Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
"A futottak, partiztak és bicikliztek együtt ezek szerint már valami többre utal? Jól meg kell gondolni kivel mit csinál az ember, mert hát ki tudja az az újságírók nyelvén milyen rejtett információkat tartalmaz. :)"
Ejnye ezek a firkászok! Pedig Jose Luis Torrente is részletesen kifejtette, hogy két férfi viszonyában vannak olyan dolgok, amik csak hasznos időtöltésnek számítanak. A bulvárújságíróknak többet kellene moziba járniuk. ;-)
Miss A. hírt hozott Herasról, a spanyol kletterek topicjába, Ennek igen megörültem, és előszedtem kedvenc Heras fotóimat, ami a számára igen dicstelenül végződött 2004-es touron készült. Sportbeli kudarca azonban nem rontja le az esztétikai élményt:-)
A futottak, partiztak és bicikliztek együtt ezek szerint már valami többre utal? Jól meg kell gondolni kivel mit csinál az ember, mert hát ki tudja az az újságírók nyelvén milyen rejtett információkat tartalmaz. :)
Tudod az úgy van, hogy egy férfinak mindig több kiadása van. Először is a pénz felét le kell adni az asszonynak kosztpénzre. Aztán meg kell hívni sörözni az ellenfeleket. Aztán a heverokat. Aztán meg a detoxért is fizetni kell. :-P)))
nekem sem esetem, olyan bugyuta feje van :)) de csak most tűnik fel, hogy Lance színész... akkor ezért nem látszott rajta a fáradtság. Megjátszotta magát :D
Megmondta a nyáron Bram. hogy őket mindenki buzinak véli, mert egész nap más férfiak tomporát bámulják:-)
Azért remélem, Lance-nak jobb ízlése van annál, minthogy erre kimondhatatlan nevű, és borzalmasan tehetségtelen színészre rágerjedjen. Lehet, hogy az én hibám, de én egyátalán nem látom vonzónak a fickót, mert nagyon buta képe van.
ma elkövettem azt a hibát, hogy szörföztem egyet a retekklub teletextjén, és érdekes dolgokat tudtam meg.
"Matthew McConaughey és Lance Armstrong csak nevetnek a pletykákon, miszerint vonzódnak egymáshoz.
A két színészt többször is lencsevégre kapták, amint nyáron együtt futottak, partiztak és bicikliztek. Ebből az aranytollú sztorigyárosok arra a következtetésre jutottak, hogy több van köztük barátságnál.
- Próbálkoztunk vele, de valahogy nem a mi műfajunk – nevetett McConaughey.
Matthew és Lance nyolc éve ismerik egymást, azóta országos cimborák. Jelenleg egyébként mindketten facérok."
Újabb páratlan sportértékű, ámde 70.00 ojrókkal díjazott bemutatóverseny készülődik, ezúttal Baszföld fővárosában Vitoriában. Ahol, ha lehet, elinditják BELOKIT is!