Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Megkerültem de nem kergültem (remélem)! Farkasrétről jőve hazafelé a fiam a Metróba vett szürkemarhát és csináltam tatárbifszteket és ettem is belőle. (Közel tíz évig száműzve volt derék marha az étlapról bifsztek formájában.)
Ahogy olvasom a hozzászólásokat hát nem egészen kristály tiszta minden, de én azért koccintok egy pohár Löffével (ha jól tudom lehet már sörrel is koccintani.)
"Bayern München - Sporting Lisboa 0 - 0 (0 - 0) A Bayern végigtámadta a meccset, de kihagyta a legnagyobb helyzeteket is. Így is továbbjutot viszont, csak az a kérdés, első vagy második lesz."
Szegény Osi! Egész ősszel erre az utazásra készült, és egyetlen gólt se látott :-(
Egy kicsit markánsabb lett, de én ennél rosszabbra számítottam. Jó ez, a lábánál különb. Nem tudom láttátok-e már fényképen, még régebben a lábszárára tetoválták egy skorpiót, de a minta szinte alig látszik annyira le van nyúzva körültötte a bőr.
Az egyik képen látszik, hogy furcsán mereven tartja magát... Remélem rendbe jön, és jövőre már újra tologathatja a kis drótemberkéket. Nagyon hiányozna... :-(((
A weblapfordító fülre katt, és már csak be kell írni a linket.
Érdemes kipróbálni a cyclingnews hírein :-):
Egy részlet: "Az ügyekkel a spanyol egésze ellen, amit a kerékpárosok, akik korábban belekeveredtek Operación Puertóba, bepolcoztak pillanatnyilag melyik tartalmazott hat lovast a csapatból, akit azelőtt Liberty Seguros-Würthként ismertek, ausztráliai Allan Davis, akit a jégesők ugyanattól befognak, szintén a múlt héten a szövetségétől kapott híreket az tiszta volt, hogy versenyezett a hazai országában. Szombaton Queenslandben Davis második alkalommal nyerte a Noosa International Criteriumöt kint-vágtató háromszoros nyertes és Tour de France maillot* zöld Robbie McEwen."
valamiért erről a képről az egyik kedvencem, a Top Secret című film jutott eszembe, és csak nehezen ugrott be (hiába, öregszem), hogy miért :D
abban van egy jelenet, amin a a rendőrség biciklivel érkezik a tett helyszínére (aki látta, tudja, aki nem, az meg most hülyének néz, de annak meg ajánlom, hogy nézze meg :D)