatok fel, hátha valaki jobban informált, mint én... Nekem a tv countdown-om szerint nem lesz több - legalábbis őszig...
Ez Gaby-ék része volt, legalábbis számomra. Gaby hihetetlen jellemfejlődésen ment keresztül, talán ő változott a legnagyobbat, belsőleg az első évadtól kezdve. A kislánya meg nagyon édes és okos, rögtön meglátta a lényeget :-D Gaby mit patáliázott a make up miatt, pedig nélküle sem volt gáz (az már csak zárójeles, hogy olyan profi láthatatlan smink volt rajta, mintha nem lett volna rajta...). Különben most van valami kampány, színésznők Sophie Marceau, Monica Bellucci, modellek, Eva Hertzigova pózoltak smink nélkül címlapon, tényleg full smink nélkül voltak és le a kalappal előttük, hogy ezt bevállalták. Tom vallomása is nagyon emberi volt- Bree egyre jobban untat... Susan és a festőgyerek, akit utálok... áááh.... a pofátlanja:D Susie megint megszívta... Jó rész volt, megint készülget valami... Davey ügye is még lóg a levegőben. Utálom, hogy hamarosan jön a több hónapos szünet...
Dave elég gyorsan talpra állt, hogy megtudta, hogy Susan vezette a kocsit. Pedig a Mike-terv sem valósult meg, mégis leszállt róla. Azt hittem, hogy az Edie-baleset észhez téríti és megváltozik a karaktere egy kicsit, de tény, ilyen fejjel egy sorozatban csak negatív szereplő lehet valakiből...mondjuk az már durva, hogy MJ-t akarja kinyírni. Remélem hamarosan vége ennek a Dave-es vonalnak, jó lenne ha már valaki leleplezné. Susan és Mike szerintem újra össze fognak melegedni és a Solis - Scavo ügynek az lesz a vége, hogy Lynette otthagyja a munkáját és megint Tom fog dolgozni, az is lehet, hogy pont Carlos-nak. Az fura egy kicsit, hogy Bree úgy szervezgeti a válását, hogy közben azt mutatja Orson felé, hogy minden rendben van. Ennek nem sok értelme van.
Csak húzzák tovább a Dave féle sztorit. Pont arról beszéltünk nemrég, hogy ki vezethette az autót, mert nem egyértelmű. Nem gondoltuk, hogy ez is a rejtély része:)
Scavoék és Solisék nem tetszettek ebben a részben. Erőltetett volt, de ki tudja mi lesz a folytatása. Lehet kisül belőle valami.
Sok mindent úgyse tudott volna, akkor és ott csinálni... Max neki is le kellett volna feküdnie az úttestre Susan mellé, mert akadályozza a közeget... :D
Katherine milyen "kedves" volt, amikor látta a kocsijából, hogy Susan-t éppen a földre kényszeríti a zsaru. Jó, hogy megállt, támogatni vagy bármi a barátnője mellett.
Ha már választani lehet, inkább őt kellene Dave-nek eltenni láb alól, mint Susant.
Bree meg össze fog jönni Andrew pasijának az apjával. Gondolom ő is orvos (dinasztia, stb.), Breenek úgyis az orvosok a gyengéi. :-)
Annyira gyerekes, buta ötlet lenne a forgatókönyv íróitól!
Csaljanak "kifelé", ha már muszáj, de ne "belső" emberekkel!
Milyen szeme van már ennek az albinónak, jajaaj, amikor átölelte Susant. Brrr...
Btw, ha a rendőr azt mondja, hogy get out, get out!, akkor senki nem kezd el magyarázkodni, meg hablatyolni, hanem úgy húz ki a kocsiból, mint a kisangyal. Még egy gyagya is, mint Susan!
Na, a legújabb rész csúcs volt. Dave baszki... most szépen rápályázik MJ-re és Susanre... ijesztő az a pasas, valaki elüthetné már igazán. Mondjuk... Orson? :D A Gaby-Carlos-Lynette-Tom négyes viszont nagyon gyanús... ezek még keresztbe fogják csalni egymást, van egy olyan nagyon halovány sejtésem. :D
Nem tudom, én a Heroes-on kívül (ami tényleg átment már önmaga paródiájába) nem unok egy általam nézett sorozatot sem. De mostanában minden topicban fanyalgást olvasok sok sorozat esetében (talán csak a LOST az egyetlen kivétel ez alól), szerintem túlzott elvárásokkal ültök le egy-egy rész elé és nem kikapcsolódni bő 40 percre.
Nekem semmi gondom nem volt a résszel. Szerintem elég korrekt résszel emlékeztek meg Edieről, aki világ életében egy pasi faló nő volt, de volt néhány dolog az életéből, amitől ő one of a kind volt, ahogy Susan is mondta...
Ebben a sorozatban pont az a jó, hogy nem várt dolgokat írnak bele az írók, a részek forgatókönyveibe. Legalábbis szerintem. Nekem ezért nem sablonos. :)
A következő részre is ennyit kell majd várni? Remélem nem... Nekem is kicsit sótlan volt a dolog. Mindenki minden egyes bajnál nagy hajcihőt csinál, most meg ez a kocsiban utazok és nagyon le*arom dolog elég gáz volt. Az sem tetszett, hogy mindenkinek volt vmi olyan sztorija Edie-vel, amit senki nem tudott kettőjükön kívül. Ez egyáltalán nem vall rájuk :) Sablonosan volt az egész megcsinálva. Másrészt, a hamvak elszórásánál nem szokás összegyűlni vagy vmi? Vagy legalább Dave ott lehetett volna.