Én bízom benne, hogy a 8-ra ismét jók leszünk, és ez esetben nem hinném, hogy marad majd bennünk hiányérzet. Illetve, ha igen, akkor az tulajdonképpen kellemes csalódás lesz.
egyáltalán nem vagyok elájulva az újoncoktól, lehet, hogy tényleg kibaszott jó játékos, lehet, hogy jó ember is, de az is lehet, hogy decemberben már a töke kilesz és hiányzik neki az USA.
Ha élő szerződése lenne, akkor már az első bejelentésnél is ott lett volna a neve a maradók között a keretben és nem két fiatalt kerestünk volna, persze már akkor is rá és Somára gondoltam, valószínű, ahogy Lecsó is írta korábban 1 év után újratárgyalják a 2. évet, mondjuk pl. sérülés miatt, kevés lehetőség stb.
Fekete Stefanra nincs szükségünk, hullámzó teljesítményt mutatott, gyengébbnél gyengébb csapatokban, az irányító poszt meg van, a légiós-Fodor-Kiss trióval, annál inkább Nikre vagy egy újonc egyetemről érkező minőségi pontdobóra, aki képes 3as poszton is játszani és védekezni, mert ott nálam Jancsikin-Soma duó közül egyik sem kezdő szint, mondjuk Fodor sem sok helyen lenne kezdő, de az egy más tészta.
Akkor elvileg élő szerződése van? És ha már Nikola; most néztem a bb1-en, hogy a bátyja távozik Szegedről, mit szólnátok hozzá irányítóba? Én nem követtem a tavalyi szegedi szezonját, de alapvetően használható játékosnak tartom, és ugye magyar állampolgár ő is. Ha beválna, akkor még mindig ott lenne a lehetőségünk, hogy az anyagiak függvényében február körül hozzunk egy pontfosó fekát 3. légiósnak. Én látok ebben fantáziát.
Valamelyikük kezdő lesz mindig, de lehet akár Kornél is vagy Soma. Igazából mindegy, tavaly Drahi, Kornél vagy Szikó kezdett mindig, szóval szerintem rosszabb nem lesz (bár Jancsikint én sem vágom továbbra sem... Fodort nem bírom, de tőle azért még lehet várni ezt-azt.
Ha már a nemzetiségét lehet tudni, akkor csak lesz már lassan valamiféle bejelentés. Unom már az uborkaszezont! Amúgy Nikolával most mi a fene van? Nem úgy volt, hogy két éves szerződést kötöttünk vele anno? Akkor nem kellene, hogy probléma legyen.