Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Azért érdekes, hogy az évezred giro győztesei, még a kakukktojást leszámítva is, szép hosszú sort képeznek, a tdf győztesek sora meg az ismert jogviták miatt csak egy tagú lenne.
Remélem láttad a mait? Bomba formában van a fickó, olyan gyors, mint a villám, és most a keze is biztos volt. Azt néztem, a többiek ájuldoztak a célban, a fülükön szedték a levegőt, OEB letörölte a ráfagyott nyálat, majd leállt csevegni egy riporterrel. Kicsit talán zihált a válla:-)
Esküszöm, mintha Armstrongot látnám piros kezeslábasban.
A napokban San Remoban tartottak valami fene nagy ünneplést a dalfesztivállal kapcsolatban. Az eseményre meghívtak egy csomó dalos kedvű biciklistát, akik állítólag énekeltek is. Sőt a zajkeltés egyéb módjaiban is jeleskedtek:-)
Most szólja hozzá, egy férfinál, aki tizenöt éve él a kerékpározásból. A lányom meg is jegyezte, hogy nem tudja miért vagyok úgy oda, azokhoz a mérgekhez képest, amit élete során beszedett, egy kis kátrány az nudli.
2000 embert várnak Galvez temetésére
Hétvégén kerül sor a gent-i hatnapos pályaversenyen tragikus balesetet szenvedett spanyol Isaac Galvez temetésére. A megemlékezésre 2.000 embert várnak, köztük az említett pályaverseny főszervezőit, valamint rengeteg profi kerékpárost, mint José Miguel Echevarri, Eusebio Unzue, Joan Llaneras, Oscar Pereiro, Francisco Cabello, Joaquín Rodriguez, Vladimir Karpets, Martin Perdigueiro, Angel Edo, Gutierrez és Juan Antonio Flecha. (velo.hu)
Csak attol tartok, hogy mire nálunk elővárosi gyorsvasút lesz, a san sebastian los reyesieket olyan készülékkel fogják teleportálni a világ bármely pontjára, mint amilyen a star trek sorozatban szerepelt.
Szép a ravatal nagyon. Tegnap jöttem haza metróval, és ott a faliújságon is olvastam a hírt. Igaz, egy Cofidis mezes emberke képével illusztrálták, de akkor is ott volt. Meg egyik szaktársam is megkérdezte, hogy mi történt pontosan, mert hallotta a híradóban. Tényleg sok helyre eljutott a hír...