Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Mit kerestem ezt képet! Végre meg van. Ebből kiderül, hogy Heras kizárólag két dologtól fél, a fegyelmi bizottságtól és a repüléstől. Ha a spanyol királyi kerékpárosszövetség tényleg kíváncsi arra, hogyan dolgozott a Fuentes maffia, egy repülőgép fedélzetén kellene meghallgatnia Bobbyt. Egy Madrid-Los Angeles vonalon még azt is bevallaná, mit küldött a vueltáról csomagban Fuentesnének.
Még nem készült el tejesen a feliratozás, ezért a szokásos módon meg kell hekkelni a képeket, de megéri.
Nagyon hangulatos képsorozat. Mivel olyan emberek szerepeltek rajta, akinek az arcát, a munkáját jól ismerjük, olyan volt, mintha az ismerősök, kollégák nyaralási képeit nézegettem volna. Ahogy láttam az ismerős figurákat, ahogy családjuk, barátnőjük társaságában önfeledten élvezik a tengert, a napsütést, olyan volt, mintha én is ott lehettem volna egy kicsit. Jól esett ezeken a tél eleji napokon.
Arról nem is szólva milyen fontos információkhoz juthat az ember.
Az amerikai nők még mindig bátrabbak és felszabadultabbak, mert a résztvevők közül egyedül a Hincapie hölgyek puszilkodtak össze Flipperrel.
Smink és frizura nélkül látszik, hogy Angela Valverde egészen fiatal lány, nem lehet több 21-22 évesnél. (Meg is van a véleményem Sanyáról, de azt inkább nem írom le.)
Eric Dekker kisebbik fia a bizonyíték rá, hogy Hollandiában már klónoznak embert.
Figyelemmel arra, hogy Lobátoék millen szépen leütötték Mayot a Galdeano kezéről, jobb volna, ha a Milram éberen figyelne az örökifjú sztárjára. Lieber Ete nagyon meghitten ölelgeti a T-Mobil újsüttetű vezető edzőjének a derekát:-)
Akkor nem is volt rajta szemüveg. mondjuk, ha felveszi, megnyerte volna a Tourt, mert a többiek úgy megijedtek volna tőle, hogy nem mernek rajthoz állni. :))