Látod, B-B, milyen jó programot tudok én szervezni? - másnak??? :9
Örülök, hogy tetszett, és sajnálom, hogy mi mégsem indultunk el, de itthon akkora esők voltak, hogy arra gondoltam, a plédet tutira nem tudjuk leteríteni, esőben csónakáznio sem túl romantikus, amit meg egyébként egy bezárt szobában művelnénk, nnnna, azt itthon is tudjuk...
Mindegy, tanulságos eset volt.
Köszi a beszámolót, lehet, hogy legközelebb nekivágunk :)
Egy csep sem! 20 óra táj jöttünk haza és a 2A-n Göd magasságában kezdett esni.
Az időjárás előrejelzése miatt nem vittem el a gépet, És meg is bántam :( A tegnap már tudtam , hogy nem lesz jó ideális fény viszony fotóra . De a tegnap kb. 1/2 óráig eset az eső (de meleg volt).
Hát Sat, amint mondtam, Szombaton igazi nyári nap volt odakint. Egy kis napszúrást is kaptam. Annyira jól éreztük magunkat, hogy a tegnap visszamentünk. Az időjárás kicsit szeszélyes volt, de hideg nem volt. Körüljártuk a tavat jó párszor. Ezután jött az üdülői rész meg a falú. Nem is gondolná az ember, mennyien építettek nyaralót arrafelé. Szerintem többen vannak, mint a falubeliek.
Szombaton az ebéd a Tengerszem étteremben volt. Ez tetszet a legjobban. A tegnap csakis egy félórás eső miatt kényszerültünk a tó melletti vendéglő fedett teraszára. És ha már ott van az ember, akkor fogyaszt is valamit.
A környék - és talán ezzel kellett volna kezdenem- csodálatos. A tó és környéke első pillantásra elnyerte tetszésemet. Szombaton este még "átszaladtunk " Romhányba. Ott nincs tó, nincs üdülőövezet...................nincs turizmus ->van szegénység :(
csomagolás nagyjából kész, remélem a marrakechi kapcsolat is kijön értünk a reptérre, ami nem biztos, mert arabul beszéltem meg vele... :) merthogy ezen kivül csak franciául tud, ami nálam kizáró ok... szóval elvileg tud szállást is, csak horror árak vannak. ugyhogy szorítsatok, mégse szeretnék a kigyóbüvölők között aludni, meggondoltam.... :)