Igen, hát megbeszéltem vele egy talit, hogy hát azért egy leendő anyát mégiscsak öröm látni :) "Dobcsi" igazán szimpatikus. Mint kiderült, nem szereti, ha Dobcsinak hívják. Ez újdonság nekem, mert itt mindenki csak így emlegeti.
Arról a képről elhiszem, hogy a nővéred ezt mondta :)) Arra nem is lehet mást mondani. Csak az a kár, hogy ez az álmodozó nézés nem nekünk szól ;)))
Már ilyen jó barátságban vagytok Lóriennel, sztregova???? Nem is tudtam... Na, és Dobcsi, hogy tetszik??? Gondolom, őt is megismerted, ha bent voltál a kórházban, ott kellett lennie neki is, mert velem nincs, az biztos!:((( Gerzsonka bőg is egyfolytában, de mit tegyek? Elég apás szegénykém... Azt hiszem, legjobb lesz, ha holnap én is meglátogatom Lórient a kórházban!
Meséltem már nektek, hogy nővérkém szívét megdobogtatta Kenuka? Tudjátok, betettem háttérképnek azt az "álmodozós, falnakdölős képet", és tesóm azt, mondta, hogy:"Megdobogtatta a szívem..."
Hát igen, mégiscsask az én nővérem!:)))
Ja, és azt mondta, hogy megnézi velem a filmet, úgyhogy...totál happy vagyok!
Jenő! Én haladok, de te meg készülj föl, hogy gépelned kell!:)
Megyek is...alkotni!:)))
Jé, milyen érdekes, én most voltam bent Lóriennél a kórházban látogatáson, most érkeztem haza, és bizton állíthatom, hogy "Károlyka" nem született meg. Még meg is hallgattam, ahogy dörömböl az anyja hasán. Azt persze meg kell hagyni, hogy nagyon erőszakos lányka lesz.
Nem tudom, ki az a VV diktátor, de hogy értesülései tévesek, az hótziher.
Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladsz! Hát perrsze hogy értem!:))) Csak így tovább, minél tempósabban, tudodmiért.:)))
Egyébként most beszéltem VV diktátorral telefonon, és ő is megerősítette a hírt, hogy Károlyka megszületett, ő pedig biztosan nem téved... Azt mondta, hogy Lórien biztos csak titokban akarja tartani...:)))
Csak, hogy stílusos legyek: Én is nagyon kíváncsi vagyok a kis zöld nemtudommire!:)))
Piszkos Fred jöhet, most amúgyis beindultam Rejtőre, mármint disszertáció ügyileg! Már az ötödik oldalnál tartok, Jenő! Csülök,(ugye, tudod, ki az a Csülök???:))) Na, jó csak vicceltem!:)) eljutott oda, ahová el kellett jutnia, és tudomására jutott az, ami tudomására kellett, hogy jusson...:) Érted?! Remélem, igen!
Tőled pedig bocsánatot kérek, kedves Lórien, de Jenővel úgy beszéltük meg, nem lenne jó, ha időnekelőtte lelőném neked a poént! Sajnálom.
Merthogy nagyon poénos lesz ám ez az én kis disszertációm. Meg persze Jenőé is, hisz ő a szakértő!
Jenőkém! Ha féretájékoztattalok Károlykát illetően, kérlek, bocsáss meg! Én csupán VV diktátor szavaira hagyatkoztam!
Nem, még nem született meg. Még itt ficánkol a hasamban. Nem lett koraszülöt. Borbál rosszul informált, de nem is informálhatott helyesen, mivel jelenleg nem tartózkodunk együtt, én bevonultam a kórházba, és nem tud rólam semmit. :))
OKOK :)) Elveszett cirkálót kiolvastam, most jön a megkerült. :))
De mostmár biztos megszületett, ugye? Borbál úgy informált, hogy tegnap születik meg, és ő csak tudja merhogy együtt laktok... Szóval mit szólt Dobcsi????:))))))))
Eldöntöttem, a lista ráér, olvass Rejtőt!:))))) Akkor Borbál beleáshatja magát a Piszkos Fred-sorozatba.:))))))))
Olllyan kíváncsi vagyok a kicsi zöld tudodmire! Lehet hogy megkérdezem Nórit, hogy milyen...:))) Amúgy tegnap 7 mailt küldött nekem (meg neked is, gondolom tudsz róla:))))
Nos, a kislányom még NEM született meg, nem tudom miről beszélsz.
Ő, nem, most az elveszett cirkálót olvasom. Jaaaj, úgy imádom :)) Télleg, KENU olvasta már a Piszkos Fredeseket? Én személyes egyik kedvenceim, főleg a Kölyök :)) (OKOK, én ilyen romantikus lélek vagyok:))) Szóval ha még nem, akkor azoknak álljon neki.
Még nem állítottam össze a listád, most Rejtőt olvasok. Dönthetsz, melyik a fontosabb, mert én azt csinálom :)))) (most megfogtalak, mi?)
A kicsi zöld tudommi egyébként Nórinak tetszik :))
Nagyon kíváncsi vagyok a kicsi zöld Tudodmire...:)))
És egyet értek, én kék dolgokat nem szoktam kritizálni, nekem főképp a rózsaszínnel van bajom...:)))
Jaj, Piszkos Fredeset? Az jó! Főleg Wagner úr!:))) Képzeld Kenu kiolvasta A három testőrt, szerinted melyik Rejtő-könyv vándoroljon hozzá ezután?:)
A listámmal kapcs. csak semmi gonoszkodás, mert különben cenzúrázom!!!!!!!
Jaj, és gratulálok Károlyka születéséhez! (Amennyiben még nem született meg, úgy előre, de úgy értesültem Kenutól hogy ma lesz ez az örvendetes esemény...) Dobcsi mit szólt a kislányához?:))))))))))
Most már meg tudom nyítni, csak épp azt írja ki, hogy nincs villámnézet...:((( Nem értem.
Az álmomban én is a kékszínes dolgot értem a lekevésbé, hisz tudom, hogy kedvenc színed a kék. Nekem is!
A jelenetet majd holnap jobban körülírom, hogy ráismerj, ám most megyek aludni, mert álmos vagyok!
Szió!:)))
A skizo-ra. Arra nem emlékszem... az a jelenet mikor volt, KENU?
Érdekes álom. Nos, sztem a könyv változása semmit se jelent, mert az álmokban minden változik. De ez a "jaj, ne, már megint kék", ez nagyon nem hozzánk való felkiáltás, se Rejtőhöz, se hozzám, mivel mindkettőnk kedvenc színe :))
Úgyhogy nem tudom.
A kicsi és zöldet majd meglátod, KENU. Ha csak jövő szerdán talizunk, akkor majd akkor. Ja igen, Rejtő is csak akkor fogja látni. :) Sztem tuti.
Télleg, most én is nekiállok olvasni valamit. Valszeg valamelyik Piszkos Fredeset... vagy légiósat. Azokat nagyon imádom :)))
Háááát... a listával kapcsolatban erős fenntartásaim is vannak. Tényleg... Döncike ugye végül nem került föl? :)) Na jó... majd megalkotom ám én a te listádat... :))) hehehe :)) (gonosz mosoly, kézdörzsölgetés)
A skizo-ra. Arra nem emlékszem... az a jelenet mikor volt, KENU?
Érdekes álom. Nos, sztem a könyv változása semmit se jelent, mert az álmokban minden változik. De ez a "jaj, ne, már megint kék", ez nagyon nem hozzánk való felkiáltás, se Rejtőhöz, se hozzám, mivel mindkettőnk kedvenc színe :))
Úgyhogy nem tudom.
A kicsi és zöldet majd meglátod, KENU. Ha csak jövő szerdán talizunk, akkor majd akkor. Ja igen, Rejtő is csak akkor fogja látni. :) Sztem tuti.
Télleg, most én is nekiállok olvasni valamit. Valszeg valamelyik Piszkos Fredeset... vagy légiósat. Azokat nagyon imádom :)))
Háááát... a listával kapcsolatban erős fenntartásaim is vannak. Tényleg... Döncike ugye végül nem került föl? :)) Na jó... majd megalkotom ám én a te listádat... :))) hehehe :)) (gonosz mosoly)
Hova külted, kedves Lórien, ha megkérdezhetem? Nem találom sehol, de még keresem.
Gratulálok, hogy megértetted arövidítésemet, egyébként most egyáltalán nem akartalak szívatni, csak lusta voltam kiírni. Egyszer majd neked is megmutatom, csak légy türelmes!:)
Az én kedvenc jelenetem, amikor Keanuka kávét/teát oszt a csasziknak.:))) Neked az hogy tetszik?
Az álmom a következő volt:
Megvettem magamnak a HP6-ot, ami egy marha vastag kék könyv volt, egy marha ronda Harryvel a tetején... Bevittem nektek megmutatni a suliba, és te valmi olyat mondtál, hogy:"Jaj, ne már megint kék?" A következő kép, amire emlékszem, hogy otthon mutogatom a könyvet apukámnak, ám a könyv ekkor már nem kék és vastag, hanem fehér és vékony, mint egy diákkönyvtár könyv. Az elején egy fénykép van rajta Dani és Rupert...
Szerintetek, ez mit jelent???
Lórien, ugye, nem gondoltad komolyan, hogy én megtudnám nézni a Mátrixot, KÉP NÉLKÜL??!!
Egyébként mi van meg, ami kicsi és zöld???
Kenu: Igazán értékelem, hogy RD-t írsz... Lórien, ne aggódj, majd te is megnézheted,- eddig sajnos még én se sokat láttam belőle - de csak ha kész lesz... addig Borbállal elolvastatok még egy pár könyvet...:)))
Szerintem is meséld! Je suis tres curieuse!:)))
A kedvenc jeleneteim benne vannak a pontokban, vagy az azutáni egyéb hozzászólásaimban... Mondom a végén a nézése nagyon megfogott...
Lórien: Megvolt? Ugye jó lett?:))) Olyan kíváncsi vagyok!!! (lásd fent)
A listámat pedig megalkothatod, de télleg olyanokat tegyél bele akiket bírok, mert a tietek is olyan, különben cenzúrázom...:)))
Elmenni elment, de nem tudok küldeni vissza mailt, pedig írtam, mert vsszadobta, betelt a ládád. Nem baj, írom másra.
Kedvenc jelenet? Hát nem tom. Passz. Bírom, amikor a kórházból fölhívja. Vagy a végén a búcsúzkodós jelenet. És nektek?
Képzeld, megértettem a rövidítésed :)) Mondjuk ezt a mondatot annyiszor hallottam már, amennyiszer sztem a nevemet nem mondtam ki még életemben, úgyhogy fura lett volna, ha nem jövök rá :)) Dehát én mit kezdjek vele, úgyiscsak Jenőnek mutatod meg!
Mit nem mondjak gyerekek, adtatok nekem némi olvasnivót!:) És a felét nem értem... Azt odáig fogom, hogy Lórient idegesíti a balkezes téma, csak ezt nem hajlandó egyértelműen leírni.:) Ugye? Egyébként nem értelek, annyira jó, hogy balkezes!:)
Sztregova, ez a temetkezési ügynök fájt!
Jaj, egyébként nektek melyik a kedvenc jelenetetek??? Érdekelne.
Na, csak még azt akartam írni, hogyha esetleg VALAKIT érdekelne, hogy azért nem voltam fönn ilyen sokáig mert RD-t írtam. Eljutottam a negyedik oldal végéig. Hallja ezt valaki???? A negyedik oldal végéig...
Jaj, egy olyan furát álmodtam ma, benne volt Jenő és Lórien, Lórien és Jenő is! Keanu sajnos nem... Azért elmeséljem???
Lórien, egyébként nekem nagyon tetszik Jenő listájának ötlete!:)))
Hát igen. Már csak az említésre is kiújul a betegségem.
Igen. Lehet, hogy még nem lesz semmi, csak nézelődünk, és nem találunk olyan helyet... elvégre is ilyet hol lehet? Egyszerűen nem tudom, a neten már órákat keresgéltem, de még semmi nyom...
Olyan vicces, hogy a ti szemetkben én egy erdő vagyok :))
Jaaaj, dehát az egyes számú ellenérv sztem egyértelmű. Gondolj pár b betűs emberre. Beethoven, Bogi, stb... :)))
Párizsról jut eszembe. És Köln? Ott mér nem voltak? Pedig tanusíthatom, hogy az legalább olyan tuti! Tényleg, Rejtőkém, mikor megyünk már? :)) (huh, anyu már az ebédet melegíti, épp most fejeztem be egy tök fincsi szendvicset reggeli gyanánt)
Jójó, kedves Lórien, többet nem hozakodok elő a témával.
Ne mondd, Rejtő, hogy nem figyeltél fel, milyen légkört teremtett, főleg akkor, amikor a párizsi étteremben leül Erica mellé, és olyan kedvesen, szeretetteljesen néz rá, vagy amikor a kórházból telefonál neki, és lerakja a mobilt, és olyan álmodozó szemekkel dől a falnak :)
Hát igen. Nem csak téged, és KENU-t fogott meg a mosolya, de ez azt hiszem, nem meglepő, én az elején bejelentettem, hogy rajongó vagyok :)
Igen, egy elég erős ellentéte a Mátrixbeli figurának.
Szerintem is nagyon laza volt, szóval te ezt a Mátrix ellentéteként értékeled? Végül is bizonyos szempontból... Keanu megmutatta nekünk a romantikus, az emberi oldalát is... Itt sajnos nem ő a kiválasztott, de kivételesen nem bánom, mert olyan szép szomorúan néz a végén, hogy ezt kár lett volna kihagyni...:))))
A kisugárzását azt innen a távolból nem tudom értékelni, de a mosolya nagyon megfogott... Bár amint látom nem csak engem...:))))))))
Az volt sztem a filmben nagyon jó, hogy itt tényleg a belső értékekre mentek rá, hogy valaki még akkor is ember és értékes, amikor már nem olyan csitri. Sőt, hogy minél idősebb, annál értékeebb vki. Tetszik a mentalitás.
És Keanu ezt nagyon jól megoldotta. A (leendő) férj szerepét is tök jól játszotta, olyan bensőséges légkört tudott teremteni. Hogy mivel, az rejtély, valószínűleg a kisugárzásával. Meg a mosolyával ;))
És olyan jó, hogy ilyen laza volt, főleg a Mátrix után ilyen szembetűnő ez a váltás :)