Keresés

Részletes keresés

KENU Creative Commons License 2004.04.05 0 0 355
Lórien, ment neked egy mail, csak nem vagyok benne biztos, hogy tényleg elment! Kérlek, nézd meg! Fontos!
KENU Creative Commons License 2004.04.05 0 0 354
Mit nem mondjak gyerekek, adtatok nekem némi olvasnivót!:) És a felét nem értem... Azt odáig fogom, hogy Lórient idegesíti a balkezes téma, csak ezt nem hajlandó egyértelműen leírni.:) Ugye? Egyébként nem értelek, annyira jó, hogy balkezes!:)
Sztregova, ez a temetkezési ügynök fájt!
Jaj, egyébként nektek melyik a kedvenc jelenetetek??? Érdekelne.
Na, csak még azt akartam írni, hogyha esetleg VALAKIT érdekelne, hogy azért nem voltam fönn ilyen sokáig mert RD-t írtam. Eljutottam a negyedik oldal végéig. Hallja ezt valaki???? A negyedik oldal végéig...
Jaj, egy olyan furát álmodtam ma, benne volt Jenő és Lórien, Lórien és Jenő is! Keanu sajnos nem... Azért elmeséljem???
Lórien, egyébként nekem nagyon tetszik Jenő listájának ötlete!:)))
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.04 0 0 353
Hehe, tök vicces, az előző volt a 365-dik hozzászólásom :) Na jó, most már befogom :)))
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.04 0 0 352
Rejtő, ment mail, SÜRGŐS!!!
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.04 0 0 351
Ejjejjej, Rejtő! ;)))
Tényleg neked még nincs listád, csak nekem van egy közös KENUval. Na majd én csinálok egyet. Fölvegyen Kenukát is? :))))
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (349)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.04 0 0 350
Hát igen. Már csak az említésre is kiújul a betegségem.

Igen. Lehet, hogy még nem lesz semmi, csak nézelődünk, és nem találunk olyan helyet... elvégre is ilyet hol lehet? Egyszerűen nem tudom, a neten már órákat keresgéltem, de még semmi nyom...

Olyan vicces, hogy a ti szemetkben én egy erdő vagyok :))

Jaaaj, dehát az egyes számú ellenérv sztem egyértelmű. Gondolj pár b betűs emberre. Beethoven, Bogi, stb... :)))

Párizsról jut eszembe. És Köln? Ott mér nem voltak? Pedig tanusíthatom, hogy az legalább olyan tuti! Tényleg, Rejtőkém, mikor megyünk már? :)) (huh, anyu már az ebédet melegíti, épp most fejeztem be egy tök fincsi szendvicset reggeli gyanánt)

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (347)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.04 0 0 349
Ja, hogy erre gondolsz, hogy milyen jó légkört teremtett... Olyan édes! Nem bírok vele betelni!:)))
Előzmény: sztregova (348)
sztregova Creative Commons License 2004.04.04 0 0 348
Temetkezési ügynök? Ez csak úgy jött...

Jójó, kedves Lórien, többet nem hozakodok elő a témával.

Ne mondd, Rejtő, hogy nem figyeltél fel, milyen légkört teremtett, főleg akkor, amikor a párizsi étteremben leül Erica mellé, és olyan kedvesen, szeretetteljesen néz rá, vagy amikor a kórházból telefonál neki, és lerakja a mobilt, és olyan álmodozó szemekkel dől a falnak :)

Hát igen. Nem csak téged, és KENU-t fogott meg a mosolya, de ez azt hiszem, nem meglepő, én az elején bejelentettem, hogy rajongó vagyok :)

Igen, egy elég erős ellentéte a Mátrixbeli figurának.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (346)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.04 0 0 347
Ja, hogy a betegséged miatt... Én most jól vagyok... Szvsz egy hétig tünetmentes leszek, de csak amíg a szünet tart...:)))

A Geheimniss-el kapcs. meg majd mesélj! Nade azér ezt a tempót!!!:)))

Előzmény: Lórien Úrnője (345)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.04 0 0 346
Szerintem is nagyon laza volt, szóval te ezt a Mátrix ellentéteként értékeled? Végül is bizonyos szempontból... Keanu megmutatta nekünk a romantikus, az emberi oldalát is... Itt sajnos nem ő a kiválasztott, de kivételesen nem bánom, mert olyan szép szomorúan néz a végén, hogy ezt kár lett volna kihagyni...:))))
A kisugárzását azt innen a távolból nem tudom értékelni, de a mosolya nagyon megfogott... Bár amint látom nem csak engem...:))))))))
Előzmény: sztregova (343)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.04 0 0 345
Hát igen, elég ideges lettem, direkt megpróbáltam ezt a témát nem felhozni... kedves sztregova, kérlek, ezt többet ne hangoztasd, mert nem szeretem...

Sztem is elég gyors a dolog, de figyu. Minek tökölődni?

Asszociálni, ha erre a könyvre asszociálsz, akkor kiújul egy bizonyos betegségem. Neked nem? De jó neked...

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (342)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.04 0 0 344
Temetkezési ügynök?! Micsoda ötleteid vannak!:)))
Előzmény: sztregova (341)
sztregova Creative Commons License 2004.04.04 0 0 343
Az volt sztem a filmben nagyon jó, hogy itt tényleg a belső értékekre mentek rá, hogy valaki még akkor is ember és értékes, amikor már nem olyan csitri. Sőt, hogy minél idősebb, annál értékeebb vki. Tetszik a mentalitás.
És Keanu ezt nagyon jól megoldotta. A (leendő) férj szerepét is tök jól játszotta, olyan bensőséges légkört tudott teremteni. Hogy mivel, az rejtély, valószínűleg a kisugárzásával. Meg a mosolyával ;))
És olyan jó, hogy ilyen laza volt, főleg a Mátrix után ilyen szembetűnő ez a váltás :)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.04 0 0 342
Mér volt durva a könyv?! Csak asszociáltam!

Jó, hát nem úgy ejtették ahogy kéne, dehát ez van...

Jaja, aurea mediocritas... Úgy szeretem ezt a kifejezést...:)))

Már hétfőn meglesz a Geheimniss?! Hova sietsz ennyire?!:)))

Pfuj, rózsaszín miniszoknya! Még jó hogy nem nézek ilyeneket...:)))

Lórien, neked nem kell asszociálnod, ez csak nekem meg Kenunak poén... De ígérem, ha elég nagy leszel, elmagyarázzuk...:)))

Akkor a Dani-pontok közül nem tudom melyik, de a másodikra persze rájöttem... Meg azóta már Sztregova is leírta, csak hogy még idegesebb legyél...:)))

Előzmény: Lórien Úrnője (338)
sztregova Creative Commons License 2004.04.04 0 0 341
Egyébként egyetértek veled, KENU, tényleg teljesen el lehetett vonatkoztatni NEO-tól. Mondjuk ebben erősen közrejátszott az, amit többen is megállapítottatok, hogy sokat mosolygott, és hogy nem volt feketében, és a haja is teljesen más volt. Bár a mobil stimmelt. :) De a fekete öltözet tényleg nagyon sokat számít. Ha mondjuk temetkezési ügynök lett volna, biztos nehezebb lett volna elvonatkoztatni.
A fekete és az ügynök miatt is :)
Előzmény: KENU (335)
sztregova Creative Commons License 2004.04.04 0 0 340
Ó, végre megnéztétek. Na, úgy látom tetszett :))
Én külön tutinak találtam, hogy világosan észre lehetett venni, hogy balkezes. Ez gondolom, Lórienen kívül itt sokaknak tetszett :))

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.04 0 0 339
Bocs, visszaszívtam. Mindig közbemdumálsz :)) (Már ha értelmes ez a szó...)

Egyik a Dani pontjaid közül való, a második pedig egészen egyértelmű, ha hármunk zsenialitását veszed alapul agyi képességeinket nézve. Ami abból ered, hogy... mindig mérges vagyok rátok emiatt, és arra, hogy mindenki ilyen :)) Na, dereng már? Tök tuti, hogy megint együtt vagyunk fent. Még nem is reggeliztem. Te igen?

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (337)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.04 0 0 338
Úúúúúúúúh, Rejtő, ez a könyv durva volt...

Igen, ez bennem is, mint sanda képzelgés felmerült, de aztán elvetettem, mivel dzs-vel mondták. Ezt külön meg is figyeltem.

Jahhhhhh! Igen, okos vagy, KENU, a hangja!!!!! Pompázatos volt, egyszerűen nagyszerű, öhm, nagyon keveset tudtam kifejezetten, rákoncentráltam megfigyelni, de attól volt szép, hogy kicsit olyan levegős volt, és ettől olyan különlegesen kellemes. A magasságára vonatkozólag nincsenek pontos megfigyeléseim, ami azt jelenti, hogy se nem túl magas, se nem túl mély. Aurea mediocritas (ha jól írom...)

Rejtő, nem válaszoltál a kérdésmre!!! Pedig egy egész hozzászólást áldoztam rá! Há azé igazán!

Ja, neked, külön neked van egy hírem. Ami levelet írtam, és ráírtam, hogy Es ist noch ein Geheimniss, az lehet, hogy már hétfőn meg fog történni... :)) (szted kinek a vezénylete alatt, ha ilyen gyorsan? :))

Ja, KENU, képzeld, valszeg egyszerre ültünk a képernyő előtt, mert én is tudom ám, ki nyert!! (erről jut eszembe, Karcsival mi van?) Még a nevét is... azé figyeled! :)) Sztem tök furi hangja van. Nekem, ha jól emlékszem, annak a hangja tetszett, aki rózsaszín miniszoknyában virított. Jó, Rejtőkém, bocs, nem az öltözékét minősítem ezzel, ne aggódj :))

Csak 15? Sztem itt vmi elszámolás lesz... de majd meg lehet nézni olyan célzattal is. Áh, tudjátok, mi a megoldás? Kikapcsoljuk a képet :))) Tudom, ez a legrosszab megoldás, ami létezik, de ismerjétek el, a legcélravezetőbb.

Már megint ki vagyok hagyva a társalágból!! (erről most asszociálni kéne, de erről ti nem tudok, Rejtő, ha nagyon megfeszíti magát, talán igen, de erről MrsBennet tudna csak érdemlegesen (khm!) ), szóval mi ez a romantikus szál? Vmi klönlegesre kéne asszociálni? Vagy a listáról valamelyik énetek összehoztatalával van ez kapcs, ami most per pillanat abszolút nem jut az eszembe?

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.04 0 0 337
Nem tudom... Kezd visszafejlődni az agyam...:)))
Előzmény: Lórien Úrnője (333)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.04 0 0 336
Persze hogy tudom mit gondolsz.:)))
Jaj, a hangja nekem is nagyon tetszett, sőt már arra is rájöttem mért tetszik neked annyira az a szép neve... Egy könyvre kell asszociálni, ugye?:)))) A szemeit pedig imádom, olyan édi a nézése...:)))
Szóval azt mondod jól számoltunk? Szvsz nagyon belemerültünk, mert szerintem több volt mint 15 csak nem vettük észre... Bár, ki tudja, végül is mi nagyon zseniálisak vagyunk...:)))
KENU Creative Commons License 2004.04.03 0 0 335
OFF Ne haragudjatok, de muszáj leírnom, hogy nagyon szomorú vagyok, mert nem Oláh Ibolya nyerte a Megasztárt, pedig Ő a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ON Nekem azért tetszett annyira a köpenyes film, mert egy percre nem jutott eszembe, hogy egy olyan embert nézek, akit egy másik filmben úgy hívnak, Neo. Ez nagyon jó érzés. Ja, egyébként, ha már témánál vagyunk, kedves Jenő és Lórien, megjegyezném, hogy szerintem, jól számoltunk és 15, de egyszer majd összevetjük az angollal, jó?! Én is nagyon, nagyon örültem, hogy Keanuka végre sokat mosolygott. Olyan aranyos volt!:) Egyébként, fogtátok, milyen szép francia neve van? Ezért sem értem Ericát.:))) Na, és a szeme... Tényleg, mi a véleményetek a hangjáról???? Én folyamatosan olvadoztam...:)))
OFF Én örülnék a HP folytatásnak! Nagyon is!:) HP-vel romantikus dolgok történnek??? Ez tetszik!
Jenő, ugye, tudod, mire gondolok most?:)))
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.03 0 0 334
OFF

""Talán még sem ér véget a Harry Potter sztori. Miközben a szerző, Joanne K. Rowling a varázslótanonc történetének hatodik részét írja, már azon töpreng, hogy talán még sem kellene a hetedik epizóddal befejezni a regényfolyamot

Az írónő egy olvasói találkozón az egyik rajongó kérdésre azt mondta hogy lehet,hogy még nem haggya abba. Saját bevallása szerint a hatodik kötettel jól halad, az eredetileg utolsónak tervezett hetedik részről pedig elárulta, hogy igen romantikus lesz a varázslótanonc számára, és a végén Potternek át kell esnie egy rémes vizsgán. Ha lesznek következő részek, akkor azokban már egy egész más mederben folyik majd az ífjú mágus élete - tette hozzá Rowling.""

Sorry, ezentúl
ON

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.03 0 0 333
Na, tudod, mi a kettő?
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (332)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.03 0 0 332
Na hát igen én gyorsabb voltam.:)))
Tudom mit hiányolsz, erről jut eszembe, kihagytam a listáról, a monogámiás mondatot. Lehet hogy azért mert igyekeztem KR-re szorítkozni...:)))

És igazad van, mennyi édességet zabáltunk! Igazából KR-t is megehettük volna, ő is olyan édes volt!!!:)))))))

Előzmény: Lórien Úrnője (331)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.03 0 0 331
Ejj, de gonosz vagy... tesóm miatt nem tudtam leülni!!!!

Na, igen. Kenuka tud romantikus is lenni. Igen, helyes a megfogalmazás.

Egyetlen egyet hiányoltam... gondolom, tudjátok mit, és tulképp akkor KENUnak vetélytársa akadna :)))))))
Ja, bocs, kettő.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (329)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.03 0 0 330
Háháhááá, én vagyok az első hozzászólóóóó :))))
Na, sztregova, láttuk a filemt, most már beszélhetünk róla :)))

"Tudod Lóriennek amúgy is sok mindent el kell magyarázni (bár mondjuk ezeket az alapvető rövidítéseket már ő is megjegyezte)" De gonosz vaaaagy! :))

A csoki tuti volt. Tényleg, hogy mennyi édességet ettünk mi! :)))

Na, akkor elmondom, hogy hatott rám a film.
Nos, a valódi nagy filmekhez mérten nem volt egy nagy durranás, de végre, nem egy átlagos amcsi film! :)) A témáját tekintve legalábbis. És a szereplőket is tulképp. Mert mind3 főszereplő is szupi volt.

Az első, amit kiemelnék (ha már Keanu-fórum a címe elsősorban, illetve szóban), hogy végre láttam mosolyogni! És ilyenkor kifejezetten szép arca van. Amúgyis olyan szimpatikus, kellemes jelenség. Főleg köpenyben :))) Szóval rájöttem, hogy tényleg szebb az emberek arca, amikor mosolyognak. Másodrészt, és ezért azonnali halál lesz a jutalmam, de muszáj lesz, kölcsönkenyér visszajár (Károlykára vonatkozólag, emlékszel még az elszólásodra, kedves Rejtő?), annyira sajnáltam szegény Kenukát, amikor a végén taliztak Párizsban, és Diane és Kenuka mentek el együtt, és amikor Diane búcsúzott Jacktől (hmmm, nem asszociálni! :)) ), akkor Keanuka olyan szomorú szemekkel nézett, és akkor tényleg együtt tudott vele érezni az ember!

Na, aztán. Tetszett még nagyon a szemüveges megoldás. Ja, és hogy a dologból Kenuka nem csinált végül felhajtást, pedig lett volna rá oka. Na, most, hogy minden poént lelőttem, röviden, tömören ennyi. :))) (hehehe, de gonosz vagyok >:))))))

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.03 0 0 329
Nos,akkor most ünnepéyesen bejelentem hogy a mai napon hiányos fórumtali keretében BEÉPÜLTÜNK A RENDSZERBE!!!!!!!!:))))))))) ÉS LÁTTUK A KÖPENYES FILMET!!!!!!!!!:))))))))))))))

Melyhez észrevételeim a következők:
1:KR nagyon édi fehér köpenyben!:)))))
2:Olyan szép szomorúan néz a végén azokkal a szép szemeivel...
3:KR nagyon romantikus is mint kiderült...
4:Kenu örülhetsz, mert nem számít neki a korkülönbség!!!:))))))))))
5:Nagyon tetszett KR poénjai közül a Viagrás meg a lépcsős. Für mich ezek a bestek.:))) Ja, és a piacos jelenet is nagyon cuki volt.:)))
6:Nagyon tetszett, hogy a filmben beszéltek franciául!!!!!:)))))
7:KR sokat mosolygott...:)))))))))))))))
8:KR is tud rajongani... Szvsz át kéne avanzsálnunk drámaíróvá, ha neki ez jobban bejön...:))))
9:KR volt Paris-ban!!!!!!!!!!:)))))))))
10:Végül megemlíteném - csak úgy mellékesen - hogy a többi színész se volt rossz, és a film nagyon vicces volt, meg romantikus és nagyooooooooon tetszett!:)

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.03 0 0 328
Mesélj, de lehetőleg ne arról a filmről... Csokit hozok, de csak miattad...
Előzmény: KENU (327)
KENU Creative Commons License 2004.04.02 0 0 327
Köszönöm, nagyon jólesnek szavaid.:))) Megnéztem a filmet, tudod, azt. Nem kellett volna.... Majd holnap mesélek. Ugye, holnap hozol csokit?:)
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (326)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.02 0 0 326
Azt nem mondtam hogy közted és Keanu közt nem működött volna...:) Keanu egész más eset mint Dani, ezért ő különleges elbírálásban részesül... Rá nem vonatkoznak a Daniról szóló dolgok, mert ő tudod bizonyos értelemben felsőbbrendű, pl. szabad tudattal rendelkezik...:))))))))))) Ezen felül még balkezes is...:)))
Úgyhogy: ÉL A REMÉNY!
Előzmény: KENU (325)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!