Felkeltette érdeklődésemet a Magic Life Africana (Tunézia Hammamet) A neten sok szépet lehet róluk olvasni. A közel 15 éve létező Magic Life minden klubjában ténylegesen All Inclusive szolgáltatásokat nyújt vendégeinek mondja a katalógus és az utazásszervező. Voltatok-e már valamelyik klubjukban? Milyen volt? Mi tetszett a legjobban? Tényleg kényeztetnek? Volt esetleg valami, ami nem tetszett? Érdeklődve várom és előre köszönöm az élménybeszámolókat! Bogie
Szegényt elég hamar lecserélték, nem igazán értettem ezt az osztályozást, de vannak vendégek, akik már csakazért is lehúzzák Őket, meg szerintem nem is igazán vették ezt olyan komolyan, mint amennyire a M.L.
Idén egyébként a Török Waterworldbe megyünk, remélem ez is ugyanolyan jó lesz, mint a Kos, bár állítólag a török M.L-ek messze jobbak mindegyiknél.
Én 2 és fél szezont animátorkodtam, Nem ML-lel!!! Kedvenc mondatom a búcsúzó vendégektől: "Akkor további jó nyaralást!"... anyád:) ha tudnák mi megy ott... :) de összességében nekem tetszett a meló, voltak mély pontok is, de melyik melóban nincsenek. Pörgősek voltak azok a nyarak, tuti :)
Puszi mindenkinek!
És animátorokat megbecsülni (bár a magyar utazóközönség még nem igen tudja hova tenni ezeket az energiabombákat-tisztelet a kivételnek)
Ja igen, a 2 mungos lány, Csilla és Zsuzsa. vicces, a Zsuzsa a "kiképzésen" majdnem hazamente... azt hitte, hogy utálni fogja a munkát... de végül nem ment haza és ahogy hallottam, nagyon élvezte a munkát. Azt hiszem, még most is valamelyik M.L-nál van. Kristóf meg jövő7en fog visszamenni Kosra.
Igen, a kérdőívet nagyon komolyan veszik. Ezek alapján állítják fel a sorrendet a különböző ML hotelek animációs teamjei között! Mindenki hajt a pontokra.
A főnököt meg lecserélték. Ilyen akkor fordul elő (általában), ha valamit nagyon rosszul csinál... Pl, ha nagyon alacsonyak a pontok. (elégedetlenek a team-el a vendégek). Nem minden olyan tökéletes ám a Magic Life háza táján!! (:
Igen, Kristóf ott volt, Ő szólított meg minket, mikor meghallotta, hogy magyarok vagyunk. Még ott volt Adri is meg két csajszi a Mungo Clubban. Nagyon aranyosak voltak mindannyian. A főnök srác akkor még osztrák volt, nagyon fiatal. Ezek szerint lecserélték utána? Ilyen is van, hogy közben cserélődnek? Azt tudom, hogy volt egy kérdőív az animátorokról is és, hogy elég szigorúan vették az osztályzatokat.
Banánozni annyiszor megy, amennyiszer csak akar!!! Minden korlátlanul igénybe vehető! Ha mást mondanának a vizisportosok (pl. megszabják, hogy hányszor mehet), szóljatok a főanimátornak, vagy valakinek, mert azt nem tehetik. Nagyon ritkán szokott lenni, hogy pl nagyon erős a szél, és akkor nem lehet kimenni a vízre.
Azt hiszem, a 15éveseknél a szülőknek alá kell írnia egy nyilatkozatot, hogy hozzájárul, hogy menjen a gyerek... csak formaság.
Hát igen... a kosi M.L. nagyon jó volt tavaly. Nagyon jó kis csapat jött össze ott! Azt hiszem júniusban már Krisztián (egy magyar srác) volt a főnök ott. Aztán meg mountainbke-os srác, Kristóf is ott volt. Én a Manarban voltam, Tunéziában. Kristóf is ott kezdett, aztán ment át Kosra. Ott én is szívesen dolgoztam volna! ):
De hát így alakult... én maradtam Tunéziában a világ legrosszabb főnökével! (:
Igen, sajnos a munka nem ugyan az még ott sem, mint a nyaralás...
Kréta nagyon szép sziget, biztos körül tudtok majd ott nézni. Ha 15 éves a fiad, akkor ő biztos fogja élvezni a dolgokat. Vannak jó biciklitúrák, teniszkurzusra is mehet, van még vizisí, szörf, stb. Szerintem ezeket mind érdemes kipróbálni. Nem tudom, h a tini animátor milyen nemzetiségű... ha szerencséje van magyar.
Melyik Magic Lifeban voltál? Mi tavaly Koson találkoztunk magyar animátorokkal, akik nagyon szimpatikusak voltak, és Ők ott azt hiszem jól érezték magukat, legalábbis nekünk nem panaszkodtak. Bár az is igaz, hogy mi június elején voltunk előszezonban, lehet, hogy a végére már elfáradtak. Gondolom azért másról szól egy munka és másról egy nyaralás.
Szia, Mi a krétaiba megyünk júniusba egy 15 éves fiúval. Milyen programokat javasolsz, hová érdemes nem messzire, mert azt nem hiszem hogy szeretné érdemes csinálni Vele?
Azt hiszem, hogy én most egy formabontó bejegyzést, hozzászólást írok ide. Én ugyanis nem feltétlenül dícsérni fogom a Magic Life-ot...
Volt szerencsém (vagy mondhatni szerencsétlenségem) lehúzni egy nyári szezont a Magic Life-nál!
Igen, nyaraló ként lehet, hogy most én is odáig lennék ettől a világtól, de mint ott dolgozó már kicsit más a véleményem. Az biztos, hogy mindent megtesznek a vendégekért, de az animátorokért már nem biztos!
Szóval jól becsüljétek meg a titeket körülugráló animátorokat!!! (:
Biztos ti is találkoztatok már ott magyar animátorral, hiszen jó sokan dolgoznak a Magic Life-nál szerte a világon.
Ha bármi kérdésetek lenne... azt hiszem, jól ismerem az összes klubot...
Azért kellemes időtöltést mindenkinek a M.L-nál!!!
A hotelban sok kirándulási ajánlat lesz, mi a Manavgati halyókiránduláson vettünk részt. Ez egy folyami hajókirándulás, flamingókat, teknősöket is láttunk, a hajón hastáncosnő táncolt. Könnyű, laza program, nincs messze, a kislánnyal is ajánlom.
A hotelban mi a villa részben laktunk (eddig azt tapasztaltuk, hogy mindig nyugodtabb mint a főépület). Akik a Palace részben voltak, csak azok panaszkodtak akik közvetlenül az éjszakai bár fölött laktak. A medence nem lesz zajos, az étterem sem zavaró.
A szobákról: a villában (mi családi szobában voltunk) elég régies volt minden ( de tiszta), de a főépületet előtte újították, ott minden szép volt.
Ellátás: maximálisan jó, bababarát ( az étteremben mikro, zöldségpürék, stb..).
De jó, végre valaki. :-) 2 éves a kislányunk. Tavaly Koson voltunk a Magic Life-ban és ott nagyon megtetszett ez a Club. Milyenek a szobák? Mit lehet a környéken megnézni, persze a több órás buszozásokat most kihagyjuk, de a közelebbiek érdekelnének. Mi egy tengerre néző Palace szobát választottunk, csak most egy kicsit aggódom,hogy nem lesze-e túl zajos helyen, mert úgy láttam, hogy a főépületben vannak ezek a szobák, és ha jól vettem ki a képekből ez az épület pont a medencék, és az étterem fölött vannak. Vagy nem jól láttam?
A Waterworld ML nagyon jó választás, tavalyelőtt voltam a családommal, akkor volt teljesen felújítva. Hatalmas csúszdaparkja van, ha van gyereketek, nagyon élvezni fogja. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok. Ezen kívül van még infom ( saját tapasztalat) a Krétai ML-ről, a Tunéziai Manar ML-ről.
Szerintem egy kicsit félreérthettél valamit, mert a Török Magic LIfe-ról írta Tenerife, hogy jó hely. :-) De attól függetlenül biztos a krétai is jó lehet. Mi június elején megyünk a Waterworld-be Törökországba. Jó lenne, ha minél többen írnának ide, akik jártak már valamelyik Magic Life-ban. Biztosan többen is jártak már valamelyik szállodájukban.
Krétára mentek szintén? És mikor? Sajnos, mi 1 hétre csak, mert a másik gyerek akkor Angliába megy, és Vele külön is el kell menni majd, és a párommal kettesben Rodoszra megyünk szeptember végén. Ez a három nyaralás kicsit húzós anyagilag, visztont van mire várni még! Csak attól tartok, az 1 hét meg túl kevés lesz majd!
Közben már le is foglaltunk 2 hetet, és szerintem a főépületben lesz a szobánk, mert a tengerre néző Palace szobát kértük, és ha jól láttam akkor azok ott vannak. Ugye? Miért ezt ajánlod? Én egy kicsit aggódtam először ez miatt a főépület miatt, jobban szeretjük a csendesebb helyeket, de ha Te ezt ajánlod akkor OK. :-)
Mesélnél róla kicsit? Milyen kirándulási lehetőségek vannak? Hová érdemes elmenni, ami egy 15 éves fiút is leköt, és nincs túl távol sem? Bungalóba fizettünk be, milyenek a szobák? Azt mondták, most újították fel a szállodát. Ha nem terhellek, kérlek írj, nagyon megkönöm az infókat!
Tavaly júniusban Koson voltunk Magic Life-ban. Nagyon szuper volt és eldöntöttük, hogy idén is ezt a szállodaláncot választjuk, mert annyira meg voltunk vele elégedve. Törökországban néztem a Waterworld szállodát. Volt már valaki arra? Jó választás szerintetek?