Keresés

Részletes keresés

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.26 0 0 455
Értettem főnök,és a küldetést teljesítettem ... :-))
Előzmény: CSabesz (454)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.26 0 0 454

Ja, jó....

Képek mondjuk 10 perc múlva a szokásos helyen...

Előzmény: Tyrant Joci (453)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.26 0 0 453
De amikor ezt írtam,akkor még nem történt meg az összefoglalód!!
Előzmény: CSabesz (452)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.26 0 0 452
Mit "de" ??
Előzmény: Tyrant Joci (448)
Baggio2001 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 451
Tudom, hiszazt sem felénk fordulva nyomtátok.
Egyébként ezután (mivel ez vmikor a vége felé volt, ha jól emlékszem) néhányan mi is elkezdtük mondani veletek: "Egyszerűen senkik vagyunk, HEJJ, HEJJ"... :(
Előzmény: CSabesz (443)
KISVISZI Creative Commons License 2006.03.26 0 0 450
Anyád picsája :)
Előzmény: echris (449)
echris Creative Commons License 2006.03.26 0 0 449

Azért ha azok a WC falak mesélni tudnának.....

Tatabánya! :-)))

Előzmény: KISVISZI (446)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.26 0 0 448
Most már tudom,de .... mindegy
Előzmény: CSabesz (447)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.26 0 0 447

Olvasd el amit a szurekről írtam, ott a válasz...

Előzmény: Tyrant Joci (445)
KISVISZI Creative Commons License 2006.03.26 0 0 446
Új idő szerint 4-kor!Itthon már semmit nembírtam inni!Kurva nagy turné volt!Most már a csapat is rájöhetne,hogy miattuk utazunk!Most mért mondod én nemis törtem meg nemis balhéztam,ja meg nemis ittam,kurva jól viselkedtem:)Gazsyt szegényt majdnem lekellett ütnöm megint,de voltak emberek akik lenyugtattak!
Tapsoljuk meg Tahin Doktor szőke csaját:)
Meg Bene Ferit:)
Előzmény: echris (440)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.26 0 0 445

Azt kérdeztem,hogy mit értesz ez alatt...

Előzmény: CSabesz (442)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.26 0 0 444

Ultrák???

Te kikre érted ezt a kifejezést??

Kosárlabdában sosem volt jellemző az ultráskodás, talán Körmenden és Dombóváron, de ott sem az igazi mostanában.

Előzmény: Marci14 (439)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.26 0 0 443

Örülök, hogy te is így láttad....

Sőt, amikor állt a hazai publikum és - asszem Zalán egyik (ámok) futása után - zúgott az "Egyszerűen senkik vagytok, hejj, hejj!", az is a játékosoknak szólt, mindenesetre jól szólt....;-)

Előzmény: Baggio2001 (437)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.26 0 0 442
Az volt, baszki, az volt....
Előzmény: Tyrant Joci (436)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.26 0 0 441

Olaj-ASE meccsről:

Szurkolás:

-Atomic boys: kevesebben jöttek, mint amit vártam, max. 50 fő tette tiszeletét Szolnokon. Végig szurkoltak, amikor jöttünk fel a 3. negyedben, onnan már leeresztettek...Kínosan ügyeltek arra, hogy ne adjanak támadási felületet ( még a büntetőnél hálót rángatókat is leállították, mondjuk az előzményeket tekintve ez érthető is volt). Én szidás tekintetébn rosszabbra számítottam, mint ami tegnap volt, igazából nem is nagyob foglalkozott velük szolnoki részről senki...

Egy idősebb paksi fickót kivéve, aki Pavlikkal beszélt és elvonult az ünneplő hazai B.közép előtt, majd "buzizott" egy sort és mutogatott. Na ezek után csak a gyorsaságának és a rendőröknek köszönheti, hogy testi épsége megmaradt, mert vagy 40 felbőszült olajos indult utána....;-)

Olaj-tábor: nézzen bárki nagyképűnek, meg fellengzősnek, de amit a 2. félidőben nyújtottunk szurkolás  terén, olyat jelenleg a mai mezőnyben csak Körmenden és Szolnokon lehet látni. Az első félidei produktum felejthető, majd ahogy talpra állt a csapat, úgy lendültünk bele mi is. Igazi retro fílingje volt a dolognak, iszonyat régi nóták jöttek elő - a fiatalabb generáció elkezdheti tanulni ezeket, mert csak néztek nagyokat...:-)) - rohadt jól éreztem magam ebben a légkörben!!

Hozzátéve, hogy mindezt egy 10. helyen álló csapat kapta, amelynek még egyáltalán nem biztos a felsőházi helye!!!! Nem nagyon tudok ilyenre példát mondani bármely sportágat tekintve...

Jogosan zúgott az "Ez Szolnok!"

Meg a " Hol a bajnok?" is....:-))))

echris Creative Commons License 2006.03.26 0 0 440

KISVISZI!

Na mi helyzet papa,mikor értél haza?

Gazsy azt mondta,hogy ledarál téged! :)))

Csak a balhé!

Marci14 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 439

Hi

elég fura, hogy sok helyen ahol viszonylag -most- jól is megy a csapatnak pl:Pécs

de mégsincs igazából szurkolás.Egyre kevesebben szurkolnak mindenhol:((

Régebben Pakson,Körmenden,Szolnokon etc sokkal több Ultra volt...

fordulóként néhány olyan meccs van ahol mind2 tábor keményen oda zeszi magát.

Éljenek az Ultrak!

echris Creative Commons License 2006.03.26 0 0 438

Pécs-FALCO:

Egy remekül sikerült turnén vagyunk túl!

A kisbusz olyan 11 óra felé indult a csarnoktól,a taglétszám kisebb részben a Falco Baráti Kör tagokból és nagyobb részben a B-közép tagjaiból állt.Gyakorlatilag az egész utat végig baromkodtuk,ittuk,fosztogattuk,de ebbe a túrába még egy kis vandálkodás is belefért.(Hiába ha csürhe tábornak tartanak minket,akkor arra rá is kell szolgálni )Pécsre délután 5 körül érkeztünk meg,gyorsan még a büfé felé vettük az irányt,aztán irány a lelátó!A vendégszektorban olyan 25-30 sárga-fekete fanatikus sorakozott fel,hangos szurkolásba kezdtünk,a bemutatás végén pedig kihúztuk a kiírást:

"A FALCO AZ MI VAGYUNK!"  (Jelezve csapatunknak,vezetőinknek,hogy amit manapság művelnek az cseppet sem méltó a FALCO hírnevéhez.)

A csarnokban talán még fél ház sem volt,hazai oldalon egy ülő dobos és pár fapapucs jelentette a szurkolást,így gyakorlatilag csak mi hangunkat lehetett hallani egész meccsen.Volt pár pécsi tag akik mutogattak nekünk,tőlük kérdeztük miért nem jönnek Szhelyre is?

A hazafele út is elég vidáman telt,mintha nem is vesztes meccsen lettünk volna és olyan 1 óra felé érkeztünk meg.

Köszönet ezért a túráért mindenkinek!

Baggio2001 Creative Commons License 2006.03.26 0 0 437
Tegnapi Olaj - ASE, szurkolásilag:

Kezdem velünk, mer' hogy mi voltunk a vendégek! :)
Kellemesen csalódtam, mert sokkal többen voltunk, mint arra számítottam. Tőlünk szokatlan módon, még a bemutatás előtt elkezdtünk szurkolgatni, aztán a feldobás után nyomtuk folyamatosan az első félidőben. Sztem elég változatosra is sikerült ekkor még. Aztán jött a 2. félidő, amikoris kezdett elromlani a játék, és innentől már voltak akadozások a szurkolásban is. Azért erőlködtünk még, de változatosságról ekkor már nem beszélhettünk. Az utolsó két percre hagytuk abba teljesen a kiabálást.
Említést érdemel még, hogy Davisnek is szurkoltunk, aki ezt meg is hálálta, és a pakson megszokott módon, szívét veregetve válaszolt! :)) (na meg vágott nekünk jó pár pontot..)

Hazai oldal:
Mikor elkezdtük, rákezdtek ők is, és szintén végig szurkolták az első felét a meccsnek. A változás itt is a meccs második felében állt be, amikor is megérezték, hogy lehet keresnivalójuk a pályán, és felállították a közönséget. Ez pedig - ha valaki járt már Szolnokon, az tudja -, azt jelenti, hogy 1000 torokból szól egyszerre a "Hajrá Olaj". Ha mást nem is, de ezt mindenképpen irigylem a tiszaligeti közönségtől. A meccs végén meg persze ünneplés, csapat visszahívása stb.

Azért látszik, hogy ez a B-közép, már nem az, mint régen. Meccs alatt egyszer sem fordult elő, hogy velünk, szurkolókkal foglalkoztak volna, senki nem volt, aki felénk fordulva anyázott volna. Sőt még a "cigányok" rigmust is a csapatunk kapta, nem mi.. Azért, hogy ne legyen olyan nagy a hiányérzetünk a végén, mikor teljesen abbahagytuk a szureket, még kaptunk egy "Parasztok, nincsen hangotok"-ot! Na, hát így is lehet!
Szerintem minden idők legbékésebb Olaj-ASE-ja volt ez a tegnapi!
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.26 0 0 436
CSabi,retro szurkolás?   :-))
belfera Creative Commons License 2006.03.24 0 0 435
Jó lenne. No meg a helyszínen szurkolni is.
Így marad a fullcourt. :-(
Előzmény: CSabesz (434)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.24 0 0 434
Sima vendéggyőzelmekre nem szokásom járni...;-)
Előzmény: belfera (430)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.24 0 0 433
Nem akarok rosszat szólni,de már ismersz annyira,hogy tudod a válaszom... :-))

remélem...
Előzmény: morrone (431)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.03.24 0 0 432

És ez most jutott eszedbe? Csabesz napok óta nem alszik miatta...

Előzmény: belfera (426)
morrone Creative Commons License 2006.03.24 0 0 431
Én már igen. Viszont nem egyezik az MNK szellemiségével, ezért Joci egy komoly elbeszélgetés elé néz. :)
Előzmény: CSabesz (417)
belfera Creative Commons License 2006.03.23 0 0 430
Ott leszel?
Előzmény: CSabesz (429)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 429
Szájtépés helyett majd holnap Székletfehérváron bizonyíts!!
Előzmény: belfera (428)
belfera Creative Commons License 2006.03.23 0 0 428
Ne fenyegess, mert feltöretem a jelszavadat az egyik emberemmel, aztán megadom kosztajaninak, hogy írkáljon kicsit a nevedben.
Előzmény: CSabesz (427)
CSabesz Creative Commons License 2006.03.23 0 0 427

Ne kötözködjél KisBelencsák!

Szerencséd, hogy ma már csak akkor mertél felhívni, amikor elhagytam Sopront....

Megtalállak, aztán lerendezzük IRL.

Előzmény: belfera (426)
belfera Creative Commons License 2006.03.23 0 0 426
A szőlő keserű, a 3 méter pedig talán két lépés távolság akart lenni.
Előzmény: CSabesz (424)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!