Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A Liberty volt elnöke Pablo Anton azt nyilatkozta egy újságban, hogy azok a versenyzők, akiket bevádoltak a operation puertoban "már meg vannak jelölve". Erről jutott eszembe, hogy Josebának ugyan nincs olyan szép dekoltázsa, mint Demi Moore-nak, de ő is meg van jelölve a szégyen vörös bélyegével. :-)
Megkerültem de nem kergültem (remélem)! Farkasrétről jőve hazafelé a fiam a Metróba vett szürkemarhát és csináltam tatárbifszteket és ettem is belőle. (Közel tíz évig száműzve volt derék marha az étlapról bifsztek formájában.)
Ahogy olvasom a hozzászólásokat hát nem egészen kristály tiszta minden, de én azért koccintok egy pohár Löffével (ha jól tudom lehet már sörrel is koccintani.)
"Bayern München - Sporting Lisboa 0 - 0 (0 - 0) A Bayern végigtámadta a meccset, de kihagyta a legnagyobb helyzeteket is. Így is továbbjutot viszont, csak az a kérdés, első vagy második lesz."
Szegény Osi! Egész ősszel erre az utazásra készült, és egyetlen gólt se látott :-(
Egy kicsit markánsabb lett, de én ennél rosszabbra számítottam. Jó ez, a lábánál különb. Nem tudom láttátok-e már fényképen, még régebben a lábszárára tetoválták egy skorpiót, de a minta szinte alig látszik annyira le van nyúzva körültötte a bőr.
Az egyik képen látszik, hogy furcsán mereven tartja magát... Remélem rendbe jön, és jövőre már újra tologathatja a kis drótemberkéket. Nagyon hiányozna... :-(((
A weblapfordító fülre katt, és már csak be kell írni a linket.
Érdemes kipróbálni a cyclingnews hírein :-):
Egy részlet: "Az ügyekkel a spanyol egésze ellen, amit a kerékpárosok, akik korábban belekeveredtek Operación Puertóba, bepolcoztak pillanatnyilag melyik tartalmazott hat lovast a csapatból, akit azelőtt Liberty Seguros-Würthként ismertek, ausztráliai Allan Davis, akit a jégesők ugyanattól befognak, szintén a múlt héten a szövetségétől kapott híreket az tiszta volt, hogy versenyezett a hazai országában. Szombaton Queenslandben Davis második alkalommal nyerte a Noosa International Criteriumöt kint-vágtató háromszoros nyertes és Tour de France maillot* zöld Robbie McEwen."
valamiért erről a képről az egyik kedvencem, a Top Secret című film jutott eszembe, és csak nehezen ugrott be (hiába, öregszem), hogy miért :D
abban van egy jelenet, amin a a rendőrség biciklivel érkezik a tett helyszínére (aki látta, tudja, aki nem, az meg most hülyének néz, de annak meg ajánlom, hogy nézze meg :D)