Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
És a Nagyállomásnál már az új hurokvágányon járt ki ma reggel, a külső körön. Kicsit nyiszorgott, csikorgott, és kb. 2km/h sebességgel, de kijött :-) . Erre az időre az építők elbontották a gyalogos átjárót.
Ennek a várónak aztán rohadt sok értelme van. Egy pici szellő az esőben és már ázik is mindenki a fedett helyen. Ráadásul a széltől sem véd semmit, meg persze mennyi ember fér el egy ilyen alatt?
http://www.dkv.hu/en/menetrend
az angol verzió jobb mint hittem.
3/3A a régi
12 Gyógyszergyár végállomás
15/15Y Borzán G. u. végállomás
23 Sámsoni út-Hadházi ut-Egyetem tér-Sámsoni út
23Y Sámsoni út-Egyetem tér-Hadházi út-Sámsoni út
44 Nagyállomás-Ozmán u. és Ozmán u.-Nagyállomás
2009 óta lassan eljutnak odáig, hogy elkészül az utastájékoztató rendszer? Kíváncsi leszek én erre hogyan fog működni. Ráadásul azt írják, hogy a villamos és a trolik esetében ez a rendszer már régen működik. Én nem vettem még észre. Nem egyszer volt már, hogy a villamos már ott volt a megállónál, de még mindig azt írta, hogy 1-2 perc múlva jön.