Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Paolo Bettini nyerte a XVII. Criterium Ciudad de Valencia-G. P versenyt.
Világbajnokunk teljesítménye mégsem lehetett a nap fénypontja, mert teljességgel elhományosult amellet a szenzáció mellett, hogy Pereiro Sio lesprintelte a tevét... :-)))
Aztán beható teszt következett, minek kiértékelése után fogják eldönteni, lecseréli-e a csapat jövőre a Pinarello bringákat.
Én úgy értettem, hogy magukról a fórumozókról lesznek benne képek, tehát, nem Gibo és a róla készült képek. Úgyhogy Vanda magadról küldj képet, ha a naptárban akarsz lenni. :)
A Saunier Duval tavaly is részt vett a versenyen, Manuele Mori akkor ötödik lett. A Gomez Marchante Lobato párosban szemmel láthatóan mély nyomokat hagyott japán, bár értékelhető eredményt nem értek el. Illetve konkrétan Lobato utcsó lett. :-)
Sajnos beküldeni nem tudom őket. Az olazs szöveg fordítása kissé nehézkes számomra, nem pontosan értettem a feltételeket, de most már elmagyarázták angolul is:
"thank you very much, for this pictures, Vanda. In this thread we're looking for pictures of the forumist, such as you, for instance, to put into a calendar "the forum's calendar" that we want to create and to give as a present to Gibo and his family next december."
Szóval köszönik a képet, de olyan ábározolásra van szükség, amit a fórum tagjai maguk készítettek. :-(
ill. egy versenykepet, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy o van rajta (tevedtem mar ilyen teren nagyobbat is :-)) http://kep.tar.hu/deliszello/50293222/22425828#2 Erdekes, van egy 2004-es kepem, ott csak hatulrol es felig latszik, Saeco mezben, de abban biztos vagyok ;-)
A portrek tul tavoliak: http://kep.tar.hu/deliszello/50293221/22425794#2 http://kep.tar.hu/deliszello/50293221/22425793#2
Ha valamelyik erdemesnek talaltatik, eredeti felbontasban is valahol meg kell, hogy legyenek.
Képzeld Szami, Gilberto Simoni hivatalos honlapján van fórum is. Abba a fórumba regisztráltattam magam, és a babelfish segítségével írogatok ékes angol nyelven.
Nagyon köszönöm. El is helyeztem őket a fans club, il nostro calendario című topicjában. Nagyon remélem, hogy be is válogatják őket. A nem tömősön Gibo hihetetlenül jóképű.
Bár ezek az olaszok furcsa népek. A múltkor kimoderálták Gibi félmeztelen képet. Tanultam a dologból, most feltettem Re Leone akt képének az url-jét, ha valaki akarja megnyitja, de nem virít a topic közepén. Nos azt meg átirták. Mire legközelebb megnyitottam a fórumot, Re Leone nézett szemközt velem egyszál tornacipőben. No erre varrjatok gombot!
Van még róla két akciófotó is, egy a Glandonról és egy az időfutamról. De tény hogy a legjobb az a fotó lett. Azt maillot készítette, van ugyan nekem is egy hasonló, csak nem egészen szemből. Szerintem nem bánná, ha beküldenéd, úgyhogy küldd be nyugodtan, hátha benne lesz abban a naptárban. :)))) Csak jó lenne, ha majd tájékoztatnának, hogy kiválasztották-e. :)