Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
1952-ben ő volt az olimpiai bajnok futballcsapat csapatkapitánya. 349 bajnoki mérkőzésen 358 gólt szerzett a Honvéd színeiben. A Real Madrid játékosaként sem adta alább, itt 179 mérkőzésen 154 találatot jegyzett.
Jaj de jó Szami! Én is olvastam, nagyon meg is örültem a hírnek, csak nem tudtem, melyik rovatba tegyem be a cikket. De itt nagyon jó helye van a kis idegenlégiósunknak.
Tomika alapozik
Rég nem kaptunk hírt a Norvégiában profiskodó Lengyel Tamásról, így a napokban telefonon kerestük fel. Nos, mint kiderült Tamás és csapata egyáltalán nem eresztettek le a téli hónapokra, sőt nagy terveik vannak a következő szezonnal kapcsolatban. A Sparenbank Vest csapat a napokban hirdette ki jövő évi keretét, melyben több új norvég kerekes is helyet kapott. Ezen kívül jelentős változás a gárda életében, hogy „összeszedtek” egy U23-as sort, akik ebben a kategóriában vesznek majd részt európai versenyeken.
Tamás jelenleg teljes erővel a téli alap állóképesség megszerzésén dolgozik, sokat erősít konditeremben és ha az időjárás engedi, a kerékpár nyergében tölti idejét. Jelenleg azonban ez elég nehéz, az északi országban ugyanis ezidőtájt nagy esőzések és rendkívül erős szél uralkodik. "Tomika" a tervek szerint decemberben látogat haza Magyarországra és reméljük vendégül láthatjuk egy Velo.hu Klubesten is.
Forrás: Velo.hu
Mit kerestem ezt képet! Végre meg van. Ebből kiderül, hogy Heras kizárólag két dologtól fél, a fegyelmi bizottságtól és a repüléstől. Ha a spanyol királyi kerékpárosszövetség tényleg kíváncsi arra, hogyan dolgozott a Fuentes maffia, egy repülőgép fedélzetén kellene meghallgatnia Bobbyt. Egy Madrid-Los Angeles vonalon még azt is bevallaná, mit küldött a vueltáról csomagban Fuentesnének.
Még nem készült el tejesen a feliratozás, ezért a szokásos módon meg kell hekkelni a képeket, de megéri.
Nagyon hangulatos képsorozat. Mivel olyan emberek szerepeltek rajta, akinek az arcát, a munkáját jól ismerjük, olyan volt, mintha az ismerősök, kollégák nyaralási képeit nézegettem volna. Ahogy láttam az ismerős figurákat, ahogy családjuk, barátnőjük társaságában önfeledten élvezik a tengert, a napsütést, olyan volt, mintha én is ott lehettem volna egy kicsit. Jól esett ezeken a tél eleji napokon.
Arról nem is szólva milyen fontos információkhoz juthat az ember.
Az amerikai nők még mindig bátrabbak és felszabadultabbak, mert a résztvevők közül egyedül a Hincapie hölgyek puszilkodtak össze Flipperrel.
Smink és frizura nélkül látszik, hogy Angela Valverde egészen fiatal lány, nem lehet több 21-22 évesnél. (Meg is van a véleményem Sanyáról, de azt inkább nem írom le.)
Eric Dekker kisebbik fia a bizonyíték rá, hogy Hollandiában már klónoznak embert.