Az utasoldali légzsák helyére lehet beilleszteni egy műa vályút. Az újabb modellekben már láttam ilyet. Na ilyen kellene nekem, ha esetleg van valakinek! Vanyek neked tuti van a polcon:)
Köszi a segítséget! Arra voltam kíváncsi, hogy kilehet-e ütni belőle, vagy nem. Magam szoktam javítani a járgányt, a vízpumpát is én cseréltem. Kértem árajánlatot az agyra és a csapágyra is. Az árkülönbözet fog dönteni.
Egyébként kb. 80-85 km/h sebességnél kezd el búgni de nagyon. Először azt hittem, hogy a kipufogó ér a vázhoz. De megemeltem és az egyik hátsó csapágynak van hangja, de nem lóg. Szerinted az lehet a ludas?
Ha teheted inkább tárcsával cseréld mert körülményes és igényel némi leleményt .Ha ragaszkodsz a házi javításhoz gondold végig mert kárt is okozhatsz és akkor ugyan úgy le kell cserélni egyben ,Nem okoskodok csak tanács
Zsolti! Megy a zöldséges Master!! El sem hiszem. 2 porlasztócsúcs,2 izzítógyertya,turbó h. csak a lényeget soroljam. A baj csak az, h. a hálás gazdája 2 hét múlva jön haza. Sztem az autó már remeg előre.
Köszi! Talán értem is. Van-e tapasztalatod abban, amit a HHO-t kérdezőnek ajánlottam néhánnyal lejjebb? Nevezetesen a HHO rendszer tud-e együtt muzsikálni a chiptuningolt motorral? A HHO rendszerrel 15-25% (egyes rendszereknél 15-45%) üa megtakarítást igérnek, károsanyagkibocsájtás (szálló korom) minimalizálásával, a motorban már meglévő lerakódások folyamatos feloldódása(leégése?)-távozása mellett!
Ez 8 literes alapfogyasztás mellett (2,5l moci), -1l a tuning miatt, -1,05l a HHO miatt (a legkisebb 15%-kal számolva a maradék 7l-ből). 5,95l fogysztás maradna.
Szédítő!
Kérdés, hogy igaz lehet-e? Persze magasabb hőfokon ég bent az üzemanyag, vajon bírja-e a motor (és egyebek)? Jó lenne, ha esetleg más is bekapcsolódna, akinek van tapasztalata, véleménye, ideje! Akár, már tuningos autóval jár, vagy HHO -val.
Sziasztok! Ha jól gondolom a 3. féklámpa ugyanaz a Masternál, mint a Vivarónál. Namost nekem egy masterhoz kellene ócsó pénzért. Ha vkinek van esetleg ár megjelölésével írjon már. Köszike előre is.
Olajcsere volt, polcon meg az edény amiben volt a pálca, de utána ujjbeggyel tördeltem olyan volt mintha ropit törnél ketté. Ílyen ökörséget műanyag nívópálca.
Kb vagy fél éve próbálok infót gyűjteni a HHO generátorról. Sok-sok emberrel beszéltem:autósokkal, autószerelőkkel, vegyészmérnökökkel, gépészmérnökökkel. Az eredmény elég lahangoló. Két féle véleménnyel találkoztam. Az egyik talán túlságosan is dicséri, a másik pedig túlságosan is megszólja. De, egyik tipusú válaszadónak sem volt a kocsiba beszerelve, sőt egyiknek sincs az ismerősei között sem senkinek!
Szerintem KCTUNINGOT is kérdezd meg, mert ha chiptuningot is akarsz esetleg a fogyasztás lenyomása érdekében, nehogy üsse egymást a két változtatás! Üdv!