“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Mér, nem ezt látod?:-) A másik részét (nem kizárólag a nőkön múlik a döntés) már lentebb írtam. Azaz, nem a palik miatt nem születik elég gyerek, hanem inkább a nők döntése ez, legalábbis nálunk, ahol ebben a kérdésben kizárólag rajtuk múlik (egy nő mindig találhat faxxt, ami megtermékenyítse). :-))
Bocsáss meg, de sztem ezekben a nagyonnemjóléti társadalmakban nem azért szülnek a nők egy rakat gyereket, mert annyira alfa a pasijuk, hanem mert a szegénység és iskolázatlanság miatt nem igazán foglalkoznak családtervezéssel. Sőt, azt sem tudják, mi az.
:-) Tilccsátok be a ffiakat:-) De csak azokat, akik még tetszenek nektek, mert dominánsabbak, vagy magasabb pozíciójúak nálatok, és képesek vattok kekszuálisan is vonzódni hozzájuk:-) Komolyan nem értem a nők kommunikációját: mintha a pasik azt követelnék, hogy tiltsák be a szexi nőket, mer zavarja üket, és direkt hízlaljunk csatakancákat, akikre senki nem vágyik:-)
A ffiaknak többnyire nincs igényük a női erőfölényre, hát lásd, számtalan főnök-titkárnő, vállalkozó-takinéni kúrást. De a nőknek nem tud megtetszeni olyan ffi, aki alattuk helyezkedik el a rangsorban. Így aztán adódik a konklúzió, hogy azok a társadalmak, amik a ffiakat tolják előre, és a nőket meg le, ott sok "alfahím" lesz a nők számára, akinek szívesen szülnek gyereket. Ahol meg fordítta van, a nőket tolják előre, ott meg megy a szingliskedés, meg a hoválettekaférfiak nyekergés:-) Ez pedig kihat a szaporulatra is, a korábbi beirkából következően. Így aztán megállapíthatjuk, hogy a nők mesterséges 'előretolása' a társadalomban valójában zsákutca a ffi-nő kapcsolatok, és ebből következően a szaporulat terén.
Gondoltam, hogy betiltanád a fogamzásgátlást a nőknek, ezzel tennéd kiszolgáltatottá őket és állati sorba taszítanád megint. Nem csoda, ha a nők meg erre beintenek a férfiaknak. :))
Ezért adtam meg a FB oldalamat, és nem a mail címemet, amire mindenféle vírust is küldözgethetnek ugye ezek az állatkák... Ehh már! Mit tudnak csinálni egy FB oldallal... Árva kutyákat osztok meg rajta többnyire, h gazdit találjanak... Nem posztolok magamről... De mind1... Megértettem.
Hát mivel többnyire felmerül, hogy hiába a nőjóléti társadalom, mega feminizmus, mégis kéne vmi apaszerű, akire közvetlenül is lehetne számítani, nemcsak egy virtuális államapparátus mosolygó bajsza:-) Nos, ebből adódik a konklúzió, hogy azok a társadalmak, ahol inkább rászorulnak a nők a ffiakra, és ebből következően a ffiak kezében van a döntés, jobban prosperálnak szaporulat terén.
Az egész beszélgetés onnan indult, hogy az európai nők nem akarnak szülni, bezzeg Afrikában...
Te azt mondtad, hogy ennek a problémának a megoldását a férfiak kezébe kellene adni, mert akkor biztos, hogy lenne szaporulat. Ezt csak egyféleképpen tudnád elérni.
Szóval te ilyen körülmények ellenére is bevállalnál egy gyereket? Hogy nincs saját házad, nincs munkád, és nem valami keresett foglalkozásod van? A nő nyilván kiesik, hisz otthon maradna gyedre.