Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Örömmel nyugtázom, hogy kedvenc fotósom, TDW engem és Szabit is megörökített azért. :) Kicsit homályos, de én tudom, hogy mi vagyunk azok ott Oscar mellett. :)
Valóban Mayos pólóban voltam, le is támadott egy baszk srác miatta rendesen, és elbúsult, amikor nyugtázta, hogy egy nyikkot se beszélek a nyelvén :)). Akartam egy Bodrogisat csináltatni még itthon, de nem volt rá már pénzem sajnos. Így se rossz, majd jővőre :))
Sziasztok! Hát életreszóló élmény volt, az meg külön öröm, hogy a cyclingnewson is szerepeltem, ezt az életben nem gondoltam volna. Na mégis kinnvolt egy Sevilla a vb-n is és meg is lett örökítve... Köszi a képeket mindenkinek, aki ide bemásolta, nem kis meglepi volt! :))
Írok hamarosan hosszabban is, van miről, csak győzzétek elolvasni, rengeteg élmény gyűlt össze 2 nap alatt, máskor több hónap kell ahhoz, hogy ennyi élményt átéljen az ember. Felülmúlhatatlan volt, nagyon megérte kimenni. Még mindig totál eufóriában vagyok :)).
Ej, ej Sammy Dumoulinból akarok én mindenáron a jövő francia kerékpárosát faragni, de a kis hobbit ellenáll a faragásnak. Két év alatt ugyan megtanult annyira biciklizni, hogy egy esős napon nem teszi a földdel egyenlővé a mezőnyt, de most elakadtunk. A vb-t is feladta. :-)
De a remény hal meg utoljára, lesz még Sammyból egy Bernard Hinault majd meglássátok!
Oscar hihetetlen volt, annyira belelkesedett, hogy öröm volt nézni. Igazi szurkoló!!! :) Nem nagyon lehetett vele versenyezni szurkolásban. Főleg mikor érzékeltük minden körben, hogy Laci a főmezőny elején, első harmadában van, akkor Oscarral bírni sem lehetett. :)
Ír majd róla beszámolót, ígérte, remélem minél előbb.
Nem mindig volt helyünk a kordonnál, meg mászkáltunk is ide-oda, meg TV-t nézni, de annak nagyon örülök, hogy ő meg lett örökítve. :) Tényleg ott volt az összes fotós. Bejárták a pályát, kisbuszokkal vitték őket, de ott mindnki kiszállt néhány képre. Majd teszek be képett fotós barátainkról, hogy mennyien voltak ott, és milyen pozíciókban fotóztak. :)
Hihetetlen élmény volt ismét, a hangulat az valami fantasztikus volt, a szurkolók a motoros rendőrtől elkezdve a fotósokon keresztül, mindenkit buzdítottak aki arra jött. A Burkina Faso srácokat akik már az első körökben leszakadtak, meg valami hihetetlen buzdítás fogadta! :) Szuper volt, csak rövid. :)
Nem csoda, hogy Oscar meg lett örökítve, ugyanis az összes fotós megállt abban a kanyarban. A legszuperebb helyettaláltuk meg ismét, ez nyilvánvaló. :) Annyi fotósból gondoltuk egy csak megörökíti valamelyikünket, hát bejött. :) Ha ezt Oscar meglátja. :)))))))) Most még biztos ezerrel alszik, mert ő némileg később keveredett haza mint én. Mellette fehér pólóban zsolaa-t is sikerült megörökíteni fotós barátainknak. :)