Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Ez annak az extravagáns fotósnak a felvétele, aki a nyáron szerepelt az eurosport tour magazinjában.
Épp most volt tíz éve, hogy Armtrongnál diagnosztizálták a rákot. Sose vagyok képes megérteni, hogy miért keresnek állandóan minden féle emberi machinációt a sikerei mögött. A nevezetes beszédében azt mondta, hogy sajnálja azokat, akik nem hisznek a csodákban. Innen indult, ma van három gyönyörű gyereke, hét tdf győzelme, és olyan egészséges, hogy majd kicsattan. Szereti az Isten. Megmérte, és nem találta könnyűnek :-)
De én is ellenzem a bár bezárást, most egy kissé rossz időszaka van a bringabolondoknak, de ahogy nálam is lassacskán, úgy mindenkinél elmúlik ez a megcsömörlöttség szerű állapot sztem.
fogalmazzuk meg a peticiót! csak nem tudom, kinek kellene átadni, hogy nagy nyilvánosságot kapjon... gondolom, az mtvnél nem nagyon örülnek máér ilyesminek...
Bár mint későn csatlakozó, nem biztos, hogy jogosult vagyok erre, de én is szeretnék könyörögni, hogy maradjon meg a bár. nagyon szeretem, vissza szoktam olvasgatni, hogy okosodjak.
Ha így döntöttél és ránk bízod a levelezőidet, szívesen fogadjuk őket, bár a két topic között a hasonlóság csak felületi. Pont annyi, mint egy férfias bár és egy nőies teázó között. Amíg ott komoly sportélmények, elemzések, visszaemlékezések láttak napvilágot, ebben a topicban ainkább csak felületes női csacsogás folyt, fűszerezve a kedves férfivendégek vicces mondásaival. Azért igyekszünk egy kicsit emelni a szakmai színvonalat. Nagyon remélem, hogy annyira azért nem hagyod cserben a híveidet, hogy nem jösz el a jövő szombati találkozóra. Örökre hálásak lehetünk Neked, hogy az ország különböző pontjaiből összehoztad a biciklirajongók klubját, és lehetőséget teremtettél a személyes találkozóra. Olyan környezetben, mint az enyém, ahol az összes rokon, barát, kolléga táborából az egy szem férjemet lehet rávenni, hogy megnézzen egy-egy versenyt, nagyon jó tudni, hogy vannak emberek, akik ugyanúgy a tv előtt ülnek, és ugyanúgy izgulnak, mint én.
Nagyon várunk, okvetlenül gyere el!
Nekem hiányozni fog a bár, az volt az egyetlen hely, ahol még én is bártündér lehettem :-(
Sokáig számomra is csak egy volt a jó hegyi menők közül. Nekem a tavalyi vueltán tetszett meg. A dolgot szó szerint kell venni, mert egyszer csak feltűnt, hogy ahhoz képest, hogy milyen alacsony és vékony, nem olyan cingár, mint Heras, hanem mindenütt olyan kis formás. A lelki nagysága csak utána tűnt fel:-)
Nem különösebben kedveltem Simonit régebben. Nagyszájúnak tartottam, de mostanában valahogy mégis nagyon megkedveltem. Különös figura ebben a sportágban. Remélem még nem tervezget semmiféle viszavonulást! :)
Talán említettem már, hogy Simoni bekattanásában hasonló okok játszottak szerepet, mint szegény Bettininél. 1994-ben lett porfi a Jollynál, és mielőtt beindulhatott volna a karrierje, mindjárt a következő évben meghalt az édesapja, majd az egyik bátyja. Az események úgy megviselték, hogy sehogyan se ért el semmilyen számottveő erdeményt. 1998-ban egy évig volt félamatőr, amikor a Moser biciligyárban dolgozott, mint szerelő. Utána valahogy -gondolom Franco Moser révén- bekerült a Ballanhoz, és akkor kezdtek el jönni az első komoly sikerei. De olyan nagy rend sose lett többé a fejében.