Köszönöm az üdvözlést!
Miért Darcy a nevem? Hát láttam, más Colin Firth rajongó(k) is vannak itt, és gondoltam próbálok stílusos lenni. :-)
Kicsit furcsa nekem ez a fórum-formátum, mert nem lehet mindig tudni, hogy kinek az üzenetére válaszolt valaki, de ha engem kérdeztél, hogy ezt a topikot olvastam-e végig (bár a "topik" szót kifejezetten utálom, mert abszolút magyartalan, helyette inkább a témakört használnám), akkor a válaszom igen, mind a 13 oldalt. :-)
Szia Darcy!
CC topikgazdi most nincs netközelben, h. üdvözöljön, de megteszem én! MEgtudhatjuk, h. miért ez a nick-neved???
Valóban nem az a lényeg, h. hogyan ismerünk meg egy színészt, hanem az, h. megismerjük! A Valami Amerika (amellett, h. szuper film), arra is jó volt, h. ezt a fantasztikus színészt most már mindenki ismeri az országban, és azok is elmennek majd színházba őt megnézni, akik eddig nem látták.
A Radnóti bejárásról nem nagyon tudok részleteket, én még nem voltam, és most sem tudok menni sajnos. Szerintem a közönségirodában érdeklődj.
Sziasztok!
A Radnóti Színház vendégkönyvében találtam a linket ide, és miután átolvastam az összes üzenetet, amit hagytatok, most bátorkodom hozzászolni a témához. :-)
Bevallom, a VA előtt azt sem tudtam, hogy létezik olyan színész, akit Szervét Tibornak hívnak. De úgy érzem, nem az a lényeg, hogy hogyan ismer meg az ember valaki/valami nagyszerűt, hanem az, hogy megismeri.
Említettetek egy szeptember 20-i "színházlátogatást". Erről szintén olvastam a színház honlapján. Tudja valaki, hogy hogyan történne ez? Engem nagyon érdekelne, de vajon kell erre jegyet venni? Korlátozott a résztvevők száma? Tudtok erről valamit?
Köszi előre is a segítséget.
Nem tudom, tudsz-e róla, de van Valami Amerika topic is az indexen. Ott nyilván több információt találsz a filmről, mint itt. Először mi is ott garázdálkodtunk-offoltunk Vincerével, akkor alapítottuk a topicot, amikor mindenhonnan kiűztek minket. A VA topicot rég elhagytuk hozzászólásszámban...
szerintem akkor derül ki igazán, hogy melyik darab jó - akár mozi, akár színház, ha
1. úgy jössz ki a végén, hogy "na ezt meg kell nézni még egyszer"
2. ha megnézed újból (és újból, és újból) mindig tud valami újat mondani...
Aha! Ami azt illeti, én is szeretem, ha van ideje leülepedni bennem a dolgoknak.
Egyszer egy LZS-s kerekezésem alkalmával azt írtad a színházas topicba, a következő legyen SzT-s! Ha van kedved, most bedobhatnál róla valamit, kerek jön! (Ha el nem vitték közben.)
A francokat azért...
Azért nem "mertem" ilyet csinálni, mert félek, h. rögtön egymás után megnézve valamit már nem oylan nagy élmény, mintha eltelik közötte egy kis szünet, és az elsőre jólesik visszaemlékezni.
Ebből is látszik, hogy nem Te voltál az a tatai barátnőm... :) Miért kell ehhez bátorság? A pénztáros nem tudhatja, hogy most jöttél ki az előadásról... és még ha tudja is, mi köze hozzá?
A dallamot vedd a főcímdal refréjéből: Valami Amerika! :)
Egy kolléganőm a hétvégén látta először és majdnem visszafordult a film végeztével egy újabb körre - egy tatai barátnőm vissza is fordult (és felfedezett még pár embert a nézőtéren, akik az előző lejátszási időpontban is bent voltak).
Na, ezzel beloptad magad CC szívébe... Így van! :)
Valami Amerika party-ra CC nem hiszem, h. megy, Ezt is jól tudod, én 21-én megyek Szombathelyre Könnyű Esti Sértés koncertre! Ők is játszák ám a VA főcímdalát! :)
"azért láthattad a nevem csak ezen a két fórumon, mert ők ketten a kedvenc színészeim "
Na, ezzel beloptad magad CC szívébe...
Valami Amerika party-ra CC nem hiszem, h. megy, én igen, de annál többet én sem tudok, h. 20-án lesz a Beach House-on...
Bocsi, hogy nem válaszoltam eddig, de szabin voltam, internet-mentes övezetben :)
Hát igen... azért láthattad a nevem csak ezen a két fórumon, mert ők ketten a kedvenc színészeim :) Most már majd aktívabban is résztveszek a fórumban, eddig csak "csendesen" olvasgattam.
Tuccccc valamit a Valami Amerika-partyról?