“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Azért elég durva lenne, ha évenként szülnél egyet. Akkó má inkább kövesd a nyuszi példáját: kölkedzéé egyszerre 9-et, oszt akkó közel egy évtizedre le van tudva:-)))
Azoknak meg mindegy! Törekedjen mindenki alfa lenni, és akkor jut. A lúzer, az lúzer... De te az a típusú panaszmuki vagy, akit vannak olyan nők, h megsajnálnak, és együttérzésből már bele is csücsülnek a jóba... Úgyh neked jutna punci, ne félj!
:-))) Ne irigykedj. Tervezés kérdése az egész. Az a két nő, akivel dolgom vót, hasonló mentalitású volt mint én, és így nem baxott át. (Akkor még nem is tudtam, hogy ilyen genyó tv-ek vannak). Prostizni meg nem szoktam, ebben is kissé unorthodox ffi vok: csak azokkal volt valami, akik iránt éreztem is. Idegen nőket meg nem akarok gyugni, még ha megengedhetném is magamnak ma már.
Neked miért nem könnyű az életed? Elmész dolgozni, pénzt keresel az agyaddal, azt a sok lóvét mind magadra költheted, ha esetleg nem akarod eténként kiverni, akkor megfizethetsz egy prostit, ott nem kell tartanod gyerektől sem. Habzsidőzsi, havajcsucsu, ihaj, csuhaj, soha nem halsz meg! :)))