Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
hehe, én meg egyenesen imádom :D tervben is van a legújabb mozi megnézése :D csak nehogy korhatáros legyen "18 éven felülieknek csak kiskorú felügyeletével ajánlott"
az olaszok nem normálisak. (én is azóta nem vagyok beszámítható, amióta eljöttem tőlük...) roppant idegesítőek, ugyanakkor imádnivalóak is. idegesítő kettősség...
Ennyi volt. No erre az egyik hozzászóló megvádolt, hogy a kép montázs, majd a moderátor kiszedte a hozzászólások közül. Persze én vagyok a hülye, kellett nekem egy olasz sportoló, olasz rajongói oldalámak, rajongói topicjával kezdeni. De honnan godolhattam volna, hogy ez egy ilyen maradi népség.
Képzeljétek, micsoda szégyen ért. Az olaszok kimoderálták Gibo fórumáról az egyik hozzászólásomat. Micsoda álszent népség! Nem értik a magyar humort. Most úgy megsértődtem, lehet, hogy többé nem is írok nekik.
Nem baj Miguel, nekünk van otthon is, a munkahelyen is el tudunk loponi pár percet, amíg újabb állandó internet hozzáférést nemn szerzel, majd gondozzuk a topicodat. Úgy is itt van az átigazolások, és az év események értékelésének ideje.
Sikerült jó kis részletes élménybeszámolót összehoznod: pár percig újból átéltem a VB izgalmait!
Ugyanabban az eufóriában lehettél, mint én az első Tour de France alatt, tényleg öröm volt nézni, ahogy rohangálsz fel és alá, mert mindenhol történik valami izgalmas!
Nagyon nagy élmény a bringás versenyeket élőben nézni és megéri elviselni minden egyes kényelmetlenségét egy-egy ilyen szurkolásnak! Az biztos, hogy soha többet nem hagyom itthon a bringám!!!!:)
Köszönöm ezt a csodálatos beszámolót. Hihetetlenül jól írsz, olyan érzékletes volt, mintha én is ott lehettem volna. KIs is nyomtattam mind a kilen oldalt, eltettem a bicós újságok közé.