Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Hűha, Bugno de megöregedett :o amikor elkezdtem követni a biciklit, neki kellett szurkolni (persze én inkább Indurainnak szurkoltam, mert hát ilyen egy rendes divatdrukker) és ha a "ki nyeri a Girót" kérdésre a versenyző nem a "hát a Gianni!" felkiáltással válaszolt, nyilvános kivégzést kapott cserébe a suli folyosólyán... hej, régi szép idők... jól van, asszem én is megöregedtem
Kicsit drágább, mint az aláírt poló, de azért praktikusabb, mert ha fiú nyer, mit is kezdene egy mégoly pöttöm híres fahrerrel? Meg gondolom a hölgyek se adnák csak úgy oda.
Cinque veneti (Alessandro Ballan, Marzio Bruseghin, Filippo Pozzato, Davide Rebellin e Matteo Tosatto), un lombardo (Luca Paolini), due toscani (Paolo Bettini e Rinaldo Nocentini), un marchigiano (Andrea Tonti), un abruzzese (Danilo Di Luca) e un campano (Raffaele Ferrara).
Látszik, hogy nagy a szerelem. Az jó, legalábbb megvígasztalja szegény bajnokot. Úgyis valami összesküvés folyik ellene, hogy mindeáron tönkre akarják tenni szerencsétlent.
Most nézzétek meg, ugyanaz a bűne mindekettőjüknek, hogy adatok merültek fel ellenüka Fuentes ügyben. Ullrichot kirúgták, meghurcolták, bűntető eljárást indítottak ellene.
Bassot ugyan nevezni nem tudta, de mint legjobb olasz kerékpárost magával vitte Ballerini a vb-re. A CSC még fel se függesztette, csak nem nevezik versenyre.
Szerintem Ullrich 13 éves nemzetközi pályafutása alatt tett egyet mást Németországért, ideje volna talán, ha Németország is tenne valamit érte.
Egyszer azért Gibo is volt tökéletes úriember, sötét öltöny, fehér ing, diszkrétnek mondható nyakkendő. Sőt mi több mellőzte a hajfestést, és az extravagáns arcszőrzetet is. Nem is csoda, hogy Oscar rá se mert nézni:-)