Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
az olaszokban van egy elképesztő erőteljes ellenállás az idegen nyelvekkel szemben :D amíg ott éltem, az osztályomat megpróbálták megtanítani franciául, angolul és németül is... egyik szörnyebben ment, mint a másik :))) arról a szerencsétlen osztálytársamról nem is beszélve, akit én próbáltam bevezetni a magyar nyelv rejtelmeibe... szerintem rémálmaiban még most is visszatérő motívum néhány magyar szó :D (egyébként mangiare :) )
Senki sem lehet tökéletes. Különben is a Taxi és Daniel óta tudjuk, hogy a túlfúljt merci az csak német lehet. :-) Persze sofőrünk jobban ért a benzigőzeregető masinákhoz, mint a szebbik nemhez...
Mert az olasz olyan távol van a spanyoltól, hogy nem lehet megtanulni. :)) Emlékszem, mikor Olaszországban megkérdeztem vhol, lehet-e ott enni, mindezt a spanyolul. Csak nézett ráma csaj nagy szemekkel, majd leesett, hogy olaszul nem comer, hanem mandzsare (na, ha ezt le tudnám most írni) az enni. Minden más változatlan marad, még a mutogatásom is, de csak így értette. Dilisek ezek a rómaiak. :))
Hát nem tudom, nekem nagyon mesterkéltnek tűnik, nélkülözi azt a ragyogó és elbüvőlő bájt, ami a természettől fogva szép nők sajátja. Az ő dekoltázsáról nem az jut eszembe, hogy bezzeg, ha nekem egy napig ilyen lehetett volna fiatal koromban, hanem az, hogy túl van fújva, mint a merci kereke.
Kárpótlásul egy fénykép, amit már ugyen feltettem a te topicodba is, de azt hiszem, akkor elkerülte a figyelmedet. A képet egy spanyol kletter mutogatja a honlapján, 1992-ben készült. Gondolom vagy a giron, vagy utána, amikor a hazatérő bajnokot fogadták.
Nem gondoltuk, hogy egy ilyen komoly, megfontolt úriembert érdekel a pletyka. Ez itt szigorúna a bulvár, bármiről lehet írni, csak komoly dolgokról nem. Itt kizárólag a pódiumgörlök kebele, és a fahrerek tompora domborodik ki a mondanivalóból:-)
Én azért személy szerint nagyon örülök, hogy idetaláltál:-)
Örömmel nyugtázom, hogy kedvenc fotósom, TDW engem és Szabit is megörökített azért. :) Kicsit homályos, de én tudom, hogy mi vagyunk azok ott Oscar mellett. :)