Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Szia El! Én is olyan vagyok, mint a spanyol rendőrök, fél információkra hagyatkozom. meg se néztem, hogy idén mennyiért mérik az albumot. Ha csak 15 dezső, akkor tényleg megéri.
Megmondom őszintén, én a két olimpián láttam, az előzőn, és a mostanin, de nagyon szimpatikus volt. És olyan testalkata van, mint egy hegyi zergének:-)
Ammenyit kér érte, azt hiszem sose fogjuk megtudni:-(
Vinoért nem kell izgulni. Walter Gogfroot azt nyilatkozta, hogy nekik elég a continentális liszenc is. Nem hiszi, hogy egy Savoldelli, Vinokurov vezetésű csapaot ne hívánának meg a nagy körversenyekre.
Képzeljétek az Astanát az Asia contenetal touron. Egy év alatt megkeresik, amit a kazah állam beléjük fektetett, valószínűleg nem nagyon lesz ellenfelük. Japán kupa, Maláj körverseny, Tajföldi körverseny.
2006. augusztus 15-én 33. születésnapja akalmából egy baszk újság riportot készített ezzel a csinos fiatalemberrel. Sajnos nem tudom miről szólhatott a beszéd, mert ma már csak a kép nyitható meg, a szöveg nem.Ráadásul ékes baszk nyelven volt az is, így nem sokra jutnánk belőle.
Mindenesetre most kell jól megnézni, mert a mutatós, hosszú lábú ifjúból tavaszra megint egy kiálló bordájú, agyonfázott, szél és napcserzette, kiéhezett hegyizerge marad, valami vicces, neonszínű lycra ruhában.
Azért hozzátenném Maradonához, hogy az elmúlt egy-másfél évben teljesen megtisztult és megváltozott, és mostmár teljesen rendben van testileg és lelkileg is. Manapság teljesen normális életet él, visszafogyott a versenysúlyára és drogot maximum újságban látott. Volt, aki segítsen neki.
Nekem inkább az a furcsa, hogy a nászutasok egyik fele meglátogat Mexikó előtt egy szélcsatornát. Nekem a helyében lenne fontosabb dolgom is :)). Igazán elhivatott a srác. Na persze nem én vagyok Giro győztes :))